Young Guns fra H/L

Young Guns fra H/L

 

Nykommer Hasle/ Løren satser ungt for å overleve i tredje divisjon. I den potensielle startelleveren er det kun to spillere over 25 år.

Skrevet av:

Hasle/Løren fotball er årets nykommer i tredjedivisjon. Som mange andre lag som rykker opp forventes det at de skal slite med å holde seg, men den nye treneren, Kai Arild Lund, har andre tanker.

- Det er klart et stort hopp fra fjerde til tredje, men vi bude være forberedt på det nå. Det blir ikke lett, men jeg tror vi er såpass godt forberedt at vi kan overraske, sier treneren som i fjor jobbet med Skeids spisser.

Radikal forbedring

- Hvordan har du brukt vinteren til å forme laget?

- I vinter har vi jobbet mye med ferdigheter. Det betyr basistrening pluss at vi har jobbet mye med touchen. Videre har vi kjørt spillergruppa veldig hardt fysiskt. De må løpe mye mer i tredje divisjon enn i fjor, sier han.

- Ser du resultater?

- Jeg synes laget har forbedret seg radikalt fra november til nå. Hvis de klarer å fortsette fremgangen tror jeg det kan bli noe på Hasle/Løren, sier han.

- Hva legger du i det?

- Med det mener jeg at de kan fokusere på å bli værende i divisjonen i år, og tenke på å havne i toppen til neste år, sier han.

Young Guns

Hasle/Løren satser med ganske unge krefter i tredjedivisjon. De har et par gamle ben som Bengt Sandaker, som har vært i klubben så og si i all tid, mens resten av laget er forholdsvis unge krefter.

- Vi er nødt til å ha noen gamle travere som Bengt. Han tilfører treningskultur samtidig som han er en skikkelig Hasle/Løren-gutt. Resten av laget mitt er ungt.

- Av en potensiell startellever er det bare Tore Tveit og Craig Russel Bøthun som er over  25 år.

- Resten ligger på rundt 20, sier Lund.

- Hvilke spillere vil utmerke seg?

- Vi satser på det kollektive. Vi har jobbet mye med lagkunnskap, men det er klart vi er avhengige av at spissene scorer mål.

- De kommer ikke til å få like mange sjanser som i fjor, men Adrian Thun, Lars Erik Nygård og Daniel Baronowsky vet hvor målet står, sier han.

- Når det gjelder Baronowsky. Har han med seg innebandykølla på trening?

- Han har fått beskjed om å legge den igjen i garderoben, ler Lund.

- Hvem får gjennombruddet sitt i år?

- Det er vanskelig å si, men spillere som William Nyhagen og Martin O. Magnussen har potensiale til å gjøre det veldig bra. Har de tålmodigheten vil de få et gjennombrudd, men pr. i dag er de veldig uskolerte til tredjedivisjon, sier han.

Ingen krig

Lund har ingen tro på at kampene mot Vestli blir noen spesielt hard batalje.

- Det blir som en helt vanlig fotballkamp.

- Vi har nesten aldri møtt hverandre og jeg tror ikke det blir noen spesiell Groruddals-fight her, sier han.

- Hvem vinner?

- Vi har spilt mot dem en gang i år, og da hadde vel heller ikke de et fullt lag. De har nok muligheten til å havne midt på tabellen. Det er mye ungt der også, sier han.

Lund vil rette en takk til ledelsen i Hasle/Løren fotball.

- De har lagt alt til rette for at vi skal kunne klare å få dette til. Det er en utrolig positiv idrettsklubb, og mitt inntrykk er at gutta vil ofre mye for klubben.

- Vi er også en klubb med små ressurser, men vi er flinke til å bruke dem fornuftig, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!