Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

 

Vestli-damene slo Bækkelaget 2 borte i helga, og nå begynner håndballdamene å tenke på opprykksplass.

Skrevet av:

 

Vestli-damene i 3. divisjon, avd. 2 nærmer seg toppsjiktet av tabellen. I helga dro de til bortemøtet mot Bækkelaget 2 og vant kampen 28-24, til tross for at laget misset på mange 100-prosentsjanser. Vestli-trener Kenneth Høye velger likevel å fokusere på det positive.

- Det var en jevn kamp, og vi var bedre i forsvar enn på lenge. Også fremover på banen følte jeg at spillet vårt var tryggere, sier han.

Høye ser nå fram mot det han ser på som en spennende avslutning på sesongen.

- Vi er fremdeles med i toppen av serien, og vi skal ut i en ekstremt viktig kamp på søndag mot Njård. Vinner vi den kampen kan vi ta juleferie på opprykksplass, sier han.

Og Høye har resepten klar allerede.

- Nøkkelen til et godt resultat i den kampen ligger i innsatsen og det å ha tro på egne ferdigheter, sier han.

Vestli-damene ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Kjelsås, som ligger på tredjeplass, har like mange poeng (16), men bedre målforskjell. Bakover i avisen kan du også lese hvordan det gikk i lokaloppgjøret mellom Ellingsrud og Haugerud i samme avdeling.

 

Håndball, 3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Bækkelaget 2 - Vestli 24 - 28 (14 - 15)

Bækkelagshallen

Dommere: Glenn Carlsen og Steinar Østerdahl

Vestlis lag med mål i parentes: Stephanie Jordhøy(1), Marlene Fjørtoft (6), Madeleine Jordhøy (4), Anette Ingand, Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild  Skorgevik (2), Hanne Braathen (2), Maiken Ødegård , Christine Ingand (3), Reneé Nilsen (1), Caroline Ross Joelsen (3).

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!