Ute etter skalper

Ute etter skalper

 

Årvoll fotball er av mange regnet som favoritt i årets avdeling tre. Trener Glenn Andersen sier selv han blir skuffet om det ikke blir topp tre, og han er ute etter skalpene til Grei.

Skrevet av:

I fjor var Årvoll det eneste Groruddals-laget som ikke var i avdeling med noen andre lokale lag. I år er de i den avdelingen med flest lag i. Det liker trener Glenn Andersen godt.

- Vi er jo glade for dette. Det blir en litt annen dimensjon på kampene, og det er moro. Grorud er jo det laget vi kjenner best, så det hadde ikke gjort noe å hatt dem i avdelingen, men alle Groruddals-oppgjør blir jevne kamper, sier han.

- Hva tror du om Oslo City og Grei denne sesongen?

- Det er helt åpent for meg. Jeg tror både Grei, Oslo City og Sagene blir bra. I tillegg kommer det helt sikkert noen overraskelser.

- Jeg kjenner lite til Oslo City, men jeg så dem en gang i fjor, og da virket de gode.

- Uansett så blir disse oppgjørene veldig morsomme. Det blir alltid ekstra stemning og det er ingenting som hadde frydet meg mer enn å ta skalpen til Steinar Brunn, Reidar Søvik og Grei, ler Andersen.

- Hva med Årvoll. Hvordan ligger dere an fra i fjor?

- Vi vil bli mer stabile enn i fjor, og jeg tror det skal bli tøft å slå oss. Vi har en god og bred stall denne sesongen, og det er faktisk dobbeldekning på alle plassene. Der er vi klart styrket. Det hele ser egentlig veldig spennende ut.

- Målet vårt denne sesongen må være å utvikle oss fra i fjor. Og det tror jeg vi klarer, sier han.

- Mange holder dere som favoritter i avdelingen?

- Nei, jeg vil ikke si at vi er favoritter. Men jeg skal være ærlig å si at vi blir skuffet hvis vi ikke blir blant de tre beste, sier han.

Se opp for Svendsen

Ifølge Andersen er det én Årvoll-spiller som kommer til å markere seg i årets tredjedivisjon.

- Martin Svendsen kommer til å blir en stor spiller på tredjedivisjonsnivå.

- Han gjør ting med ballen som ingen andre klarer. Jeg er bombesikker på at han kommer til å slå igjennom i år, og jeg håper også de yngre gutta tar et skritt videre fra i fjor, sier han.

- Stallen er veldig ung i år. Hvordan ser du på det?

- Ja, vi har et veldig ungt lag. Det er det vi ønsker.

- Årvoll er en klubb som virkelig ønsker å satse på de unge, men for at ungdommen skal blomstre er du nødt til å ha noen rutinerte voksne ved siden av, sier han.

- Det er der ex-GBK Thomas Amlie kommer inn?

- Thomas kan bety mye når han er i form. Han har dessverre slitt litt med kneskader, men han er uten tvil en spiller som kan heve laget. Dette gjelder når han er i form. Det er veldig stor forskjell på Thomas Amlie i form og ute av form. Med form er nivået utrolig bra, men det er like dårlig bunnivå, sier Andersen.

Spillselskapet NordicBet tror forøvrig det blir jevnt løp mellom Grei og Årvoll i årets sesong. Da de lanserte oddsen for tredjedivisjonslagene ga de både Årvoll og Grei favorittstempel. Begge fikk en odds på 3.50 for serieseier.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!