Vestli-herrene fra start til mål

Vestli-herrene fra start til mål

 

Vestli slo Sandefjord 31-26 i Postenligaen (eliteserien) hjemme i Stovnerhallen onsdag kveld. Etter at Vestlis gode keeper, Arne Veum, plukket et straffekast i kampens første spilleminutt, kjørte hjemmelaget på og sikret seg allerede tidlig i kampen en solid ledelse.

Skrevet av:

Vestlis kontringer i åpningsminuttene var presise og i full bredde slik at det ble vanskelig for gjestene fra hvalbyen å demme opp. Derfor ble også det grønne timeout- kortet kastet inn på bordet til sekretariatet etter bare seks og et halvt minutt.Det var tydelig at Vestli-gutta ville revansjere seg for tapet i høst da lagene møttes i Sandefjord i oktober (35-32).Gode kontringerVestli fortsatte med fine opprullinger, gode innspill til strek og presise avslutninger bakfra. Samtidig demmet Vestlis siste skanse, Per Veum, godt opp bakover og kunne sette i gang kontringer som Sandefjord aldri helt fant ut av.Vestli konsoliderte stillingen midtveis i omgangen da Sandefjords beste for dagen, Raymond P. Hansen, pådro seg en direkte to-minutters utvisning etter en stygg hekting av en Vestli-spiller. Samme Hansen noterte seg for ikke mindre enn åtte scoringer for gjestene, og var den enste på et ellers tamt Sandefjord-lag som i en periode så ut til å holde Sandefjord inne i kampen.Veums spillemålIkke før Vestli gjorde angrepsfeil og satte et par 100-prosents sjanser i stolpen, så det ut til at Sandefjord skulle komme inn i matchen.Etter sidebyttet bar kampen i annen omgangs åpningsminutter preg av en stillingskrig der lagene spilte jevnt, men med Vestli hele tiden de åtte-ti målene foran, som skulle vise seg å bli avgjørende for sluttresultatet.Foruten Vestlis siste skanse, Arne Veum, som også noterte seg for et spillemål da Sandefjord-keeper Sindre Yngve Walstad var på «bærtur», var det Steffen Wahlund (kåret til banens beste) og Anders Jørgensen som i første rekke ledet an de grønnkledde. Jørgensen noterte seg da også for ikke mindre enn elleve nettkjenninger og sto fram som en sikker straffeeksekutør. Men Vidar Braathen fulgte hakk i hæl med sine ni spillemål. Gode avslutninger også fra Jan Erik Braathen som  også utmerket seg i forsvar. Vi noterte oss også et par fenomenale returløp av Michael George som rev opp et par Sandefjord-kontringer.LagseierSandefjord tok litt innpå i sluttminuttene, men dette skyldtes blant annet en uforståelig to-minutters utvisning mot Karl Fredrik Dyre Beivang.Lagleder, fungerende trener og sportslig ansvarlig, Terje Hammer, fremhever laginnsatsen som Vestlis største aktivum i denne kampen, til tross for flere glimrende enkeltmannsprestasjoner. Det sier vi oss helt enige i. Det kollektive trykket gjorde at kontringene satt innledningsvis og man fikk etablert et solid forsvar.Håndball, Postenserien,  herrer:Vestli-Sandefjord 31-26 , (19-10)Dommere: Knut Bratseng og Peter Paulsboe.StovnerhallenTilskuere: Ca. 170Vestlis lag (mål i parantes): Per Egil Riddervold, Anders Jørgensen (11), Vidar Braathen (9), Kyrre Solberg, Jan Erik Braathen (3), Michael George (3), Steffen Wahlund (3), Mats Hegg Jacobsen (1), Fredrik Bjølgerud, Karl Fredrik Dyhre Breivang, Arne Veum (1), Joakim Tvilde, Fredrik Rønold, Jan André Modalen.Utvisninger: Sandefjord 2x2 min., Vestli 2x2 min.

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!