Young Guns fra H/L

Young Guns fra H/L

 

Nykommer Hasle/ Løren satser ungt for å overleve i tredje divisjon. I den potensielle startelleveren er det kun to spillere over 25 år.

Skrevet av:

Hasle/Løren fotball er årets nykommer i tredjedivisjon. Som mange andre lag som rykker opp forventes det at de skal slite med å holde seg, men den nye treneren, Kai Arild Lund, har andre tanker.

- Det er klart et stort hopp fra fjerde til tredje, men vi bude være forberedt på det nå. Det blir ikke lett, men jeg tror vi er såpass godt forberedt at vi kan overraske, sier treneren som i fjor jobbet med Skeids spisser.

Radikal forbedring

- Hvordan har du brukt vinteren til å forme laget?

- I vinter har vi jobbet mye med ferdigheter. Det betyr basistrening pluss at vi har jobbet mye med touchen. Videre har vi kjørt spillergruppa veldig hardt fysiskt. De må løpe mye mer i tredje divisjon enn i fjor, sier han.

- Ser du resultater?

- Jeg synes laget har forbedret seg radikalt fra november til nå. Hvis de klarer å fortsette fremgangen tror jeg det kan bli noe på Hasle/Løren, sier han.

- Hva legger du i det?

- Med det mener jeg at de kan fokusere på å bli værende i divisjonen i år, og tenke på å havne i toppen til neste år, sier han.

Young Guns

Hasle/Løren satser med ganske unge krefter i tredjedivisjon. De har et par gamle ben som Bengt Sandaker, som har vært i klubben så og si i all tid, mens resten av laget er forholdsvis unge krefter.

- Vi er nødt til å ha noen gamle travere som Bengt. Han tilfører treningskultur samtidig som han er en skikkelig Hasle/Løren-gutt. Resten av laget mitt er ungt.

- Av en potensiell startellever er det bare Tore Tveit og Craig Russel Bøthun som er over  25 år.

- Resten ligger på rundt 20, sier Lund.

- Hvilke spillere vil utmerke seg?

- Vi satser på det kollektive. Vi har jobbet mye med lagkunnskap, men det er klart vi er avhengige av at spissene scorer mål.

- De kommer ikke til å få like mange sjanser som i fjor, men Adrian Thun, Lars Erik Nygård og Daniel Baronowsky vet hvor målet står, sier han.

- Når det gjelder Baronowsky. Har han med seg innebandykølla på trening?

- Han har fått beskjed om å legge den igjen i garderoben, ler Lund.

- Hvem får gjennombruddet sitt i år?

- Det er vanskelig å si, men spillere som William Nyhagen og Martin O. Magnussen har potensiale til å gjøre det veldig bra. Har de tålmodigheten vil de få et gjennombrudd, men pr. i dag er de veldig uskolerte til tredjedivisjon, sier han.

Ingen krig

Lund har ingen tro på at kampene mot Vestli blir noen spesielt hard batalje.

- Det blir som en helt vanlig fotballkamp.

- Vi har nesten aldri møtt hverandre og jeg tror ikke det blir noen spesiell Groruddals-fight her, sier han.

- Hvem vinner?

- Vi har spilt mot dem en gang i år, og da hadde vel heller ikke de et fullt lag. De har nok muligheten til å havne midt på tabellen. Det er mye ungt der også, sier han.

Lund vil rette en takk til ledelsen i Hasle/Løren fotball.

- De har lagt alt til rette for at vi skal kunne klare å få dette til. Det er en utrolig positiv idrettsklubb, og mitt inntrykk er at gutta vil ofre mye for klubben.

- Vi er også en klubb med små ressurser, men vi er flinke til å bruke dem fornuftig, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!