Vil Niklas Brajic løfte Målløs-gutta til gull?

Vil Niklas Brajic løfte Målløs-gutta til gull?

 

Målløs har havnet på sølvplass i 1. divisjon to sesonger på rad. I år stiller de med mange nye fjes, og ikke minst ny trener. Klarer Niklas Brajic å løfte dem til gull?

Skrevet av:

Med to sølvplasseringer på rappen har Målløs-herrene kun ett mål for sesongen. Nemlig å vinne 1. divisjon, Østlandet og rykke opp til eliteserien.
- Alle gode ting er tre. Nå har Målløs vært nære på to ganger. Vi kan ikke ha målsetting om å bli dårligere enn i fjor, derfor går vi for å vinne serien i år, sier Brajic.

Den gamle Sveiva-stjernen er likevel rask til å påpeke at ingenting kommer gratis.

- Det blir absolutt ikke lett, og hver kamp skal spilles før noen vinner er kåret. Det er små marginer i innebandy, og alt kan forandre seg raskt. Vi har ikke råd til å spille dårlig og miste poeng. Derfor er vi nødt til å heve bunnivået vårt for å ta nok poeng, sier han.

- Grei-trener Mattias Ringwall har uttalt at om dere ikke rykker opp i år, kan dere like gjerne legge ned hele innebandyen på herresiden. Har han ett poeng?

- Jeg ville ikke sagt det så hardt, men det er klart vi har vært nære noen sesonger på rad nå. Det hadde vært sin plass å vinne i år. Jeg føler vi har lag til det også, sier Brajic.

- Han mener det, ja? Det gir oss ekstra motivasjon når vi skal møte dem, ler kaptein Martin Steinbakk

 

Mange nye

Når det gjelder årets Målløs-stall er det mange nye fjes. Totalt er det syv nye spillere av 15 mann.

- Vi skulle gjerne hatt på plass et par spillere til. Stallen er muligens litt tynn i forhold til et komplett lag, men det er ikke så lett å få tak i spillere, sier Brajic.

- Med så mange nye spillere blir det vel nærmest et nytt Målløs denne sesongen?

- Det er her noe av utfordringen vår ligger. Ny trener og nytt lag med bare halvannen måned til forberedelser kan by på problemer, men vi har tro på at det vil gå bra, sier Brajic.

- Er dere dårlig forberedt?

- Ikke i forhold til det vi har klart med så mange nye på kort tid, men klart det hadde vært lettere om laget hadde hatt en større stamme som kjente hverandre fra før, eller om vi hadde hatt noen ekstra uker på oss. Nå gjør vi det vi kan med det vi har, sier han.

 

Hvem erstatter Jirving?

- Hvilke fra troppen kommer til å skille seg ut som stjernene?

- Det er flere som kommer til å utmerke seg, men det kommer helt an på hvordan rekkene blir. Vi får se utover sesongen hvordan spillet blir. Det vi har vist i serieoppkjøringen er at vi ligger på høyde med de beste lagene når vi er gode, sier han.

- Erik Jirving scoret 67 mål for Målløs i fjor, og fikk totalt 86 poeng. Han har dratt til Tunet. Hvordan erstatter man han?

- Det er selvfølgelig aldri bra å miste en som scorer så mye, men jeg føler at vi har hentet inn spillere som faktisk er bedre. Det kommer til å bli mange Målløs-mål i år også, forsikrer Brajic.

Også kaptein Steinbakk tror Målløs står bedre rustet i årets sesong.

- Vi har mistet noen gode spillere, ja, men vi har fått inn folk som er like gode. I tillegg har Niklas fått inn en struktur i laget som vi har manglet. Hans filosofi er gjennomtenkt, og jeg mener han er en av Norges beste trenere. Vi har en sterk tropp med knall moral. Jeg tror dette kan bli bra, sier han.

 

Ser fram til lokaloppgjørene

- Det blir spennende kamper, og garantert tette oppgjør. Jeg tror det blir ordentlig hardt og moro. Mer kan jeg nesten ikke si om Grei. Jeg vet de har mistet en del spillere, og hvis de ikke har fått erstattet dem, kan de ha en litt tynn stall, sier Brajic.

- Vi skal vel ikke skryte på oss at vi kjenner Haugerud ut og inn. Vi møtte dem i Exel-cup, og da tapte vi faktisk. Likevel ser vi ikke dem som en kjempetrussel, selv om de sikkert kan overraske. De havner ikke over oss, tør jeg å påstå, sier kaptein Martin Slettbakk.

De gleder seg også til serien endelig er i gang.

- Klart jeg gjør det. Det skal bli veldig moro. Treningene har blitt hetere hos oss også. Man merker at det drar seg til, og at man nå spiller om plasser på laget.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!