ANNONSE

Ute etter skalper

Ute etter skalper

 

Årvoll fotball er av mange regnet som favoritt i årets avdeling tre. Trener Glenn Andersen sier selv han blir skuffet om det ikke blir topp tre, og han er ute etter skalpene til Grei.

I fjor var Årvoll det eneste Groruddals-laget som ikke var i avdeling med noen andre lokale lag. I år er de i den avdelingen med flest lag i. Det liker trener Glenn Andersen godt.

- Vi er jo glade for dette. Det blir en litt annen dimensjon på kampene, og det er moro. Grorud er jo det laget vi kjenner best, så det hadde ikke gjort noe å hatt dem i avdelingen, men alle Groruddals-oppgjør blir jevne kamper, sier han.

- Hva tror du om Oslo City og Grei denne sesongen?

- Det er helt åpent for meg. Jeg tror både Grei, Oslo City og Sagene blir bra. I tillegg kommer det helt sikkert noen overraskelser.

- Jeg kjenner lite til Oslo City, men jeg så dem en gang i fjor, og da virket de gode.

- Uansett så blir disse oppgjørene veldig morsomme. Det blir alltid ekstra stemning og det er ingenting som hadde frydet meg mer enn å ta skalpen til Steinar Brunn, Reidar Søvik og Grei, ler Andersen.

- Hva med Årvoll. Hvordan ligger dere an fra i fjor?

- Vi vil bli mer stabile enn i fjor, og jeg tror det skal bli tøft å slå oss. Vi har en god og bred stall denne sesongen, og det er faktisk dobbeldekning på alle plassene. Der er vi klart styrket. Det hele ser egentlig veldig spennende ut.

- Målet vårt denne sesongen må være å utvikle oss fra i fjor. Og det tror jeg vi klarer, sier han.

- Mange holder dere som favoritter i avdelingen?

- Nei, jeg vil ikke si at vi er favoritter. Men jeg skal være ærlig å si at vi blir skuffet hvis vi ikke blir blant de tre beste, sier han.

Se opp for Svendsen

Ifølge Andersen er det én Årvoll-spiller som kommer til å markere seg i årets tredjedivisjon.

- Martin Svendsen kommer til å blir en stor spiller på tredjedivisjonsnivå.

- Han gjør ting med ballen som ingen andre klarer. Jeg er bombesikker på at han kommer til å slå igjennom i år, og jeg håper også de yngre gutta tar et skritt videre fra i fjor, sier han.

- Stallen er veldig ung i år. Hvordan ser du på det?

- Ja, vi har et veldig ungt lag. Det er det vi ønsker.

- Årvoll er en klubb som virkelig ønsker å satse på de unge, men for at ungdommen skal blomstre er du nødt til å ha noen rutinerte voksne ved siden av, sier han.

- Det er der ex-GBK Thomas Amlie kommer inn?

- Thomas kan bety mye når han er i form. Han har dessverre slitt litt med kneskader, men han er uten tvil en spiller som kan heve laget. Dette gjelder når han er i form. Det er veldig stor forskjell på Thomas Amlie i form og ute av form. Med form er nivået utrolig bra, men det er like dårlig bunnivå, sier Andersen.

Spillselskapet NordicBet tror forøvrig det blir jevnt løp mellom Grei og Årvoll i årets sesong. Da de lanserte oddsen for tredjedivisjonslagene ga de både Årvoll og Grei favorittstempel. Begge fikk en odds på 3.50 for serieseier.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE