Viktig L/G-seier

Viktig L/G-seier

 

I «sekspoengskampen» mot Gjøvik klinte Linderud/Grei ordentlig til. Det ga en fin avkastning i form av fire scoringer og tre sårt trengte poeng.

I vårsesongens siste hjemmekamp klaffet det virkelig for Linderud/Grei-damene som sårt trengte poeng.

Christine Libach markerte seg allerede fra start da hun smelte inn 1-0 fra 20 meter. Tolv minutter senere la hun også på til 2-0 mot sine tidligere lagvenninner etter et langskudd som Gjøvik sin keeper burde tatt.

Gjøvik reduserte en gang, men det var alt de klarte før dommeren blåste til pause.

Andreomgangen startet med Gjøvik-dominans, men LGT klarte å holde dem borte fra de store sjansene.

De blåkledde gikk opp i en 3-1-ledelse på en kontring hvor det til slutt var Anja Sønstevold som kastet seg fram og fikk ballen i mål. Etter dette gikk lufta ut av Gjøvik og kampen ble avsluttet med 4-1, etter at Line Eithun Hauge løp seg fri og scoret.

Trener Reidar Grønli var i godt humør etter kampen.

- I dag får du det riktige intervjuet. Dette var deilig, og det letta trykket litt. Nå er vi med for fullt igjen, sier han.

Damene skal i aksjon igjen allerede i kveld da hengekampen mot Medkila skal bli spilt.

- De har ikke gjort det så mye bedre enn Gjøvik. Vinner vi den kampen er vi oppe på tredjeplass. Det sier litt om hvor jevnt serien vår er. Jeg gleder meg allerede, sier han.Fotball, 1. div., kvinner:


Linderud/Grei - Gjøvik 4-1 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100.

Mål for L/G: Christine Libach 2, Anja Sønstevold, Line Eithun Hauge.

LGTs lag (4-4-2): Ida Austad, Marthe Keiseraas, Candida Reyes Brand, Gry Nordeide Grønli, Pernille Frostad Bakken (Line Nordeide Grønli fra 79.), Heidi Mogstad, Charlotte Trondsen (Anja Sønstevold fra 45.), Hanna Møllerstad Urke, Christine Libach (Marte Lorentzen fra 30.), Ellen Wang, Line Eithun Hauge.

Stjernene:

 • ** Marthe Keiseraas
 • *  Line Eithun Hauge
 •    Gry Nordeide Grønli

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!