Vestli mot toppen?

Vestli mot toppen?

 

I fjor kom budskapet om at Vestli skulle bli en stormakt blant fotballklubbene i Groruddalen. I år har de tenkt å bevise dette.

Skrevet av:

- Ja, det håper vi virkelig. Det er en langsiktig målsetting, men man må tro på det. Hvis ikke er det ikke vits å drive fotball på konkurransenivå, sier trener Knut Hebæk på spørsmålet om Vestli er klar for å ta over fotballtronen her i dalen. Og han fortsetter.

- Vi er svære i kjeften, men vi står for det vi sier, og jeg føler at vi er på vei. Vi har fått inn en leder i Kjell Kjepperud som er en handlingens mann.

- Jeg har tro på at Vestli kan bli et storlag. Alt ligger til rette her. Vestli er et naturlig samlingspunkt øverst i Oslo. Det burde ikke være noe problem å lage en storklubb her oppe.

- Om mellom fem og femten år kan alt være snudd på hodet. Man er nødt til å gå for «The big top».

- Vi skal fremstå som et lag folk i Groruddalen bør se på som attraktivt. Vi satser på unge spillere, og det må unge spillere merke seg.

- Jeg vil ha konkurranse på laget og jeg vil bli et bedre lag enn GBK. Alt annet er bare galemathias å ha tro på. På samme måte burde GBK ta mål av seg å bli bedre enn Vålerenga, sier Hebæk.

- Hvor havner dere på tabellen i år?

- Jeg liker ikke å tippe slik, men vi går for å vinne hver eneste kamp, og det kan vi absolutt greie. Vår største utfording blir den mentale biten før hver kamp. Hvis du ikke er 100 prosent innstilt på oppgaven blir du hardt straffet.

- Det kryr av gode fotballspillere i Vestli, men de får ikke til noen ting hvis de tror de er konger. Dette jobber vi mye med.

- Jeg mener at klubben ikke bør ha noen annen målsetting enn å vinne hver eneste kamp. Jeg vil helst rykke opp, og vinner vi hver kamp bør det gå bra. Om det er realistisk at vi gjør blir en annen sak, sier han.

Bedre skodd

Hebæk ser uansett forbedringer i årets Vestliutgave kontra fjorårets.

- Vi scorer mye lettere mål nå. Fremover er vi ganske så bra. Dette kan komme av at vi har trent mye bedre enn tidligere. Her ser vi en markant forskjell. Jevnt over er vi bedre skodd en i fjor, og vi har tatt et steg videre på veien, sier han.

En annen faktor Hebæk håper vil slå positivt inn er rammen Vestli nå har lagt rundt kampene.

- Vi vil lage en fin setting rundt alle våre kanter. Til nå har vi fått satt opp en tribune, åpna kafteriaen, fått inn speaker og musikk og delt ut flagg til supporterne, men vi har også planer om å utvide rammen rundt.

- Vi skal lage litt blest rundt Vestli, slik at folket i Groruddalen er klare for å ta imot « Det nye Vestli» som kommer til å bli et suverent lag, sier han.

Erwin blir?

I fjor var Erwin Agustin ett av få lyspunkter Vestli hadde å skilte med. Den tidligere HSIL-spilleren stakk seg fram med fin teknikk og offensive krefter. I den senere tid har teknikeren vært på Kjelsås-treninger, men det ser nå ut til at han blir med Vestli ett år til. Han var på banen når Vestli gjorde sakene sine i kvalifiseringen til cupen.

Hebæk er fornøyd med det.

- Jeg håper han bli, nei forresten kan du skrive at han blir. Jeg er sikker. Erwin er en god spiller, så jeg er glad for at han er med videre. Offensivt bidrar han veldig mye, sier Hebæk.

Ellers har Marius Andresen valgt å gå til Lørenskog, men Hæbek mener han snart kommer hjem igjen.

- Vi hadde tenkt å satse på ham, så jeg tror han vender tilbake ja. Hvis ikke får jeg ønske han lykke til, sier han.

Vestli har også forsterket stallen med Kim Marius Olsen i fra Grei. Det betyr at det er tre keepere i troppen.

- Olsen er en spennende ung keeper som er treningsvillig og har gode holdninger på banen. Det kommer til å bli kjemping mellom de tre keeperne vi har og det er et stort pluss. Plassen er absolutt forsterket, men Stig Buer har per dags dato førsteplassen. Det betyr ikke noe mer enn at han skal stå litt over halvparten av kampene, for her skal det byttes på, varsler Hebæk.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!