Veronika scoret først i nye Ellingsrudhallen

Veronika scoret først i nye Ellingsrudhallen

 

Veronika Kastrati (9) ble historisk da hun satte inn det første offisielle målet under torsdagens åpning av fleridrettshallen på Ellingsrud. Nå gløder hun med hele idrettslaget, og gleder seg til mer moro i fremtiden.

Skrevet av:

- Det er kjempegøy at Ellingsrud fikk egen hall. Vi er mange jenter som spiller håndball sammen, og det er gøy at vi nå kan gjøre det på hjemmebane. Mye bedre å være her hjemme på Elllingsrud enn å reise ned til Furuset for å spille håndball, sier Veronika Kastrati.

Under åpningen av den nye fleridrettshallen på torsdag var det satt opp kamper mellom noen av klubbens yngre lag. Her var det ni år gamle Kastrati som scoret det aller første håndballmålet i hallen. Skal vi tro 9-åringen var det langt fra hennes siste håndballscoring.

- Jeg skal bli kjempegod. Faktisk skal jeg på landslaget når jeg blir stor, slo hun fast.

Skal vi tro idrettslagets leder, Jostein Rolstad, er det ikke utenkelig at det kan komme fremtidige landslagsstjerner fra Ellingsrud. I hvert fall ikke med en flunkende ny og stor hall til disposisjon.

- Nei, hallen vil være med å gi oss et bredere og bedre tilbud til barn og unge på Ellingsrud. Det er klart det også etter hvert vil dukke opp folk med evner her, slår han fast.

Men først og fremst vil Rolstad at hallen skal bli brukt godt i bredden på Ellingsrud.

- Den nye hallen vil hjelper oss i å vokse som et idrettslag. Den gir oss helt nye treningsmuligheter og en helt annen identitet som idrettslag. Vi vil selvfølgelig at flest mulig på Ellingsrud skal være med å ta del i den, sier han.

Stolt

Jostein Rolstad var en stolt mann under åpningen av hallen forrige uke.

- Hallen er fryktelig fin, og alle på Ellingsrud er stolte over å ha den på plass. Når så mange Ellingsrud-folk, både store og små, koste seg sammen på åpningen ga det mening til det vi har jobba sammen for i lang tid. Vi er takknemlige for den store gaven vi har fått, sier han.

Også leder for håndballen i idrettslaget, Thomas Sigolsen, gleder seg i disse dager.

- Den nye hallen merkes godt i håndballgruppa. Alle syntes det er stas, og interessen for å legge ned en ekstra innsats er til stede.

- Jeg tror hele idrettslaget har fått seg en ny, herlig glød, slår han fast.

Rolstad tror hallen vil bety mye for barne-og ungdomslivet på Ellingsrud.

- Det gir fantastiske muligheter. Nå har vi fått et naturlig samlingspunkt på Ellingsrud, og vi har større sjanser for å bygge opp tilbud, og skape noe positivt her lokalt. På mange måter bringer hallen idrettslaget hjem på Ellingsrud, sier han.

Rolstad håper også at skolene og barnehagene i området ser muligheter i hallen.

- Målet for et idrettslag må være å få så mange som mulig i aktivitet. Vi håper også at skolene og barnehagene i området vil ta i bruk hallen. Det igjen kan være med på å generere mer aktivitet i idrettslaget, sier han. 

Lyst til å starte noe?

Med egen idrettshall er det også muligheter for Ellingsrud til å starte med nye idretter.

Det har allerede blitt satt i gang et innebandymiljø i klubben, men i følge Jostein Rolnes er det fritt fram for andre idretter også.

- Vi er ikke låst til noen enkelte idretter, men åpner for å fylle hallen med mye forskjellig aktivitet. Hovedmålet er å gi et bra tilbud til barn og unge på Ellingsrud. Det kan bli både futsal og basket. Vi er åpne for alle forslag, slår han fast.

Feiret med boller og brus

Flere av Ellingsruds yngre spillere var i ekstase under åpningen.

Vi var så heldige å få en prat med noen av dem, mens det ble feiret hardt med både boller og brus.

- Vi er kjempestolte av å få en egen hall, og det er herlig at den endelig er på plass. Det har vi gledet oss til lenge, sier Kaoutar, Cassandra, Dior, Thea, Fredrik, Petter, Hamda og Aida.

Alle sammen spiller håndball i Ellingsrud, og lover å ta godt vare på den nye hallen.

- Ja, vi skal være her veldig mye, minst tre ganger i uka, og vi lover å passe på hallen vår, sier de.

* Se mer i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!