Ute etter skalper

Ute etter skalper

 

Årvoll fotball er av mange regnet som favoritt i årets avdeling tre. Trener Glenn Andersen sier selv han blir skuffet om det ikke blir topp tre, og han er ute etter skalpene til Grei.

I fjor var Årvoll det eneste Groruddals-laget som ikke var i avdeling med noen andre lokale lag. I år er de i den avdelingen med flest lag i. Det liker trener Glenn Andersen godt.

- Vi er jo glade for dette. Det blir en litt annen dimensjon på kampene, og det er moro. Grorud er jo det laget vi kjenner best, så det hadde ikke gjort noe å hatt dem i avdelingen, men alle Groruddals-oppgjør blir jevne kamper, sier han.

- Hva tror du om Oslo City og Grei denne sesongen?

- Det er helt åpent for meg. Jeg tror både Grei, Oslo City og Sagene blir bra. I tillegg kommer det helt sikkert noen overraskelser.

- Jeg kjenner lite til Oslo City, men jeg så dem en gang i fjor, og da virket de gode.

- Uansett så blir disse oppgjørene veldig morsomme. Det blir alltid ekstra stemning og det er ingenting som hadde frydet meg mer enn å ta skalpen til Steinar Brunn, Reidar Søvik og Grei, ler Andersen.

- Hva med Årvoll. Hvordan ligger dere an fra i fjor?

- Vi vil bli mer stabile enn i fjor, og jeg tror det skal bli tøft å slå oss. Vi har en god og bred stall denne sesongen, og det er faktisk dobbeldekning på alle plassene. Der er vi klart styrket. Det hele ser egentlig veldig spennende ut.

- Målet vårt denne sesongen må være å utvikle oss fra i fjor. Og det tror jeg vi klarer, sier han.

- Mange holder dere som favoritter i avdelingen?

- Nei, jeg vil ikke si at vi er favoritter. Men jeg skal være ærlig å si at vi blir skuffet hvis vi ikke blir blant de tre beste, sier han.

Se opp for Svendsen

Ifølge Andersen er det én Årvoll-spiller som kommer til å markere seg i årets tredjedivisjon.

- Martin Svendsen kommer til å blir en stor spiller på tredjedivisjonsnivå.

- Han gjør ting med ballen som ingen andre klarer. Jeg er bombesikker på at han kommer til å slå igjennom i år, og jeg håper også de yngre gutta tar et skritt videre fra i fjor, sier han.

- Stallen er veldig ung i år. Hvordan ser du på det?

- Ja, vi har et veldig ungt lag. Det er det vi ønsker.

- Årvoll er en klubb som virkelig ønsker å satse på de unge, men for at ungdommen skal blomstre er du nødt til å ha noen rutinerte voksne ved siden av, sier han.

- Det er der ex-GBK Thomas Amlie kommer inn?

- Thomas kan bety mye når han er i form. Han har dessverre slitt litt med kneskader, men han er uten tvil en spiller som kan heve laget. Dette gjelder når han er i form. Det er veldig stor forskjell på Thomas Amlie i form og ute av form. Med form er nivået utrolig bra, men det er like dårlig bunnivå, sier Andersen.

Spillselskapet NordicBet tror forøvrig det blir jevnt løp mellom Grei og Årvoll i årets sesong. Da de lanserte oddsen for tredjedivisjonslagene ga de både Årvoll og Grei favorittstempel. Begge fikk en odds på 3.50 for serieseier.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!