ANNONSE

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

FORUMSAGAEN ENDELIG AVKLART: NÂ er alt på plass, og fra og med 28. januar skal Vålerenga Ishockey spille sine hjemmekamper i Furuset Forum.

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.01.2017 kl 11:44

Da Klanen og VIF sa farvel til Jordal Amfi forrige lørdag, hersket det ingen tvil om hvor «Iskrigerne» skulle spille hjemmekampene sine den kommende halvannen sesongen.

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) bekreftet foran 5000 tilskuere at Furuset Forum skal huse VIF Hockey frem til nye Jordal står klar i 2018. Det samme sastyreleder i VIF Hockey, Gunnar Thøgersen til Tv2 samme dag.

– Det er viktig for Vålerenga at det blir i Furuset Forum.

På VIF Hockey sine hjemmesider er tonen klar.

–Vi sees til kamp i Furuset Forum den 28. januar. Da møter vi Kongsvinger Knights, skriver klubben.

Etter at siste nachspiel er ferdig på Jordal Amfi, bekrefter Thøgersen ovenfor Akers Avis Groruddalen at VIF skal spille kampene sine i Forum. Det samme gjør daglig leder i Furuset IF, Vidar Noreng:

– Nå er alt ok, sier han til avisen.

– Oslo Kommune og Bymiljøetaten skal leie Furuset Forum av Furuset Idrettsforening for at Vålerenga skal få spille sine hjemmekamper i Get-ligaen.

Frem og tilbake

Den siste fartsdumpen i Forum-sagaen, som nå er avklart, var da byrådet rett før jul plutselig slapp nyheten om at VIF skulle spille i Manglerudhallen.

Nå, drøye tre uker senere, er man endelig i mål, og Vålerenga Hockey sier de er glade for at man ble enige om å returnere til den opprinnelige avtalen om Furuset Forum.
Ideen om Manglerudhallen var riktignok ikke helt ny, for allerede i mars sto valget mellom de to hallene.

Gjennom sommeren og høsten var både VIF og Furuset enige om at Forum skulle være vertskap for «Iskrigerne», før altså byrådet kom med den overraskende meldingen om at valget falt på Manglerud.

Nå skal imidlertid alle floker være løst, og Vålerenga Ishockey spiller sine resterende hjemmekamper denne sesongen, samt hele sesongen 2017/18, i Furuset Forum.

Les hele saken i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE