Vestli-tap tross Skjelstad-show

Vestli-tap tross Skjelstad-show

 

Veteranen Tommy Skjelstad har gjort comeback på håndballbanen som Vestli-spiller. I 25-38-tapet mot Fjellhammer scoret han over en tredjedel av Vestlis mål.

Skrevet av:

Gang på gang ble Skjelstad satt opp på skudd rundt ni meter, og han sviktet sjeldent, med unntak av et stolpetreff her og der. 37-åringen har gått to år uten å spille en håndballmatch, det merkes godt på kroppen. Etter 28-29-tapet mot Elverum forrige helg kom han med følgende kommentar:

- Jeg husker ikke de tre siste minuttene av matchen, så sliten var jeg, forteller Skjelstad lattermildt.

Søndag kveld møtte Vestli serieleder Fjellhammer hjemme i Stovnerhallen. Vestli ble for det meste kontret i filler.

- Greit nok at vi tapte der, vi er ikke samspilte i det hele tatt. I tillegg manglet vi et par spillere. Det hadde vært drøyt om vi hadde slått dem, mener Skjelstad.

Han kan fortelle at to år uten håndball ikke bare medfører negative ting.

- Sånne småskader som brist i fingeren, en vond skulder og ødelagte albuer har rukket å lege seg. Det gjør ikke vondt å ta i mot en håndball lenger, sier han.

- Samtidig lærer man seg å bruke mindre krefter når man får litt rutine. Med 20 kilo ekstra, merker jeg også at taklingene sitter bra, forteller han.

For Vestlis del er det uvurderlig å få inn en spiller som Skjelstad. Laget ligger sist, og har kun plukket ett poeng etter 10 matcher. Det er for dårlig om de har planer om å holde seg i 2. divisjon.

- Vi kommer til å vinne en match når alle har dagen og vi spiller på vårt alle beste.

- Tror du at dere kan berge plassen?

- Vi skal ha litt flyt for å klare det. Til nå har vi kastet bort poeng der vi ikke burde det. Men jeg har bare spilt tre kamper, og har et målsnitt på nesten 10 pr. kamp mot topplagene, svarer Skjelstad som sier han ikke er helt sikker på hvordan nivået i divisjonen er.

- Nå skal jeg bare trene, og spille så mye jeg har mulighet til, i hvert fall så lenge det er gøy, sier Skjelstad som også har ansvaret for Toten i håndball.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

45 år med basketmoro

 • Ammerud Open

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Grei Kvinner Elite spisser skruknottene før sesongen:

Vil fortsette framgangen

 • Gre Kvinner Elite

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

 
Lærer bort selvforsvar - der folk er

Lærer bort selvforsvar - der folk er

 • Selvforsvar

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Grorud går for gull!

 • Fotball

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.

Storfint besøk på Årvoll

Storfint besøk på Årvoll

 • Ronny Deila

Den store kompetanselørdagen ble en stor suksess for fotballgruppa i Årvoll IL.

 
Vestli ville mest

Kampen om Stovner:

Vestli ville mest

 • Fotball

Rommen gikk ut høyt før sesongen, mens Vestli såvidt beholdt plassen i fjorårets 4. divisjon. Likevel var det de grønnkledde som gikk seirende ut av årets første lokalderby.

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

 
Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!