Young Guns fra H/L

Young Guns fra H/L

 

Nykommer Hasle/ Løren satser ungt for å overleve i tredje divisjon. I den potensielle startelleveren er det kun to spillere over 25 år.

Hasle/Løren fotball er årets nykommer i tredjedivisjon. Som mange andre lag som rykker opp forventes det at de skal slite med å holde seg, men den nye treneren, Kai Arild Lund, har andre tanker.

- Det er klart et stort hopp fra fjerde til tredje, men vi bude være forberedt på det nå. Det blir ikke lett, men jeg tror vi er såpass godt forberedt at vi kan overraske, sier treneren som i fjor jobbet med Skeids spisser.

Radikal forbedring

- Hvordan har du brukt vinteren til å forme laget?

- I vinter har vi jobbet mye med ferdigheter. Det betyr basistrening pluss at vi har jobbet mye med touchen. Videre har vi kjørt spillergruppa veldig hardt fysiskt. De må løpe mye mer i tredje divisjon enn i fjor, sier han.

- Ser du resultater?

- Jeg synes laget har forbedret seg radikalt fra november til nå. Hvis de klarer å fortsette fremgangen tror jeg det kan bli noe på Hasle/Løren, sier han.

- Hva legger du i det?

- Med det mener jeg at de kan fokusere på å bli værende i divisjonen i år, og tenke på å havne i toppen til neste år, sier han.

Young Guns

Hasle/Løren satser med ganske unge krefter i tredjedivisjon. De har et par gamle ben som Bengt Sandaker, som har vært i klubben så og si i all tid, mens resten av laget er forholdsvis unge krefter.

- Vi er nødt til å ha noen gamle travere som Bengt. Han tilfører treningskultur samtidig som han er en skikkelig Hasle/Løren-gutt. Resten av laget mitt er ungt.

- Av en potensiell startellever er det bare Tore Tveit og Craig Russel Bøthun som er over  25 år.

- Resten ligger på rundt 20, sier Lund.

- Hvilke spillere vil utmerke seg?

- Vi satser på det kollektive. Vi har jobbet mye med lagkunnskap, men det er klart vi er avhengige av at spissene scorer mål.

- De kommer ikke til å få like mange sjanser som i fjor, men Adrian Thun, Lars Erik Nygård og Daniel Baronowsky vet hvor målet står, sier han.

- Når det gjelder Baronowsky. Har han med seg innebandykølla på trening?

- Han har fått beskjed om å legge den igjen i garderoben, ler Lund.

- Hvem får gjennombruddet sitt i år?

- Det er vanskelig å si, men spillere som William Nyhagen og Martin O. Magnussen har potensiale til å gjøre det veldig bra. Har de tålmodigheten vil de få et gjennombrudd, men pr. i dag er de veldig uskolerte til tredjedivisjon, sier han.

Ingen krig

Lund har ingen tro på at kampene mot Vestli blir noen spesielt hard batalje.

- Det blir som en helt vanlig fotballkamp.

- Vi har nesten aldri møtt hverandre og jeg tror ikke det blir noen spesiell Groruddals-fight her, sier han.

- Hvem vinner?

- Vi har spilt mot dem en gang i år, og da hadde vel heller ikke de et fullt lag. De har nok muligheten til å havne midt på tabellen. Det er mye ungt der også, sier han.

Lund vil rette en takk til ledelsen i Hasle/Løren fotball.

- De har lagt alt til rette for at vi skal kunne klare å få dette til. Det er en utrolig positiv idrettsklubb, og mitt inntrykk er at gutta vil ofre mye for klubben.

- Vi er også en klubb med små ressurser, men vi er flinke til å bruke dem fornuftig, sier han.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!