ANNONSE

Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

 

Det var duket for en spesiell kveld i Furuset Forum sist lørdag. Spesielt for eks-furusetspiller Christopher Henriksen som forlot klubben etter en krangel om lønn tidligere i høst, og for Ulvene fra Furuset som nok en gang tapte stort mot naboen i øst.

Tekst:

Publisert:

Begeistringen for Henriksen var selvsagt liten blant Furusets tilhengere, og derfor sto jubelen i taket da nevnte Henriksen fikk en utvisning kun sekunder ut i kampen.

Få minutter senere eksploderte Furuset Forum da Jonas Olsson hamret inn en velfortjent ledelse til vertene. På dette tidspunktet virket Furuset bedre enn på lang tid, men gleden ble kortvarig.

Lørenskog scoret to mål på rappen like før pause, og dermed raknet det for Furuset.

Andre periode var utvilsomt sesongverste for Furusets del. Det tok drøyt fem minutter før Lørenskog økte ledelsen, men Furuset reduserte til 3-2 ved Mikko Sarri kun minutter senere.

Med dette målet håpet mange at Furuset skulle reise seg, men der tok de grusomt feil. Det tok nøyaktig 33 sekunder før Lørenskogs Francis Trudel økte ledelsen til 4-2 og det begynte å rakne for alvor.

Beviset på dette var Tobias Lindströms to mål like før pause i andre periode.

Furuset gikk til pause med hele 2-6 i sekken, og en sint Niklas Hudd ventet i garderoben.

Da lagene kom ut på isen til tredje periode drømte Furusets tilhengere om en opphenting av dimensjoner, men det ble med drømmen.

Kun halvannet minutt var gått da Lørenskog la på til 7-2 ved Christoffer Henriksen. Resten av kampen var stort sett en transportetappe for Lørenskogs del, og selv om Furuset fikk inn et mål, var de aldri noen trussel for Lørenskog. Et dødelig effektivt Lørenskog fastsatte sluttresultatet til 8-3 midtveis i tredje periode.  

Christopher Henriksen forteller etter kampen at han syns det var spesielt å møte gamle kompiser.

- Det er både kult og rart å møte gamle venner, men dette har jeg jo gjort før. Jeg har jo også vært Vålerenga-spiller, sier han.

Henriksen presiserer at det ikke finnes noen sure miner mellom ham og Furuset. Han mener også at kampens første periode var helt elendig for Lørenskogs del.

- Vi vinner matchen hovedsakelig fordi Furuset pådrar seg drøssevis av utvisninger i andre periode, forteller Henriksen.

Furuset-trener, Niklas Hudd, var en mann av svært få ord etter kampslutt.

- Hva vil du at jeg skal si da? Vi taper 3-8 hjemme og det forteller alt, sier Hudd.

Han etterlyser guts og innsats blant spillerne, spesielt på egen is.

- Går den siste tidens resultater ut over motivasjonen?

- Absolutt ikke, motivasjonen er til stede. Vi må bare fortsette å trene beinhardt, jeg tror resultatene vil komme med tida, sier han.

Ishockey, GET-ligaen:

Furuset-Lørenskog 3-8

(1-2, 1-4, 1-2)

Furuset Forum

Tilskuere: 113

Hoveddommer: Eirik Hansen

Mål for FIF: Jonas Olsson og Christian Thygesen

Utv: FIF: 13x2, 2x10, 1x25 (matchstraff). Lørenskog: 9x2.

Skudd: 18-33.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE