Vestli fortsetter moroa

Vestli fortsetter moroa

 

Vestlis håndballherrer har muligens ikke trent like mye denne julen som de gjorde i fjorårets spill-pause i eliteserien. Likevel satser de på like mye moro i vårsesongen som høstsesongen hadde å by på.

Omtrent på dagen, for ett år siden, kom Akers Avis Groruddalen med nyheten om at Vestlis hovedtrener Svein André Olsen måtte forlate eliteserielaget på grunn av økonomiske problemer i klubben.

Nå, ett år etter, spiller Vestli i tredjedivisjon hvor de har lekt seg fra kamp til kamp. Til søndag starter serien igjen, og Vestli tar i mot Vålerenga 2 i Stovnerhallen.

- Hvordan er formen etter ferien?

- Joda, de fleste gutta har liggi i høydeopphold mellom fjerde og femte etasje. Vi hadde første trening i går, og formen var så der. Litt lavt nivå, men det kommer garantert utover, sier Terje Hammer.

- Har det vært hardtrening i jula?

- Det har jo vært egentrening. Vi skal jo vinne denne serien, og voksne og ansvarsbevisste som vi er, har alle fulgt et eget treningsprogram. Det skulle ligge bra an, sier Hammer.

Han mener også at Vestli-laget blir mer og mer samspilt.

- Det er så mye håndball i disse gutta at det kun er moro. En del av de lagene vi møter byr opp til dans med innsats, og da blir det god håndball.

- Vi har et brukbart lag når alle stiller. Får vi med den sorte perle (Fahad Awaleh) så blir dette bra, sier Hammer.

Målet med sesongen er altså opprykk til andredivisjon. Det skjer kun hvis spillerne gidder.

- Det er ikke vits for oss å spille i denne divisjonen. Vi har én uavgjort, og har full kontroll i alle kampene. Vi er likevel enige om at vi ikke gidder å rykke opp hvis ingen gidder å trene, sier Hammer.

Søndag er det altså Vålerenga 2 som kommer på besøk til Stovnerhallen.

- Jeg lover god underholdning og artig håndball. Det er bare å komme å se, sier Hammer.

 • Kampen starter 17.05.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!