Vestli-herrene fra start til mål

Vestli-herrene fra start til mål

 

Vestli slo Sandefjord 31-26 i Postenligaen (eliteserien) hjemme i Stovnerhallen onsdag kveld. Etter at Vestlis gode keeper, Arne Veum, plukket et straffekast i kampens første spilleminutt, kjørte hjemmelaget på og sikret seg allerede tidlig i kampen en solid ledelse.

Skrevet av:

Vestlis kontringer i åpningsminuttene var presise og i full bredde slik at det ble vanskelig for gjestene fra hvalbyen å demme opp. Derfor ble også det grønne timeout- kortet kastet inn på bordet til sekretariatet etter bare seks og et halvt minutt.Det var tydelig at Vestli-gutta ville revansjere seg for tapet i høst da lagene møttes i Sandefjord i oktober (35-32).Gode kontringerVestli fortsatte med fine opprullinger, gode innspill til strek og presise avslutninger bakfra. Samtidig demmet Vestlis siste skanse, Per Veum, godt opp bakover og kunne sette i gang kontringer som Sandefjord aldri helt fant ut av.Vestli konsoliderte stillingen midtveis i omgangen da Sandefjords beste for dagen, Raymond P. Hansen, pådro seg en direkte to-minutters utvisning etter en stygg hekting av en Vestli-spiller. Samme Hansen noterte seg for ikke mindre enn åtte scoringer for gjestene, og var den enste på et ellers tamt Sandefjord-lag som i en periode så ut til å holde Sandefjord inne i kampen.Veums spillemålIkke før Vestli gjorde angrepsfeil og satte et par 100-prosents sjanser i stolpen, så det ut til at Sandefjord skulle komme inn i matchen.Etter sidebyttet bar kampen i annen omgangs åpningsminutter preg av en stillingskrig der lagene spilte jevnt, men med Vestli hele tiden de åtte-ti målene foran, som skulle vise seg å bli avgjørende for sluttresultatet.Foruten Vestlis siste skanse, Arne Veum, som også noterte seg for et spillemål da Sandefjord-keeper Sindre Yngve Walstad var på «bærtur», var det Steffen Wahlund (kåret til banens beste) og Anders Jørgensen som i første rekke ledet an de grønnkledde. Jørgensen noterte seg da også for ikke mindre enn elleve nettkjenninger og sto fram som en sikker straffeeksekutør. Men Vidar Braathen fulgte hakk i hæl med sine ni spillemål. Gode avslutninger også fra Jan Erik Braathen som  også utmerket seg i forsvar. Vi noterte oss også et par fenomenale returløp av Michael George som rev opp et par Sandefjord-kontringer.LagseierSandefjord tok litt innpå i sluttminuttene, men dette skyldtes blant annet en uforståelig to-minutters utvisning mot Karl Fredrik Dyre Beivang.Lagleder, fungerende trener og sportslig ansvarlig, Terje Hammer, fremhever laginnsatsen som Vestlis største aktivum i denne kampen, til tross for flere glimrende enkeltmannsprestasjoner. Det sier vi oss helt enige i. Det kollektive trykket gjorde at kontringene satt innledningsvis og man fikk etablert et solid forsvar.Håndball, Postenserien,  herrer:Vestli-Sandefjord 31-26 , (19-10)Dommere: Knut Bratseng og Peter Paulsboe.StovnerhallenTilskuere: Ca. 170Vestlis lag (mål i parantes): Per Egil Riddervold, Anders Jørgensen (11), Vidar Braathen (9), Kyrre Solberg, Jan Erik Braathen (3), Michael George (3), Steffen Wahlund (3), Mats Hegg Jacobsen (1), Fredrik Bjølgerud, Karl Fredrik Dyhre Breivang, Arne Veum (1), Joakim Tvilde, Fredrik Rønold, Jan André Modalen.Utvisninger: Sandefjord 2x2 min., Vestli 2x2 min.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!