Vestkant-gutta snurret rundt med Vestli

Vestkant-gutta snurret rundt med Vestli

 

Vestlis fotballherrer ble kledd av da serielederne fra Lyn kom på besøk til Jesperudjordet. Nå må de belage seg på hard kamp for å overleve i 3. divisjon når høstsesongen braker løs.

Skrevet av:

- Selv om ingen trodde på noe annet enn tap mot Lyn må jeg være ærlig og si at resultatet ble styggere enn forventet. Likevel var det ikke noe å si på at tapet ble såpass stort. Det var klasseforskjell mellom oss, innrømmer Vestli-trener Hassan Bougato etter 0-8 hjemme mot Lyn.

Groruddølene kom skjevt ut allerede fra starten i kampen og lå under etter halvannet minutt. Fjorten minutter senere sto det 3-0 til gjestene fra Oslo vest.

- Å ligge under 0-3 etter et kvarter er ikke lett mot noen, men spesielt ikke mot Lyn. Heldigvis fikk vi justert oss litt utover, og etter de første 20 minuttene synes jeg vi var ålreite resten av omgangen, sier Hassan Bougato.

Dessverre manglet det både på krefter og evne for Vestlis del utover i den andre omgangen. Lyn spilte med et tempo som Vestli ikke var i nærheten av, og slapp inn fem nye mål, hvorav de tre siste kom i kampens fem siste minutter.

- I andre omgang falt vi igjennom. Vi hang rett og slett ikke med, og Lyn spilte en fotball som var for rask for oss. Likevel er jeg godt fornøyd med innsatsen til gutta. De løp til krampa tok dem, og klarte å holde humøret oppe. Godt gjort, oppsummerer Hassan Bougato.

Ferietid

Kampen markerte også slutten på vårsesongen for Vestlis del som tar sommerferie som det nest dårligste laget i avdelingen.

- Nå blir det endelig litt ferie. Jeg tror gutta har godt av å tenke på litt annet enn fotball en stund. Så får vi håpe at vi møter friske og opplagte til oppstart igjen 28. juli, sier Hassan Bougato.

Han innrømmer også at Vestli har en jobb å gjøre til høsten om de vil beholde plassen i 3. divisjon.

- Absolutt, vi er nødt til å plukke flere poeng til høsten om vi skal klare det. Historisk sett er Vestli en klubb som kommer etter sommeren og er best når det gjelder, men vi kan ikke lene oss på det. Her må det jobbes hardt, sier Bougato.

Vestli står nå med 12 poeng fra sine første 14 kamper.

- Målet for vårsesongen var 15 poeng, så vi er ikke så langt unna. Jeg tror det vil holde med 30 poeng totalt for å berge plassen, og har tro på at vi vil klare dette til høsten. Vi har vist gode tendenser i det siste. Jeg ser mer på prestasjonene enn resultatene. Derfor er jeg positiv til fortsettelsen, sier Bougato.

Fine rammer

Til kampen mot serielederne hadde Vestli stelt i stand til ordentlig fotballfest med speaker, underholdning, kiosk, musikk og god stemning. Dessverre ødela regnet for den virkelig store publikumsinteressen, men 152 tilskuere er likevel flere tilskuere enn hva Vestli er vant med på hjemmekampene sine. Fotballformann Kjell Kjepperud var godt fornøyd med arrangementet.

- Ja, vi var maks uheldig med været og det kom en del færre enn planlagt, men jeg synes likevel vi fikk gjennomført et godt arrangement. Spesielt morsomt var det at fotballgruppa fikk mye hjelp fra håndballgruppa og folk utenfra idrettslaget som ville være med å hjelpe til. Herlig at lokalsamfunnet vil være med og bidra, sier Kjepperud.

Også Lyn så ut til å trives på Jesperudjordet. I etterkant av matchen har nemlig Vestli fått flere gode tilbakemeldinger.

- De skryter av gode vafler og bra musikk i pausen. Høydepunktet for flere var likevel en morsom og selvironisk Kristen-André «Kaos» Olsen som underholdt som speaker. Alt i alt har Lyn-gjengen hatt en fin bortetur, sier Kjell Kjepperud.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!