Vestkant-gutta snurret rundt med Vestli

Vestkant-gutta snurret rundt med Vestli

 

Vestlis fotballherrer ble kledd av da serielederne fra Lyn kom på besøk til Jesperudjordet. Nå må de belage seg på hard kamp for å overleve i 3. divisjon når høstsesongen braker løs.

- Selv om ingen trodde på noe annet enn tap mot Lyn må jeg være ærlig og si at resultatet ble styggere enn forventet. Likevel var det ikke noe å si på at tapet ble såpass stort. Det var klasseforskjell mellom oss, innrømmer Vestli-trener Hassan Bougato etter 0-8 hjemme mot Lyn.

Groruddølene kom skjevt ut allerede fra starten i kampen og lå under etter halvannet minutt. Fjorten minutter senere sto det 3-0 til gjestene fra Oslo vest.

- Å ligge under 0-3 etter et kvarter er ikke lett mot noen, men spesielt ikke mot Lyn. Heldigvis fikk vi justert oss litt utover, og etter de første 20 minuttene synes jeg vi var ålreite resten av omgangen, sier Hassan Bougato.


Dessverre manglet det både på krefter og evne for Vestlis del utover i den andre omgangen. Lyn spilte med et tempo som Vestli ikke var i nærheten av, og slapp inn fem nye mål, hvorav de tre siste kom i kampens fem siste minutter.

- I andre omgang falt vi igjennom. Vi hang rett og slett ikke med, og Lyn spilte en fotball som var for rask for oss. Likevel er jeg godt fornøyd med innsatsen til gutta. De løp til krampa tok dem, og klarte å holde humøret oppe. Godt gjort, oppsummerer Hassan Bougato.

Ferietid

Kampen markerte også slutten på vårsesongen for Vestlis del som tar sommerferie som det nest dårligste laget i avdelingen.

- Nå blir det endelig litt ferie. Jeg tror gutta har godt av å tenke på litt annet enn fotball en stund. Så får vi håpe at vi møter friske og opplagte til oppstart igjen 28. juli, sier Hassan Bougato.

Han innrømmer også at Vestli har en jobb å gjøre til høsten om de vil beholde plassen i 3. divisjon.

- Absolutt, vi er nødt til å plukke flere poeng til høsten om vi skal klare det. Historisk sett er Vestli en klubb som kommer etter sommeren og er best når det gjelder, men vi kan ikke lene oss på det. Her må det jobbes hardt, sier Bougato.

Vestli står nå med 12 poeng fra sine første 14 kamper.

- Målet for vårsesongen var 15 poeng, så vi er ikke så langt unna. Jeg tror det vil holde med 30 poeng totalt for å berge plassen, og har tro på at vi vil klare dette til høsten. Vi har vist gode tendenser i det siste. Jeg ser mer på prestasjonene enn resultatene. Derfor er jeg positiv til fortsettelsen, sier Bougato.


Fine rammer

Til kampen mot serielederne hadde Vestli stelt i stand til ordentlig fotballfest med speaker, underholdning, kiosk, musikk og god stemning. Dessverre ødela regnet for den virkelig store publikumsinteressen, men 152 tilskuere er likevel flere tilskuere enn hva Vestli er vant med på hjemmekampene sine. Fotballformann Kjell Kjepperud var godt fornøyd med arrangementet.

- Ja, vi var maks uheldig med været og det kom en del færre enn planlagt, men jeg synes likevel vi fikk gjennomført et godt arrangement. Spesielt morsomt var det at fotballgruppa fikk mye hjelp fra håndballgruppa og folk utenfra idrettslaget som ville være med å hjelpe til. Herlig at lokalsamfunnet vil være med og bidra, sier Kjepperud.

Også Lyn så ut til å trives på Jesperudjordet. I etterkant av matchen har nemlig Vestli fått flere gode tilbakemeldinger.

- De skryter av gode vafler og bra musikk i pausen. Høydepunktet for flere var likevel en morsom og selvironisk Kristen-André «Kaos» Olsen som underholdt som speaker. Alt i alt har Lyn-gjengen hatt en fin bortetur, sier Kjell Kjepperud.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!