Vestli fortsetter moroa

Vestli fortsetter moroa

 

Vestlis håndballherrer har muligens ikke trent like mye denne julen som de gjorde i fjorårets spill-pause i eliteserien. Likevel satser de på like mye moro i vårsesongen som høstsesongen hadde å by på.

Omtrent på dagen, for ett år siden, kom Akers Avis Groruddalen med nyheten om at Vestlis hovedtrener Svein André Olsen måtte forlate eliteserielaget på grunn av økonomiske problemer i klubben.

Nå, ett år etter, spiller Vestli i tredjedivisjon hvor de har lekt seg fra kamp til kamp. Til søndag starter serien igjen, og Vestli tar i mot Vålerenga 2 i Stovnerhallen.

- Hvordan er formen etter ferien?

- Joda, de fleste gutta har liggi i høydeopphold mellom fjerde og femte etasje. Vi hadde første trening i går, og formen var så der. Litt lavt nivå, men det kommer garantert utover, sier Terje Hammer.

- Har det vært hardtrening i jula?

- Det har jo vært egentrening. Vi skal jo vinne denne serien, og voksne og ansvarsbevisste som vi er, har alle fulgt et eget treningsprogram. Det skulle ligge bra an, sier Hammer.

Han mener også at Vestli-laget blir mer og mer samspilt.

- Det er så mye håndball i disse gutta at det kun er moro. En del av de lagene vi møter byr opp til dans med innsats, og da blir det god håndball.

- Vi har et brukbart lag når alle stiller. Får vi med den sorte perle (Fahad Awaleh) så blir dette bra, sier Hammer.

Målet med sesongen er altså opprykk til andredivisjon. Det skjer kun hvis spillerne gidder.

- Det er ikke vits for oss å spille i denne divisjonen. Vi har én uavgjort, og har full kontroll i alle kampene. Vi er likevel enige om at vi ikke gidder å rykke opp hvis ingen gidder å trene, sier Hammer.

Søndag er det altså Vålerenga 2 som kommer på besøk til Stovnerhallen.

- Jeg lover god underholdning og artig håndball. Det er bare å komme å se, sier Hammer.

  • Kampen starter 17.05.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.