Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

 

Vestli-damene slo Bækkelaget 2 borte i helga, og nå begynner håndballdamene å tenke på opprykksplass.

 

Vestli-damene i 3. divisjon, avd. 2 nærmer seg toppsjiktet av tabellen. I helga dro de til bortemøtet mot Bækkelaget 2 og vant kampen 28-24, til tross for at laget misset på mange 100-prosentsjanser. Vestli-trener Kenneth Høye velger likevel å fokusere på det positive.

- Det var en jevn kamp, og vi var bedre i forsvar enn på lenge. Også fremover på banen følte jeg at spillet vårt var tryggere, sier han.

Høye ser nå fram mot det han ser på som en spennende avslutning på sesongen.

- Vi er fremdeles med i toppen av serien, og vi skal ut i en ekstremt viktig kamp på søndag mot Njård. Vinner vi den kampen kan vi ta juleferie på opprykksplass, sier han.

Og Høye har resepten klar allerede.

- Nøkkelen til et godt resultat i den kampen ligger i innsatsen og det å ha tro på egne ferdigheter, sier han.

Vestli-damene ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Kjelsås, som ligger på tredjeplass, har like mange poeng (16), men bedre målforskjell. Bakover i avisen kan du også lese hvordan det gikk i lokaloppgjøret mellom Ellingsrud og Haugerud i samme avdeling.

 

Håndball, 3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Bækkelaget 2 - Vestli 24 - 28 (14 - 15)

Bækkelagshallen

Dommere: Glenn Carlsen og Steinar Østerdahl

Vestlis lag med mål i parentes: Stephanie Jordhøy(1), Marlene Fjørtoft (6), Madeleine Jordhøy (4), Anette Ingand, Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild  Skorgevik (2), Hanne Braathen (2), Maiken Ødegård , Christine Ingand (3), Reneé Nilsen (1), Caroline Ross Joelsen (3).

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.