Vestli fortsetter moroa

Vestli fortsetter moroa

 

Vestlis håndballherrer har muligens ikke trent like mye denne julen som de gjorde i fjorårets spill-pause i eliteserien. Likevel satser de på like mye moro i vårsesongen som høstsesongen hadde å by på.

Skrevet av:

Omtrent på dagen, for ett år siden, kom Akers Avis Groruddalen med nyheten om at Vestlis hovedtrener Svein André Olsen måtte forlate eliteserielaget på grunn av økonomiske problemer i klubben.

Nå, ett år etter, spiller Vestli i tredjedivisjon hvor de har lekt seg fra kamp til kamp. Til søndag starter serien igjen, og Vestli tar i mot Vålerenga 2 i Stovnerhallen.

- Hvordan er formen etter ferien?

- Joda, de fleste gutta har liggi i høydeopphold mellom fjerde og femte etasje. Vi hadde første trening i går, og formen var så der. Litt lavt nivå, men det kommer garantert utover, sier Terje Hammer.

- Har det vært hardtrening i jula?

- Det har jo vært egentrening. Vi skal jo vinne denne serien, og voksne og ansvarsbevisste som vi er, har alle fulgt et eget treningsprogram. Det skulle ligge bra an, sier Hammer.

Han mener også at Vestli-laget blir mer og mer samspilt.

- Det er så mye håndball i disse gutta at det kun er moro. En del av de lagene vi møter byr opp til dans med innsats, og da blir det god håndball.

- Vi har et brukbart lag når alle stiller. Får vi med den sorte perle (Fahad Awaleh) så blir dette bra, sier Hammer.

Målet med sesongen er altså opprykk til andredivisjon. Det skjer kun hvis spillerne gidder.

- Det er ikke vits for oss å spille i denne divisjonen. Vi har én uavgjort, og har full kontroll i alle kampene. Vi er likevel enige om at vi ikke gidder å rykke opp hvis ingen gidder å trene, sier Hammer.

Søndag er det altså Vålerenga 2 som kommer på besøk til Stovnerhallen.

- Jeg lover god underholdning og artig håndball. Det er bare å komme å se, sier Hammer.

  • Kampen starter 17.05.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!