Viktig L/G-seier

Viktig L/G-seier

 

I «sekspoengskampen» mot Gjøvik klinte Linderud/Grei ordentlig til. Det ga en fin avkastning i form av fire scoringer og tre sårt trengte poeng.

Skrevet av:

I vårsesongens siste hjemmekamp klaffet det virkelig for Linderud/Grei-damene som sårt trengte poeng.

Christine Libach markerte seg allerede fra start da hun smelte inn 1-0 fra 20 meter. Tolv minutter senere la hun også på til 2-0 mot sine tidligere lagvenninner etter et langskudd som Gjøvik sin keeper burde tatt.

Gjøvik reduserte en gang, men det var alt de klarte før dommeren blåste til pause.

Andreomgangen startet med Gjøvik-dominans, men LGT klarte å holde dem borte fra de store sjansene.

De blåkledde gikk opp i en 3-1-ledelse på en kontring hvor det til slutt var Anja Sønstevold som kastet seg fram og fikk ballen i mål. Etter dette gikk lufta ut av Gjøvik og kampen ble avsluttet med 4-1, etter at Line Eithun Hauge løp seg fri og scoret.

Trener Reidar Grønli var i godt humør etter kampen.

- I dag får du det riktige intervjuet. Dette var deilig, og det letta trykket litt. Nå er vi med for fullt igjen, sier han.

Damene skal i aksjon igjen allerede i kveld da hengekampen mot Medkila skal bli spilt.

- De har ikke gjort det så mye bedre enn Gjøvik. Vinner vi den kampen er vi oppe på tredjeplass. Det sier litt om hvor jevnt serien vår er. Jeg gleder meg allerede, sier han.

Fotball, 1. div., kvinner:

Linderud/Grei - Gjøvik 4-1 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100.

Mål for L/G: Christine Libach 2, Anja Sønstevold, Line Eithun Hauge.

LGTs lag (4-4-2): Ida Austad, Marthe Keiseraas, Candida Reyes Brand, Gry Nordeide Grønli, Pernille Frostad Bakken (Line Nordeide Grønli fra 79.), Heidi Mogstad, Charlotte Trondsen (Anja Sønstevold fra 45.), Hanna Møllerstad Urke, Christine Libach (Marte Lorentzen fra 30.), Ellen Wang, Line Eithun Hauge.

Stjernene:

  • ** Marthe Keiseraas
  • *  Line Eithun Hauge
  •    Gry Nordeide Grønli

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!