Vestli mot toppen?

Vestli mot toppen?

 

I fjor kom budskapet om at Vestli skulle bli en stormakt blant fotballklubbene i Groruddalen. I år har de tenkt å bevise dette.

- Ja, det håper vi virkelig. Det er en langsiktig målsetting, men man må tro på det. Hvis ikke er det ikke vits å drive fotball på konkurransenivå, sier trener Knut Hebæk på spørsmålet om Vestli er klar for å ta over fotballtronen her i dalen. Og han fortsetter.

- Vi er svære i kjeften, men vi står for det vi sier, og jeg føler at vi er på vei. Vi har fått inn en leder i Kjell Kjepperud som er en handlingens mann.

- Jeg har tro på at Vestli kan bli et storlag. Alt ligger til rette her. Vestli er et naturlig samlingspunkt øverst i Oslo. Det burde ikke være noe problem å lage en storklubb her oppe.

- Om mellom fem og femten år kan alt være snudd på hodet. Man er nødt til å gå for «The big top».

- Vi skal fremstå som et lag folk i Groruddalen bør se på som attraktivt. Vi satser på unge spillere, og det må unge spillere merke seg.

- Jeg vil ha konkurranse på laget og jeg vil bli et bedre lag enn GBK. Alt annet er bare galemathias å ha tro på. På samme måte burde GBK ta mål av seg å bli bedre enn Vålerenga, sier Hebæk.

- Hvor havner dere på tabellen i år?

- Jeg liker ikke å tippe slik, men vi går for å vinne hver eneste kamp, og det kan vi absolutt greie. Vår største utfording blir den mentale biten før hver kamp. Hvis du ikke er 100 prosent innstilt på oppgaven blir du hardt straffet.

- Det kryr av gode fotballspillere i Vestli, men de får ikke til noen ting hvis de tror de er konger. Dette jobber vi mye med.

- Jeg mener at klubben ikke bør ha noen annen målsetting enn å vinne hver eneste kamp. Jeg vil helst rykke opp, og vinner vi hver kamp bør det gå bra. Om det er realistisk at vi gjør blir en annen sak, sier han.

Bedre skodd

Hebæk ser uansett forbedringer i årets Vestliutgave kontra fjorårets.

- Vi scorer mye lettere mål nå. Fremover er vi ganske så bra. Dette kan komme av at vi har trent mye bedre enn tidligere. Her ser vi en markant forskjell. Jevnt over er vi bedre skodd en i fjor, og vi har tatt et steg videre på veien, sier han.

En annen faktor Hebæk håper vil slå positivt inn er rammen Vestli nå har lagt rundt kampene.

- Vi vil lage en fin setting rundt alle våre kanter. Til nå har vi fått satt opp en tribune, åpna kafteriaen, fått inn speaker og musikk og delt ut flagg til supporterne, men vi har også planer om å utvide rammen rundt.

- Vi skal lage litt blest rundt Vestli, slik at folket i Groruddalen er klare for å ta imot « Det nye Vestli» som kommer til å bli et suverent lag, sier han.

Erwin blir?

I fjor var Erwin Agustin ett av få lyspunkter Vestli hadde å skilte med. Den tidligere HSIL-spilleren stakk seg fram med fin teknikk og offensive krefter. I den senere tid har teknikeren vært på Kjelsås-treninger, men det ser nå ut til at han blir med Vestli ett år til. Han var på banen når Vestli gjorde sakene sine i kvalifiseringen til cupen.

Hebæk er fornøyd med det.

- Jeg håper han bli, nei forresten kan du skrive at han blir. Jeg er sikker. Erwin er en god spiller, så jeg er glad for at han er med videre. Offensivt bidrar han veldig mye, sier Hebæk.

Ellers har Marius Andresen valgt å gå til Lørenskog, men Hæbek mener han snart kommer hjem igjen.

- Vi hadde tenkt å satse på ham, så jeg tror han vender tilbake ja. Hvis ikke får jeg ønske han lykke til, sier han.

Vestli har også forsterket stallen med Kim Marius Olsen i fra Grei. Det betyr at det er tre keepere i troppen.

- Olsen er en spennende ung keeper som er treningsvillig og har gode holdninger på banen. Det kommer til å bli kjemping mellom de tre keeperne vi har og det er et stort pluss. Plassen er absolutt forsterket, men Stig Buer har per dags dato førsteplassen. Det betyr ikke noe mer enn at han skal stå litt over halvparten av kampene, for her skal det byttes på, varsler Hebæk.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!