Vestli-tap tross Skjelstad-show

Vestli-tap tross Skjelstad-show

 

Veteranen Tommy Skjelstad har gjort comeback på håndballbanen som Vestli-spiller. I 25-38-tapet mot Fjellhammer scoret han over en tredjedel av Vestlis mål.

Skrevet av:

Gang på gang ble Skjelstad satt opp på skudd rundt ni meter, og han sviktet sjeldent, med unntak av et stolpetreff her og der. 37-åringen har gått to år uten å spille en håndballmatch, det merkes godt på kroppen. Etter 28-29-tapet mot Elverum forrige helg kom han med følgende kommentar:

- Jeg husker ikke de tre siste minuttene av matchen, så sliten var jeg, forteller Skjelstad lattermildt.

Søndag kveld møtte Vestli serieleder Fjellhammer hjemme i Stovnerhallen. Vestli ble for det meste kontret i filler.

- Greit nok at vi tapte der, vi er ikke samspilte i det hele tatt. I tillegg manglet vi et par spillere. Det hadde vært drøyt om vi hadde slått dem, mener Skjelstad.

Han kan fortelle at to år uten håndball ikke bare medfører negative ting.

- Sånne småskader som brist i fingeren, en vond skulder og ødelagte albuer har rukket å lege seg. Det gjør ikke vondt å ta i mot en håndball lenger, sier han.

- Samtidig lærer man seg å bruke mindre krefter når man får litt rutine. Med 20 kilo ekstra, merker jeg også at taklingene sitter bra, forteller han.

For Vestlis del er det uvurderlig å få inn en spiller som Skjelstad. Laget ligger sist, og har kun plukket ett poeng etter 10 matcher. Det er for dårlig om de har planer om å holde seg i 2. divisjon.

- Vi kommer til å vinne en match når alle har dagen og vi spiller på vårt alle beste.

- Tror du at dere kan berge plassen?

- Vi skal ha litt flyt for å klare det. Til nå har vi kastet bort poeng der vi ikke burde det. Men jeg har bare spilt tre kamper, og har et målsnitt på nesten 10 pr. kamp mot topplagene, svarer Skjelstad som sier han ikke er helt sikker på hvordan nivået i divisjonen er.

- Nå skal jeg bare trene, og spille så mye jeg har mulighet til, i hvert fall så lenge det er gøy, sier Skjelstad som også har ansvaret for Toten i håndball.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!