Vestli-tap tross Skjelstad-show

Vestli-tap tross Skjelstad-show

 

Veteranen Tommy Skjelstad har gjort comeback på håndballbanen som Vestli-spiller. I 25-38-tapet mot Fjellhammer scoret han over en tredjedel av Vestlis mål.

Tekst:

Publisert:

Gang på gang ble Skjelstad satt opp på skudd rundt ni meter, og han sviktet sjeldent, med unntak av et stolpetreff her og der. 37-åringen har gått to år uten å spille en håndballmatch, det merkes godt på kroppen. Etter 28-29-tapet mot Elverum forrige helg kom han med følgende kommentar:

- Jeg husker ikke de tre siste minuttene av matchen, så sliten var jeg, forteller Skjelstad lattermildt.

Søndag kveld møtte Vestli serieleder Fjellhammer hjemme i Stovnerhallen. Vestli ble for det meste kontret i filler.

- Greit nok at vi tapte der, vi er ikke samspilte i det hele tatt. I tillegg manglet vi et par spillere. Det hadde vært drøyt om vi hadde slått dem, mener Skjelstad.

Han kan fortelle at to år uten håndball ikke bare medfører negative ting.

- Sånne småskader som brist i fingeren, en vond skulder og ødelagte albuer har rukket å lege seg. Det gjør ikke vondt å ta i mot en håndball lenger, sier han.

- Samtidig lærer man seg å bruke mindre krefter når man får litt rutine. Med 20 kilo ekstra, merker jeg også at taklingene sitter bra, forteller han.

For Vestlis del er det uvurderlig å få inn en spiller som Skjelstad. Laget ligger sist, og har kun plukket ett poeng etter 10 matcher. Det er for dårlig om de har planer om å holde seg i 2. divisjon.

- Vi kommer til å vinne en match når alle har dagen og vi spiller på vårt alle beste.

- Tror du at dere kan berge plassen?

- Vi skal ha litt flyt for å klare det. Til nå har vi kastet bort poeng der vi ikke burde det. Men jeg har bare spilt tre kamper, og har et målsnitt på nesten 10 pr. kamp mot topplagene, svarer Skjelstad som sier han ikke er helt sikker på hvordan nivået i divisjonen er.

- Nå skal jeg bare trene, og spille så mye jeg har mulighet til, i hvert fall så lenge det er gøy, sier Skjelstad som også har ansvaret for Toten i håndball.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.