Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

 

Vestli-damene slo Bækkelaget 2 borte i helga, og nå begynner håndballdamene å tenke på opprykksplass.

Skrevet av:

 

Vestli-damene i 3. divisjon, avd. 2 nærmer seg toppsjiktet av tabellen. I helga dro de til bortemøtet mot Bækkelaget 2 og vant kampen 28-24, til tross for at laget misset på mange 100-prosentsjanser. Vestli-trener Kenneth Høye velger likevel å fokusere på det positive.

- Det var en jevn kamp, og vi var bedre i forsvar enn på lenge. Også fremover på banen følte jeg at spillet vårt var tryggere, sier han.

Høye ser nå fram mot det han ser på som en spennende avslutning på sesongen.

- Vi er fremdeles med i toppen av serien, og vi skal ut i en ekstremt viktig kamp på søndag mot Njård. Vinner vi den kampen kan vi ta juleferie på opprykksplass, sier han.

Og Høye har resepten klar allerede.

- Nøkkelen til et godt resultat i den kampen ligger i innsatsen og det å ha tro på egne ferdigheter, sier han.

Vestli-damene ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Kjelsås, som ligger på tredjeplass, har like mange poeng (16), men bedre målforskjell. Bakover i avisen kan du også lese hvordan det gikk i lokaloppgjøret mellom Ellingsrud og Haugerud i samme avdeling.

 

Håndball, 3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Bækkelaget 2 - Vestli 24 - 28 (14 - 15)

Bækkelagshallen

Dommere: Glenn Carlsen og Steinar Østerdahl

Vestlis lag med mål i parentes: Stephanie Jordhøy(1), Marlene Fjørtoft (6), Madeleine Jordhøy (4), Anette Ingand, Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild  Skorgevik (2), Hanne Braathen (2), Maiken Ødegård , Christine Ingand (3), Reneé Nilsen (1), Caroline Ross Joelsen (3).

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!