ANNONSE

- Vi må gå i oss selv

- Vi må gå i oss selv

 

Etter flere katastrofale resultater den siste tiden vil Oslo City nå slå tilbake. De er ute etter hevn når Kristiansund kommer på Oslo-besøk.

Fotballaget Oslo City har vært svært varierende så langt denne sesongen. I serien ligger de sist med én seier og tre tap. Det oppsiktsvekkende er likevel hvor store tap Groruddalens spydspiss har gått på. 2-7, 2-4 og 2-5 er kraftig kost, og ingen i City har problemer med å innrømme at noe er galt.

- På ingen måte. Det har sviktet på konsentrasjonen i flere av kampene, og resultatene er katastrofale. Det har virket som gutta har problemer i hodet. Vi hadde trengt en psykolog, sier assisterende trener Eddie Darko.

Etter forrige rundes 2-7-tap mot Levanger ble det oppvaskmøte med spillerne.

- Vi tok et møte hvor alle var enige om hva som må gjøres for å bedre situasjonen. Ser man på tabellen er vi et bunnlag, men vi har mannskapet til å gjøre det mye bedre enn som så. Vi vil ikke være der nede, og må selv endre på tingenes tilstand, sier Darko.

- Og det får Kristiansund slite med til tirsdag?

- Ja, vi håper det. Motivasjonen til å vinne er uansett til stede hos oss. Vi må gå i oss selv, og gjøre det bedre på banen, sier Darko.

Kampen mellom Oslo City og Kristiansund går imorgen klokka 18.00 på Voldsløkka. Foruten Christophe René (suspendert) og Khadar Hashi (skade) stiller Oslo City med fullt mannskap.

- Vi håper Groruddalen kommer og ser oss. Vi skal slå tilbake, og vise at vi kan spille fotball, sier Eddie Darko.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE