Ute etter skalper

Ute etter skalper

 

Årvoll fotball er av mange regnet som favoritt i årets avdeling tre. Trener Glenn Andersen sier selv han blir skuffet om det ikke blir topp tre, og han er ute etter skalpene til Grei.

Skrevet av:

I fjor var Årvoll det eneste Groruddals-laget som ikke var i avdeling med noen andre lokale lag. I år er de i den avdelingen med flest lag i. Det liker trener Glenn Andersen godt.

- Vi er jo glade for dette. Det blir en litt annen dimensjon på kampene, og det er moro. Grorud er jo det laget vi kjenner best, så det hadde ikke gjort noe å hatt dem i avdelingen, men alle Groruddals-oppgjør blir jevne kamper, sier han.

- Hva tror du om Oslo City og Grei denne sesongen?

- Det er helt åpent for meg. Jeg tror både Grei, Oslo City og Sagene blir bra. I tillegg kommer det helt sikkert noen overraskelser.

- Jeg kjenner lite til Oslo City, men jeg så dem en gang i fjor, og da virket de gode.

- Uansett så blir disse oppgjørene veldig morsomme. Det blir alltid ekstra stemning og det er ingenting som hadde frydet meg mer enn å ta skalpen til Steinar Brunn, Reidar Søvik og Grei, ler Andersen.

- Hva med Årvoll. Hvordan ligger dere an fra i fjor?

- Vi vil bli mer stabile enn i fjor, og jeg tror det skal bli tøft å slå oss. Vi har en god og bred stall denne sesongen, og det er faktisk dobbeldekning på alle plassene. Der er vi klart styrket. Det hele ser egentlig veldig spennende ut.

- Målet vårt denne sesongen må være å utvikle oss fra i fjor. Og det tror jeg vi klarer, sier han.

- Mange holder dere som favoritter i avdelingen?

- Nei, jeg vil ikke si at vi er favoritter. Men jeg skal være ærlig å si at vi blir skuffet hvis vi ikke blir blant de tre beste, sier han.

Se opp for Svendsen

Ifølge Andersen er det én Årvoll-spiller som kommer til å markere seg i årets tredjedivisjon.

- Martin Svendsen kommer til å blir en stor spiller på tredjedivisjonsnivå.

- Han gjør ting med ballen som ingen andre klarer. Jeg er bombesikker på at han kommer til å slå igjennom i år, og jeg håper også de yngre gutta tar et skritt videre fra i fjor, sier han.

- Stallen er veldig ung i år. Hvordan ser du på det?

- Ja, vi har et veldig ungt lag. Det er det vi ønsker.

- Årvoll er en klubb som virkelig ønsker å satse på de unge, men for at ungdommen skal blomstre er du nødt til å ha noen rutinerte voksne ved siden av, sier han.

- Det er der ex-GBK Thomas Amlie kommer inn?

- Thomas kan bety mye når han er i form. Han har dessverre slitt litt med kneskader, men han er uten tvil en spiller som kan heve laget. Dette gjelder når han er i form. Det er veldig stor forskjell på Thomas Amlie i form og ute av form. Med form er nivået utrolig bra, men det er like dårlig bunnivå, sier Andersen.

Spillselskapet NordicBet tror forøvrig det blir jevnt løp mellom Grei og Årvoll i årets sesong. Da de lanserte oddsen for tredjedivisjonslagene ga de både Årvoll og Grei favorittstempel. Begge fikk en odds på 3.50 for serieseier.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!