Vestli fortsetter moroa

Vestli fortsetter moroa

 

Vestlis håndballherrer har muligens ikke trent like mye denne julen som de gjorde i fjorårets spill-pause i eliteserien. Likevel satser de på like mye moro i vårsesongen som høstsesongen hadde å by på.

Skrevet av:

Omtrent på dagen, for ett år siden, kom Akers Avis Groruddalen med nyheten om at Vestlis hovedtrener Svein André Olsen måtte forlate eliteserielaget på grunn av økonomiske problemer i klubben.

Nå, ett år etter, spiller Vestli i tredjedivisjon hvor de har lekt seg fra kamp til kamp. Til søndag starter serien igjen, og Vestli tar i mot Vålerenga 2 i Stovnerhallen.

- Hvordan er formen etter ferien?

- Joda, de fleste gutta har liggi i høydeopphold mellom fjerde og femte etasje. Vi hadde første trening i går, og formen var så der. Litt lavt nivå, men det kommer garantert utover, sier Terje Hammer.

- Har det vært hardtrening i jula?

- Det har jo vært egentrening. Vi skal jo vinne denne serien, og voksne og ansvarsbevisste som vi er, har alle fulgt et eget treningsprogram. Det skulle ligge bra an, sier Hammer.

Han mener også at Vestli-laget blir mer og mer samspilt.

- Det er så mye håndball i disse gutta at det kun er moro. En del av de lagene vi møter byr opp til dans med innsats, og da blir det god håndball.

- Vi har et brukbart lag når alle stiller. Får vi med den sorte perle (Fahad Awaleh) så blir dette bra, sier Hammer.

Målet med sesongen er altså opprykk til andredivisjon. Det skjer kun hvis spillerne gidder.

- Det er ikke vits for oss å spille i denne divisjonen. Vi har én uavgjort, og har full kontroll i alle kampene. Vi er likevel enige om at vi ikke gidder å rykke opp hvis ingen gidder å trene, sier Hammer.

Søndag er det altså Vålerenga 2 som kommer på besøk til Stovnerhallen.

- Jeg lover god underholdning og artig håndball. Det er bare å komme å se, sier Hammer.

  • Kampen starter 17.05.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!