Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

 

Det var duket for en spesiell kveld i Furuset Forum sist lørdag. Spesielt for eks-furusetspiller Christopher Henriksen som forlot klubben etter en krangel om lønn tidligere i høst, og for Ulvene fra Furuset som nok en gang tapte stort mot naboen i øst.

Skrevet av:

Begeistringen for Henriksen var selvsagt liten blant Furusets tilhengere, og derfor sto jubelen i taket da nevnte Henriksen fikk en utvisning kun sekunder ut i kampen.

Få minutter senere eksploderte Furuset Forum da Jonas Olsson hamret inn en velfortjent ledelse til vertene. På dette tidspunktet virket Furuset bedre enn på lang tid, men gleden ble kortvarig.

Lørenskog scoret to mål på rappen like før pause, og dermed raknet det for Furuset.

Andre periode var utvilsomt sesongverste for Furusets del. Det tok drøyt fem minutter før Lørenskog økte ledelsen, men Furuset reduserte til 3-2 ved Mikko Sarri kun minutter senere.

Med dette målet håpet mange at Furuset skulle reise seg, men der tok de grusomt feil. Det tok nøyaktig 33 sekunder før Lørenskogs Francis Trudel økte ledelsen til 4-2 og det begynte å rakne for alvor.

Beviset på dette var Tobias Lindströms to mål like før pause i andre periode.

Furuset gikk til pause med hele 2-6 i sekken, og en sint Niklas Hudd ventet i garderoben.

Da lagene kom ut på isen til tredje periode drømte Furusets tilhengere om en opphenting av dimensjoner, men det ble med drømmen.

Kun halvannet minutt var gått da Lørenskog la på til 7-2 ved Christoffer Henriksen. Resten av kampen var stort sett en transportetappe for Lørenskogs del, og selv om Furuset fikk inn et mål, var de aldri noen trussel for Lørenskog. Et dødelig effektivt Lørenskog fastsatte sluttresultatet til 8-3 midtveis i tredje periode.  

Christopher Henriksen forteller etter kampen at han syns det var spesielt å møte gamle kompiser.

- Det er både kult og rart å møte gamle venner, men dette har jeg jo gjort før. Jeg har jo også vært Vålerenga-spiller, sier han.

Henriksen presiserer at det ikke finnes noen sure miner mellom ham og Furuset. Han mener også at kampens første periode var helt elendig for Lørenskogs del.

- Vi vinner matchen hovedsakelig fordi Furuset pådrar seg drøssevis av utvisninger i andre periode, forteller Henriksen.

Furuset-trener, Niklas Hudd, var en mann av svært få ord etter kampslutt.

- Hva vil du at jeg skal si da? Vi taper 3-8 hjemme og det forteller alt, sier Hudd.

Han etterlyser guts og innsats blant spillerne, spesielt på egen is.

- Går den siste tidens resultater ut over motivasjonen?

- Absolutt ikke, motivasjonen er til stede. Vi må bare fortsette å trene beinhardt, jeg tror resultatene vil komme med tida, sier han.

Ishockey, GET-ligaen:

Furuset-Lørenskog 3-8

(1-2, 1-4, 1-2)

Furuset Forum

Tilskuere: 113

Hoveddommer: Eirik Hansen

Mål for FIF: Jonas Olsson og Christian Thygesen

Utv: FIF: 13x2, 2x10, 1x25 (matchstraff). Lørenskog: 9x2.

Skudd: 18-33.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!