Viktig L/G-seier

Viktig L/G-seier

 

I «sekspoengskampen» mot Gjøvik klinte Linderud/Grei ordentlig til. Det ga en fin avkastning i form av fire scoringer og tre sårt trengte poeng.

Skrevet av:

I vårsesongens siste hjemmekamp klaffet det virkelig for Linderud/Grei-damene som sårt trengte poeng.

Christine Libach markerte seg allerede fra start da hun smelte inn 1-0 fra 20 meter. Tolv minutter senere la hun også på til 2-0 mot sine tidligere lagvenninner etter et langskudd som Gjøvik sin keeper burde tatt.

Gjøvik reduserte en gang, men det var alt de klarte før dommeren blåste til pause.

Andreomgangen startet med Gjøvik-dominans, men LGT klarte å holde dem borte fra de store sjansene.

De blåkledde gikk opp i en 3-1-ledelse på en kontring hvor det til slutt var Anja Sønstevold som kastet seg fram og fikk ballen i mål. Etter dette gikk lufta ut av Gjøvik og kampen ble avsluttet med 4-1, etter at Line Eithun Hauge løp seg fri og scoret.

Trener Reidar Grønli var i godt humør etter kampen.

- I dag får du det riktige intervjuet. Dette var deilig, og det letta trykket litt. Nå er vi med for fullt igjen, sier han.

Damene skal i aksjon igjen allerede i kveld da hengekampen mot Medkila skal bli spilt.

- De har ikke gjort det så mye bedre enn Gjøvik. Vinner vi den kampen er vi oppe på tredjeplass. Det sier litt om hvor jevnt serien vår er. Jeg gleder meg allerede, sier han.

Fotball, 1. div., kvinner:

Linderud/Grei - Gjøvik 4-1 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100.

Mål for L/G: Christine Libach 2, Anja Sønstevold, Line Eithun Hauge.

LGTs lag (4-4-2): Ida Austad, Marthe Keiseraas, Candida Reyes Brand, Gry Nordeide Grønli, Pernille Frostad Bakken (Line Nordeide Grønli fra 79.), Heidi Mogstad, Charlotte Trondsen (Anja Sønstevold fra 45.), Hanna Møllerstad Urke, Christine Libach (Marte Lorentzen fra 30.), Ellen Wang, Line Eithun Hauge.

Stjernene:

 • ** Marthe Keiseraas
 • *  Line Eithun Hauge
 •    Gry Nordeide Grønli

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!