Vant i Camp Grasrot

Vant i Camp Grasrot

VINNER: Taufique Rana får overrukket premien av Anne Siri N.Walker fra Norsk Tipping.

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.04.2017 kl 21:22

Se bildet større

VINNERLAG: Kjersti, Taufique, Kaja, Kristian, lagleder Harald Rønneberg og Erik ble vinnerlaget.

Og som eneste representant fra Groruddalen gikk han «all in» og fikk en plass på laget til Harald Rønneberg. For konkurransen ble arrangert på samme måte som Camp Senkveld, bare at Thomas og Harald denne gangen hadde med seg foreninger og lag.

- Konkurransen gikk ut på at Thomas og Harald skulle ha med fem personer hver på sitt lag, og så skulle vi konkurrere mot hverandre. Om en premie på 100.000 kr, som laget måtte dele på.

- Haralds lag vant jo 4 - 1, så da stakk vi av med seieren og jeg kunne ta med meg 20.000 hjem igjen til Grorud Taekwondo klubb, forteller Taufique Rana.

Selv om laget vant overlegent mot Team Thomas, var Taufique aldri sikker på om det var de som kom til å vinne. For konkurransene var så ulike.

- Vi var med på mye rart. Blant annet tandemski, trugefotball, hårklipping og en kysseduell. Men det var veldig deilig å kunne stikke av med seieren, sier Rana.

Gode vinnere

Selv om Rana med sin bakgrunn i kampsport hadde innstillingen at å tape ikke var noe alternativ, så synes han at alle burde få en premie.

Vårt motto er jo at vi skaper vinnere i livet, ikke bare på idrettsbanen. Men når vi først taper, så taper vi med æren i behold. Heldigvis slapp jeg jo det denne gangen.

- Men laget til Team Thomas besto også av fem ildsjeler fra hele landet, som hadde kommet for å vinne. Så jeg hintet om at de kanskje burde få en premie de også, sier Rana.

Premie ble det på hele gjengen. For mens vinnerlaget stakk av med hovedpremien, kunne det tapende laget ta med seg 10.000 kroner hver hjem igjen.

- Om det var fordi jeg foreslo det eller om Norsk Tipping hadde en plan om det hele tiden, det vet jeg ikke. Men jeg synes jo at det var fortjent at de også skulle få noe, sier Rana.

Skjulte seieren

Det var i hvert fall ingen tvil om at Rana var stolt over prestasjonen, selv om han måtte være med på mye rart. Ekstra stolt var han da Norsk Tipping forrige uke hadde tatt turen til treningslokalene til klubben forrige uke for å gi han sjekken.

- Det skjer mye i Groruddalen, og disse pengene er absolutt noe vi trenger. Derfor har det vært en glede både å være med i konkurransen, men også for å gi klubben litt oppmerksomhet, sier Rana.

Siste nytt i Sport

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

 
Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

Høybråten fikk stjernebesøk

Stjernefaktoren på Høybråten gikk i taket tirsdag kveld, da to av verdens beste kvinnelige fotballspillere motiverte både unge og voksne Høybråten-spillere til nye høyder.

Grorud topper

Groruds fotballherrer snudde kampen mot Kjelsås etter å ha ligget under ved pause.