Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

 

Vestli-damene slo Bækkelaget 2 borte i helga, og nå begynner håndballdamene å tenke på opprykksplass.

 

Vestli-damene i 3. divisjon, avd. 2 nærmer seg toppsjiktet av tabellen. I helga dro de til bortemøtet mot Bækkelaget 2 og vant kampen 28-24, til tross for at laget misset på mange 100-prosentsjanser. Vestli-trener Kenneth Høye velger likevel å fokusere på det positive.

- Det var en jevn kamp, og vi var bedre i forsvar enn på lenge. Også fremover på banen følte jeg at spillet vårt var tryggere, sier han.

Høye ser nå fram mot det han ser på som en spennende avslutning på sesongen.

- Vi er fremdeles med i toppen av serien, og vi skal ut i en ekstremt viktig kamp på søndag mot Njård. Vinner vi den kampen kan vi ta juleferie på opprykksplass, sier han.

Og Høye har resepten klar allerede.

- Nøkkelen til et godt resultat i den kampen ligger i innsatsen og det å ha tro på egne ferdigheter, sier han.

Vestli-damene ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Kjelsås, som ligger på tredjeplass, har like mange poeng (16), men bedre målforskjell. Bakover i avisen kan du også lese hvordan det gikk i lokaloppgjøret mellom Ellingsrud og Haugerud i samme avdeling.

 

Håndball, 3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Bækkelaget 2 - Vestli 24 - 28 (14 - 15)

Bækkelagshallen

Dommere: Glenn Carlsen og Steinar Østerdahl

Vestlis lag med mål i parentes: Stephanie Jordhøy(1), Marlene Fjørtoft (6), Madeleine Jordhøy (4), Anette Ingand, Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild  Skorgevik (2), Hanne Braathen (2), Maiken Ødegård , Christine Ingand (3), Reneé Nilsen (1), Caroline Ross Joelsen (3).

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

 
Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

 
Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Klare for semifinale

Klare for semifinale

Først ble Sogndal slått i torsdagens 1/8-delsfinale, før det var Åkra sin tur til å kjenne på musklene til det røde maskineriet. Klokken fem i ettermiddag spiller jentene semifinale mot Blindheim.

 
Stormer videre i Norway Cup

Stormer videre i Norway Cup

Grei-maskineriet stormer videre i Norway Cup. På Abildsø ble Brumunddal slått 2-1. Dermed var Grei-jentene klare for byderby og Lyn i 16-delsfinalen. Der ble det jevnt...

Jibril klar for Start

Jibril klar for Start

Jibril Bojang (21) har signert for Tippeliga-klubben Start. Nå håper 21-åringen han kan legge skadene bak seg og fokusere på fotballen.

Flathaug går for tittelen

Flathaug går for tittelen

Roadracingføreren Henning Flathaug er i ferd med å gjennomføre en kanonsesong. I helgen sikret han seg en andreplass på den banen han fryktet mest, og nå har Stovners desidert raskeste mann norgesmestertittelen i sikte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!