Vil Niklas Brajic løfte Målløs-gutta til gull?

Vil Niklas Brajic løfte Målløs-gutta til gull?

 

Målløs har havnet på sølvplass i 1. divisjon to sesonger på rad. I år stiller de med mange nye fjes, og ikke minst ny trener. Klarer Niklas Brajic å løfte dem til gull?

Skrevet av:

Med to sølvplasseringer på rappen har Målløs-herrene kun ett mål for sesongen. Nemlig å vinne 1. divisjon, Østlandet og rykke opp til eliteserien.

- Alle gode ting er tre. Nå har Målløs vært nære på to ganger. Vi kan ikke ha målsetting om å bli dårligere enn i fjor, derfor går vi for å vinne serien i år, sier Brajic.

Den gamle Sveiva-stjernen er likevel rask til å påpeke at ingenting kommer gratis.

- Det blir absolutt ikke lett, og hver kamp skal spilles før noen vinner er kåret. Det er små marginer i innebandy, og alt kan forandre seg raskt. Vi har ikke råd til å spille dårlig og miste poeng. Derfor er vi nødt til å heve bunnivået vårt for å ta nok poeng, sier han.

- Grei-trener Mattias Ringwall har uttalt at om dere ikke rykker opp i år, kan dere like gjerne legge ned hele innebandyen på herresiden. Har han ett poeng?

- Jeg ville ikke sagt det så hardt, men det er klart vi har vært nære noen sesonger på rad nå. Det hadde vært sin plass å vinne i år. Jeg føler vi har lag til det også, sier Brajic.

- Han mener det, ja? Det gir oss ekstra motivasjon når vi skal møte dem, ler kaptein Martin Steinbakk

 

Mange nye

Når det gjelder årets Målløs-stall er det mange nye fjes. Totalt er det syv nye spillere av 15 mann.

- Vi skulle gjerne hatt på plass et par spillere til. Stallen er muligens litt tynn i forhold til et komplett lag, men det er ikke så lett å få tak i spillere, sier Brajic.

- Med så mange nye spillere blir det vel nærmest et nytt Målløs denne sesongen?

- Det er her noe av utfordringen vår ligger. Ny trener og nytt lag med bare halvannen måned til forberedelser kan by på problemer, men vi har tro på at det vil gå bra, sier Brajic.

- Er dere dårlig forberedt?

- Ikke i forhold til det vi har klart med så mange nye på kort tid, men klart det hadde vært lettere om laget hadde hatt en større stamme som kjente hverandre fra før, eller om vi hadde hatt noen ekstra uker på oss. Nå gjør vi det vi kan med det vi har, sier han.

 

Hvem erstatter Jirving?

- Hvilke fra troppen kommer til å skille seg ut som stjernene?

- Det er flere som kommer til å utmerke seg, men det kommer helt an på hvordan rekkene blir. Vi får se utover sesongen hvordan spillet blir. Det vi har vist i serieoppkjøringen er at vi ligger på høyde med de beste lagene når vi er gode, sier han.

- Erik Jirving scoret 67 mål for Målløs i fjor, og fikk totalt 86 poeng. Han har dratt til Tunet. Hvordan erstatter man han?

- Det er selvfølgelig aldri bra å miste en som scorer så mye, men jeg føler at vi har hentet inn spillere som faktisk er bedre. Det kommer til å bli mange Målløs-mål i år også, forsikrer Brajic.

Også kaptein Steinbakk tror Målløs står bedre rustet i årets sesong.

- Vi har mistet noen gode spillere, ja, men vi har fått inn folk som er like gode. I tillegg har Niklas fått inn en struktur i laget som vi har manglet. Hans filosofi er gjennomtenkt, og jeg mener han er en av Norges beste trenere. Vi har en sterk tropp med knall moral. Jeg tror dette kan bli bra, sier han.

 

Ser fram til lokaloppgjørene

- Det blir spennende kamper, og garantert tette oppgjør. Jeg tror det blir ordentlig hardt og moro. Mer kan jeg nesten ikke si om Grei. Jeg vet de har mistet en del spillere, og hvis de ikke har fått erstattet dem, kan de ha en litt tynn stall, sier Brajic.

- Vi skal vel ikke skryte på oss at vi kjenner Haugerud ut og inn. Vi møtte dem i Exel-cup, og da tapte vi faktisk. Likevel ser vi ikke dem som en kjempetrussel, selv om de sikkert kan overraske. De havner ikke over oss, tør jeg å påstå, sier kaptein Martin Slettbakk.

De gleder seg også til serien endelig er i gang.

- Klart jeg gjør det. Det skal bli veldig moro. Treningene har blitt hetere hos oss også. Man merker at det drar seg til, og at man nå spiller om plasser på laget.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!