- Vi må gå i oss selv

- Vi må gå i oss selv

 

Etter flere katastrofale resultater den siste tiden vil Oslo City nå slå tilbake. De er ute etter hevn når Kristiansund kommer på Oslo-besøk.

Fotballaget Oslo City har vært svært varierende så langt denne sesongen. I serien ligger de sist med én seier og tre tap. Det oppsiktsvekkende er likevel hvor store tap Groruddalens spydspiss har gått på. 2-7, 2-4 og 2-5 er kraftig kost, og ingen i City har problemer med å innrømme at noe er galt.

- På ingen måte. Det har sviktet på konsentrasjonen i flere av kampene, og resultatene er katastrofale. Det har virket som gutta har problemer i hodet. Vi hadde trengt en psykolog, sier assisterende trener Eddie Darko.

Etter forrige rundes 2-7-tap mot Levanger ble det oppvaskmøte med spillerne.

- Vi tok et møte hvor alle var enige om hva som må gjøres for å bedre situasjonen. Ser man på tabellen er vi et bunnlag, men vi har mannskapet til å gjøre det mye bedre enn som så. Vi vil ikke være der nede, og må selv endre på tingenes tilstand, sier Darko.

- Og det får Kristiansund slite med til tirsdag?

- Ja, vi håper det. Motivasjonen til å vinne er uansett til stede hos oss. Vi må gå i oss selv, og gjøre det bedre på banen, sier Darko.

Kampen mellom Oslo City og Kristiansund går imorgen klokka 18.00 på Voldsløkka. Foruten Christophe René (suspendert) og Khadar Hashi (skade) stiller Oslo City med fullt mannskap.

- Vi håper Groruddalen kommer og ser oss. Vi skal slå tilbake, og vise at vi kan spille fotball, sier Eddie Darko.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.