Vestli-tap tross Skjelstad-show

Vestli-tap tross Skjelstad-show

 

Veteranen Tommy Skjelstad har gjort comeback på håndballbanen som Vestli-spiller. I 25-38-tapet mot Fjellhammer scoret han over en tredjedel av Vestlis mål.

Skrevet av:

Gang på gang ble Skjelstad satt opp på skudd rundt ni meter, og han sviktet sjeldent, med unntak av et stolpetreff her og der. 37-åringen har gått to år uten å spille en håndballmatch, det merkes godt på kroppen. Etter 28-29-tapet mot Elverum forrige helg kom han med følgende kommentar:

- Jeg husker ikke de tre siste minuttene av matchen, så sliten var jeg, forteller Skjelstad lattermildt.

Søndag kveld møtte Vestli serieleder Fjellhammer hjemme i Stovnerhallen. Vestli ble for det meste kontret i filler.

- Greit nok at vi tapte der, vi er ikke samspilte i det hele tatt. I tillegg manglet vi et par spillere. Det hadde vært drøyt om vi hadde slått dem, mener Skjelstad.

Han kan fortelle at to år uten håndball ikke bare medfører negative ting.

- Sånne småskader som brist i fingeren, en vond skulder og ødelagte albuer har rukket å lege seg. Det gjør ikke vondt å ta i mot en håndball lenger, sier han.

- Samtidig lærer man seg å bruke mindre krefter når man får litt rutine. Med 20 kilo ekstra, merker jeg også at taklingene sitter bra, forteller han.

For Vestlis del er det uvurderlig å få inn en spiller som Skjelstad. Laget ligger sist, og har kun plukket ett poeng etter 10 matcher. Det er for dårlig om de har planer om å holde seg i 2. divisjon.

- Vi kommer til å vinne en match når alle har dagen og vi spiller på vårt alle beste.

- Tror du at dere kan berge plassen?

- Vi skal ha litt flyt for å klare det. Til nå har vi kastet bort poeng der vi ikke burde det. Men jeg har bare spilt tre kamper, og har et målsnitt på nesten 10 pr. kamp mot topplagene, svarer Skjelstad som sier han ikke er helt sikker på hvordan nivået i divisjonen er.

- Nå skal jeg bare trene, og spille så mye jeg har mulighet til, i hvert fall så lenge det er gøy, sier Skjelstad som også har ansvaret for Toten i håndball.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!