Viktig L/G-seier

Viktig L/G-seier

 

I «sekspoengskampen» mot Gjøvik klinte Linderud/Grei ordentlig til. Det ga en fin avkastning i form av fire scoringer og tre sårt trengte poeng.

Skrevet av:

I vårsesongens siste hjemmekamp klaffet det virkelig for Linderud/Grei-damene som sårt trengte poeng.

Christine Libach markerte seg allerede fra start da hun smelte inn 1-0 fra 20 meter. Tolv minutter senere la hun også på til 2-0 mot sine tidligere lagvenninner etter et langskudd som Gjøvik sin keeper burde tatt.

Gjøvik reduserte en gang, men det var alt de klarte før dommeren blåste til pause.

Andreomgangen startet med Gjøvik-dominans, men LGT klarte å holde dem borte fra de store sjansene.

De blåkledde gikk opp i en 3-1-ledelse på en kontring hvor det til slutt var Anja Sønstevold som kastet seg fram og fikk ballen i mål. Etter dette gikk lufta ut av Gjøvik og kampen ble avsluttet med 4-1, etter at Line Eithun Hauge løp seg fri og scoret.

Trener Reidar Grønli var i godt humør etter kampen.

- I dag får du det riktige intervjuet. Dette var deilig, og det letta trykket litt. Nå er vi med for fullt igjen, sier han.

Damene skal i aksjon igjen allerede i kveld da hengekampen mot Medkila skal bli spilt.

- De har ikke gjort det så mye bedre enn Gjøvik. Vinner vi den kampen er vi oppe på tredjeplass. Det sier litt om hvor jevnt serien vår er. Jeg gleder meg allerede, sier han.Fotball, 1. div., kvinner:


Linderud/Grei - Gjøvik 4-1 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100.

Mål for L/G: Christine Libach 2, Anja Sønstevold, Line Eithun Hauge.

LGTs lag (4-4-2): Ida Austad, Marthe Keiseraas, Candida Reyes Brand, Gry Nordeide Grønli, Pernille Frostad Bakken (Line Nordeide Grønli fra 79.), Heidi Mogstad, Charlotte Trondsen (Anja Sønstevold fra 45.), Hanna Møllerstad Urke, Christine Libach (Marte Lorentzen fra 30.), Ellen Wang, Line Eithun Hauge.

Stjernene:

  • ** Marthe Keiseraas
  • *  Line Eithun Hauge
  •    Gry Nordeide Grønli

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!