Vestli fortsetter moroa

Vestli fortsetter moroa

 

Vestlis håndballherrer har muligens ikke trent like mye denne julen som de gjorde i fjorårets spill-pause i eliteserien. Likevel satser de på like mye moro i vårsesongen som høstsesongen hadde å by på.

Skrevet av:

Omtrent på dagen, for ett år siden, kom Akers Avis Groruddalen med nyheten om at Vestlis hovedtrener Svein André Olsen måtte forlate eliteserielaget på grunn av økonomiske problemer i klubben.

Nå, ett år etter, spiller Vestli i tredjedivisjon hvor de har lekt seg fra kamp til kamp. Til søndag starter serien igjen, og Vestli tar i mot Vålerenga 2 i Stovnerhallen.

- Hvordan er formen etter ferien?

- Joda, de fleste gutta har liggi i høydeopphold mellom fjerde og femte etasje. Vi hadde første trening i går, og formen var så der. Litt lavt nivå, men det kommer garantert utover, sier Terje Hammer.

- Har det vært hardtrening i jula?

- Det har jo vært egentrening. Vi skal jo vinne denne serien, og voksne og ansvarsbevisste som vi er, har alle fulgt et eget treningsprogram. Det skulle ligge bra an, sier Hammer.

Han mener også at Vestli-laget blir mer og mer samspilt.

- Det er så mye håndball i disse gutta at det kun er moro. En del av de lagene vi møter byr opp til dans med innsats, og da blir det god håndball.

- Vi har et brukbart lag når alle stiller. Får vi med den sorte perle (Fahad Awaleh) så blir dette bra, sier Hammer.

Målet med sesongen er altså opprykk til andredivisjon. Det skjer kun hvis spillerne gidder.

- Det er ikke vits for oss å spille i denne divisjonen. Vi har én uavgjort, og har full kontroll i alle kampene. Vi er likevel enige om at vi ikke gidder å rykke opp hvis ingen gidder å trene, sier Hammer.

Søndag er det altså Vålerenga 2 som kommer på besøk til Stovnerhallen.

- Jeg lover god underholdning og artig håndball. Det er bare å komme å se, sier Hammer.

  • Kampen starter 17.05.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!