Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

Vestlis håndballdamer nærmer seg toppen

 

Vestli-damene slo Bækkelaget 2 borte i helga, og nå begynner håndballdamene å tenke på opprykksplass.

Skrevet av:

 

Vestli-damene i 3. divisjon, avd. 2 nærmer seg toppsjiktet av tabellen. I helga dro de til bortemøtet mot Bækkelaget 2 og vant kampen 28-24, til tross for at laget misset på mange 100-prosentsjanser. Vestli-trener Kenneth Høye velger likevel å fokusere på det positive.

- Det var en jevn kamp, og vi var bedre i forsvar enn på lenge. Også fremover på banen følte jeg at spillet vårt var tryggere, sier han.

Høye ser nå fram mot det han ser på som en spennende avslutning på sesongen.

- Vi er fremdeles med i toppen av serien, og vi skal ut i en ekstremt viktig kamp på søndag mot Njård. Vinner vi den kampen kan vi ta juleferie på opprykksplass, sier han.

Og Høye har resepten klar allerede.

- Nøkkelen til et godt resultat i den kampen ligger i innsatsen og det å ha tro på egne ferdigheter, sier han.

Vestli-damene ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Kjelsås, som ligger på tredjeplass, har like mange poeng (16), men bedre målforskjell. Bakover i avisen kan du også lese hvordan det gikk i lokaloppgjøret mellom Ellingsrud og Haugerud i samme avdeling.

 

Håndball, 3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Bækkelaget 2 - Vestli 24 - 28 (14 - 15)

Bækkelagshallen

Dommere: Glenn Carlsen og Steinar Østerdahl

Vestlis lag med mål i parentes: Stephanie Jordhøy(1), Marlene Fjørtoft (6), Madeleine Jordhøy (4), Anette Ingand, Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild  Skorgevik (2), Hanne Braathen (2), Maiken Ødegård , Christine Ingand (3), Reneé Nilsen (1), Caroline Ross Joelsen (3).

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!