Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

 

Det var duket for en spesiell kveld i Furuset Forum sist lørdag. Spesielt for eks-furusetspiller Christopher Henriksen som forlot klubben etter en krangel om lønn tidligere i høst, og for Ulvene fra Furuset som nok en gang tapte stort mot naboen i øst.

Skrevet av:

Begeistringen for Henriksen var selvsagt liten blant Furusets tilhengere, og derfor sto jubelen i taket da nevnte Henriksen fikk en utvisning kun sekunder ut i kampen.

Få minutter senere eksploderte Furuset Forum da Jonas Olsson hamret inn en velfortjent ledelse til vertene. På dette tidspunktet virket Furuset bedre enn på lang tid, men gleden ble kortvarig.

Lørenskog scoret to mål på rappen like før pause, og dermed raknet det for Furuset.

Andre periode var utvilsomt sesongverste for Furusets del. Det tok drøyt fem minutter før Lørenskog økte ledelsen, men Furuset reduserte til 3-2 ved Mikko Sarri kun minutter senere.

Med dette målet håpet mange at Furuset skulle reise seg, men der tok de grusomt feil. Det tok nøyaktig 33 sekunder før Lørenskogs Francis Trudel økte ledelsen til 4-2 og det begynte å rakne for alvor.

Beviset på dette var Tobias Lindströms to mål like før pause i andre periode.

Furuset gikk til pause med hele 2-6 i sekken, og en sint Niklas Hudd ventet i garderoben.

Da lagene kom ut på isen til tredje periode drømte Furusets tilhengere om en opphenting av dimensjoner, men det ble med drømmen.

Kun halvannet minutt var gått da Lørenskog la på til 7-2 ved Christoffer Henriksen. Resten av kampen var stort sett en transportetappe for Lørenskogs del, og selv om Furuset fikk inn et mål, var de aldri noen trussel for Lørenskog. Et dødelig effektivt Lørenskog fastsatte sluttresultatet til 8-3 midtveis i tredje periode.  

Christopher Henriksen forteller etter kampen at han syns det var spesielt å møte gamle kompiser.

- Det er både kult og rart å møte gamle venner, men dette har jeg jo gjort før. Jeg har jo også vært Vålerenga-spiller, sier han.

Henriksen presiserer at det ikke finnes noen sure miner mellom ham og Furuset. Han mener også at kampens første periode var helt elendig for Lørenskogs del.

- Vi vinner matchen hovedsakelig fordi Furuset pådrar seg drøssevis av utvisninger i andre periode, forteller Henriksen.

Furuset-trener, Niklas Hudd, var en mann av svært få ord etter kampslutt.

- Hva vil du at jeg skal si da? Vi taper 3-8 hjemme og det forteller alt, sier Hudd.

Han etterlyser guts og innsats blant spillerne, spesielt på egen is.

- Går den siste tidens resultater ut over motivasjonen?

- Absolutt ikke, motivasjonen er til stede. Vi må bare fortsette å trene beinhardt, jeg tror resultatene vil komme med tida, sier han.

Ishockey, GET-ligaen:

Furuset-Lørenskog 3-8

(1-2, 1-4, 1-2)

Furuset Forum

Tilskuere: 113

Hoveddommer: Eirik Hansen

Mål for FIF: Jonas Olsson og Christian Thygesen

Utv: FIF: 13x2, 2x10, 1x25 (matchstraff). Lørenskog: 9x2.

Skudd: 18-33.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!