- Vi er fornøyd

- Vi er fornøyd

 

HSILs 13-åringer har imponert mange med sitt spill på Ekebergsletta, men torsdag var det over og ut når Mandalskameratene sto på andre siden i 8-delsfinalen.

Tekst:

Publisert:

 

- Vi fikk en dårlig start på kampen og guttene var slitne. Det har vært en lang turnering og det fungerte bare ikke for oss i dag, sier trener Omar Ifzal etter 1-3-tapet.

Totalt sett er han veldig fornøyd med hvordan laget presterte i Norway Cup. De tok seg grei videre fra gruppespillet. Deretter banka de Molde 4-1, før Bøler ble slått 3-1.

- Hver gang vi blir med i en turnerning så går vi for å vinne, og Norway Cup er kanskje det største man kan være med på. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene våre, sier Ifzal.

HSIL 97 spiller i 1. divisjon og har gjort det bra. Halvveis ligger laget på andreplass.

- Nå skal vi tilbake og gjøre det bra der. Vi har mange gode lag, men som sagt så prøver vi alltid å vinne, avslutter han.

 

 

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.