ANNONSE

Vestkant-gutta snurret rundt med Vestli

Vestkant-gutta snurret rundt med Vestli

 

Vestlis fotballherrer ble kledd av da serielederne fra Lyn kom på besøk til Jesperudjordet. Nå må de belage seg på hard kamp for å overleve i 3. divisjon når høstsesongen braker løs.

- Selv om ingen trodde på noe annet enn tap mot Lyn må jeg være ærlig og si at resultatet ble styggere enn forventet. Likevel var det ikke noe å si på at tapet ble såpass stort. Det var klasseforskjell mellom oss, innrømmer Vestli-trener Hassan Bougato etter 0-8 hjemme mot Lyn.

Groruddølene kom skjevt ut allerede fra starten i kampen og lå under etter halvannet minutt. Fjorten minutter senere sto det 3-0 til gjestene fra Oslo vest.

- Å ligge under 0-3 etter et kvarter er ikke lett mot noen, men spesielt ikke mot Lyn. Heldigvis fikk vi justert oss litt utover, og etter de første 20 minuttene synes jeg vi var ålreite resten av omgangen, sier Hassan Bougato.

Dessverre manglet det både på krefter og evne for Vestlis del utover i den andre omgangen. Lyn spilte med et tempo som Vestli ikke var i nærheten av, og slapp inn fem nye mål, hvorav de tre siste kom i kampens fem siste minutter.

- I andre omgang falt vi igjennom. Vi hang rett og slett ikke med, og Lyn spilte en fotball som var for rask for oss. Likevel er jeg godt fornøyd med innsatsen til gutta. De løp til krampa tok dem, og klarte å holde humøret oppe. Godt gjort, oppsummerer Hassan Bougato.

Ferietid

Kampen markerte også slutten på vårsesongen for Vestlis del som tar sommerferie som det nest dårligste laget i avdelingen.

- Nå blir det endelig litt ferie. Jeg tror gutta har godt av å tenke på litt annet enn fotball en stund. Så får vi håpe at vi møter friske og opplagte til oppstart igjen 28. juli, sier Hassan Bougato.

Han innrømmer også at Vestli har en jobb å gjøre til høsten om de vil beholde plassen i 3. divisjon.

- Absolutt, vi er nødt til å plukke flere poeng til høsten om vi skal klare det. Historisk sett er Vestli en klubb som kommer etter sommeren og er best når det gjelder, men vi kan ikke lene oss på det. Her må det jobbes hardt, sier Bougato.

Vestli står nå med 12 poeng fra sine første 14 kamper.

- Målet for vårsesongen var 15 poeng, så vi er ikke så langt unna. Jeg tror det vil holde med 30 poeng totalt for å berge plassen, og har tro på at vi vil klare dette til høsten. Vi har vist gode tendenser i det siste. Jeg ser mer på prestasjonene enn resultatene. Derfor er jeg positiv til fortsettelsen, sier Bougato.

Fine rammer

Til kampen mot serielederne hadde Vestli stelt i stand til ordentlig fotballfest med speaker, underholdning, kiosk, musikk og god stemning. Dessverre ødela regnet for den virkelig store publikumsinteressen, men 152 tilskuere er likevel flere tilskuere enn hva Vestli er vant med på hjemmekampene sine. Fotballformann Kjell Kjepperud var godt fornøyd med arrangementet.

- Ja, vi var maks uheldig med været og det kom en del færre enn planlagt, men jeg synes likevel vi fikk gjennomført et godt arrangement. Spesielt morsomt var det at fotballgruppa fikk mye hjelp fra håndballgruppa og folk utenfra idrettslaget som ville være med å hjelpe til. Herlig at lokalsamfunnet vil være med og bidra, sier Kjepperud.

Også Lyn så ut til å trives på Jesperudjordet. I etterkant av matchen har nemlig Vestli fått flere gode tilbakemeldinger.

- De skryter av gode vafler og bra musikk i pausen. Høydepunktet for flere var likevel en morsom og selvironisk Kristen-André «Kaos» Olsen som underholdt som speaker. Alt i alt har Lyn-gjengen hatt en fin bortetur, sier Kjell Kjepperud.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE