Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

Ulvene ble flådd av vasse lørenskoginger

 

Det var duket for en spesiell kveld i Furuset Forum sist lørdag. Spesielt for eks-furusetspiller Christopher Henriksen som forlot klubben etter en krangel om lønn tidligere i høst, og for Ulvene fra Furuset som nok en gang tapte stort mot naboen i øst.

Tekst:

Publisert:

Begeistringen for Henriksen var selvsagt liten blant Furusets tilhengere, og derfor sto jubelen i taket da nevnte Henriksen fikk en utvisning kun sekunder ut i kampen.

Få minutter senere eksploderte Furuset Forum da Jonas Olsson hamret inn en velfortjent ledelse til vertene. På dette tidspunktet virket Furuset bedre enn på lang tid, men gleden ble kortvarig.

Lørenskog scoret to mål på rappen like før pause, og dermed raknet det for Furuset.

Andre periode var utvilsomt sesongverste for Furusets del. Det tok drøyt fem minutter før Lørenskog økte ledelsen, men Furuset reduserte til 3-2 ved Mikko Sarri kun minutter senere.

Med dette målet håpet mange at Furuset skulle reise seg, men der tok de grusomt feil. Det tok nøyaktig 33 sekunder før Lørenskogs Francis Trudel økte ledelsen til 4-2 og det begynte å rakne for alvor.

Beviset på dette var Tobias Lindströms to mål like før pause i andre periode.

Furuset gikk til pause med hele 2-6 i sekken, og en sint Niklas Hudd ventet i garderoben.

Da lagene kom ut på isen til tredje periode drømte Furusets tilhengere om en opphenting av dimensjoner, men det ble med drømmen.

Kun halvannet minutt var gått da Lørenskog la på til 7-2 ved Christoffer Henriksen. Resten av kampen var stort sett en transportetappe for Lørenskogs del, og selv om Furuset fikk inn et mål, var de aldri noen trussel for Lørenskog. Et dødelig effektivt Lørenskog fastsatte sluttresultatet til 8-3 midtveis i tredje periode.  

Christopher Henriksen forteller etter kampen at han syns det var spesielt å møte gamle kompiser.

- Det er både kult og rart å møte gamle venner, men dette har jeg jo gjort før. Jeg har jo også vært Vålerenga-spiller, sier han.

Henriksen presiserer at det ikke finnes noen sure miner mellom ham og Furuset. Han mener også at kampens første periode var helt elendig for Lørenskogs del.

- Vi vinner matchen hovedsakelig fordi Furuset pådrar seg drøssevis av utvisninger i andre periode, forteller Henriksen.

Furuset-trener, Niklas Hudd, var en mann av svært få ord etter kampslutt.

- Hva vil du at jeg skal si da? Vi taper 3-8 hjemme og det forteller alt, sier Hudd.

Han etterlyser guts og innsats blant spillerne, spesielt på egen is.

- Går den siste tidens resultater ut over motivasjonen?

- Absolutt ikke, motivasjonen er til stede. Vi må bare fortsette å trene beinhardt, jeg tror resultatene vil komme med tida, sier han.

Ishockey, GET-ligaen:

Furuset-Lørenskog 3-8

(1-2, 1-4, 1-2)

Furuset Forum

Tilskuere: 113

Hoveddommer: Eirik Hansen

Mål for FIF: Jonas Olsson og Christian Thygesen

Utv: FIF: 13x2, 2x10, 1x25 (matchstraff). Lørenskog: 9x2.

Skudd: 18-33.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.