Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

 

Det var duket for en spesiell kveld i Furuset Forum sist lørdag. Spesielt for eks-furusetspiller Christopher Henriksen som forlot klubben etter en krangel om lønn tidligere i høst, og for Ulvene fra Furuset som nok en gang tapte stort mot naboen i øst.

Skrevet av:

Begeistringen for Henriksen var selvsagt liten blant Furusets tilhengere, og derfor sto jubelen i taket da nevnte Henriksen fikk en utvisning kun sekunder ut i kampen.

Få minutter senere eksploderte Furuset Forum da Jonas Olsson hamret inn en velfortjent ledelse til vertene. På dette tidspunktet virket Furuset bedre enn på lang tid, men gleden ble kortvarig.

Lørenskog scoret to mål på rappen like før pause, og dermed raknet det for Furuset.

Andre periode var utvilsomt sesongverste for Furusets del. Det tok drøyt fem minutter før Lørenskog økte ledelsen, men Furuset reduserte til 3-2 ved Mikko Sarri kun minutter senere.

Med dette målet håpet mange at Furuset skulle reise seg, men der tok de grusomt feil. Det tok nøyaktig 33 sekunder før Lørenskogs Francis Trudel økte ledelsen til 4-2 og det begynte å rakne for alvor.

Beviset på dette var Tobias Lindströms to mål like før pause i andre periode.

Furuset gikk til pause med hele 2-6 i sekken, og en sint Niklas Hudd ventet i garderoben.

Da lagene kom ut på isen til tredje periode drømte Furusets tilhengere om en opphenting av dimensjoner, men det ble med drømmen.

Kun halvannet minutt var gått da Lørenskog la på til 7-2 ved Christoffer Henriksen. Resten av kampen var stort sett en transportetappe for Lørenskogs del, og selv om Furuset fikk inn et mål, var de aldri noen trussel for Lørenskog. Et dødelig effektivt Lørenskog fastsatte sluttresultatet til 8-3 midtveis i tredje periode.  

Christopher Henriksen forteller etter kampen at han syns det var spesielt å møte gamle kompiser.

- Det er både kult og rart å møte gamle venner, men dette har jeg jo gjort før. Jeg har jo også vært Vålerenga-spiller, sier han.

Henriksen presiserer at det ikke finnes noen sure miner mellom ham og Furuset. Han mener også at kampens første periode var helt elendig for Lørenskogs del.

- Vi vinner matchen hovedsakelig fordi Furuset pådrar seg drøssevis av utvisninger i andre periode, forteller Henriksen.

Furuset-trener, Niklas Hudd, var en mann av svært få ord etter kampslutt.

- Hva vil du at jeg skal si da? Vi taper 3-8 hjemme og det forteller alt, sier Hudd.

Han etterlyser guts og innsats blant spillerne, spesielt på egen is.

- Går den siste tidens resultater ut over motivasjonen?

- Absolutt ikke, motivasjonen er til stede. Vi må bare fortsette å trene beinhardt, jeg tror resultatene vil komme med tida, sier han.

Ishockey, GET-ligaen:

Furuset-Lørenskog 3-8

(1-2, 1-4, 1-2)

Furuset Forum

Tilskuere: 113

Hoveddommer: Eirik Hansen

Mål for FIF: Jonas Olsson og Christian Thygesen

Utv: FIF: 13x2, 2x10, 1x25 (matchstraff). Lørenskog: 9x2.

Skudd: 18-33.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!