Vestli-tap tross Skjelstad-show

Vestli-tap tross Skjelstad-show

 

Veteranen Tommy Skjelstad har gjort comeback på håndballbanen som Vestli-spiller. I 25-38-tapet mot Fjellhammer scoret han over en tredjedel av Vestlis mål.

Skrevet av:

Gang på gang ble Skjelstad satt opp på skudd rundt ni meter, og han sviktet sjeldent, med unntak av et stolpetreff her og der. 37-åringen har gått to år uten å spille en håndballmatch, det merkes godt på kroppen. Etter 28-29-tapet mot Elverum forrige helg kom han med følgende kommentar:

- Jeg husker ikke de tre siste minuttene av matchen, så sliten var jeg, forteller Skjelstad lattermildt.

Søndag kveld møtte Vestli serieleder Fjellhammer hjemme i Stovnerhallen. Vestli ble for det meste kontret i filler.

- Greit nok at vi tapte der, vi er ikke samspilte i det hele tatt. I tillegg manglet vi et par spillere. Det hadde vært drøyt om vi hadde slått dem, mener Skjelstad.

Han kan fortelle at to år uten håndball ikke bare medfører negative ting.

- Sånne småskader som brist i fingeren, en vond skulder og ødelagte albuer har rukket å lege seg. Det gjør ikke vondt å ta i mot en håndball lenger, sier han.

- Samtidig lærer man seg å bruke mindre krefter når man får litt rutine. Med 20 kilo ekstra, merker jeg også at taklingene sitter bra, forteller han.

For Vestlis del er det uvurderlig å få inn en spiller som Skjelstad. Laget ligger sist, og har kun plukket ett poeng etter 10 matcher. Det er for dårlig om de har planer om å holde seg i 2. divisjon.

- Vi kommer til å vinne en match når alle har dagen og vi spiller på vårt alle beste.

- Tror du at dere kan berge plassen?

- Vi skal ha litt flyt for å klare det. Til nå har vi kastet bort poeng der vi ikke burde det. Men jeg har bare spilt tre kamper, og har et målsnitt på nesten 10 pr. kamp mot topplagene, svarer Skjelstad som sier han ikke er helt sikker på hvordan nivået i divisjonen er.

- Nå skal jeg bare trene, og spille så mye jeg har mulighet til, i hvert fall så lenge det er gøy, sier Skjelstad som også har ansvaret for Toten i håndball.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!