Ytterstad vender hjem til Furuset

Ytterstad vender hjem til Furuset

 

Det skjer mye i Furuset ishockey om dagen. En måned før seriestart er det klart at Martin Ytterstad har skrevet under for klubben.

Skrevet av:

Det har vært dialog mellom Ytterstad og moderklubben Furuset helt siden Manglerud Star rykket ned til 1. divisjon etter forrige sesong.  

23-åringen har spilt en sentral rolle for MS de siste sesongene, og de fleste hadde forventet at centeren skulle fortsette hockeykarrieren i en annen klubb i Eliteserien.

-  Det har vært veldig mye fram og tilbake, men ting ble ikke som jeg tenkte i MS og jeg hadde lovet Furuset å komme tilbake, sier Ytterstad.

Han har flere kompiser på laget - i tillegg har det vært tøft å kombinere toppidrett med fulltidsjobb.

-  Jeg er litt lei av å komme hjem fra Stavanger i buss midt på natta for å stå opp tidlig dagen etter og dra på jobb, innrømmer 23-åringen, som jobber som rørlegger.

I tillegg til Ytterstad har også ex Furuset-målvakt Marius Moltzau skrevet under for «Ulva».

Gledelig gjensyn

Sportslig leder i Furuset, Anders Skaslien, er glad for at gamle kjenninger vender hjem.

-  Det er veldig gledelig å få de hjem igjen. Jeg tror fjoråret viste at vi ønsker å gjøre ting seriøst da vi forsøkte å stable et lag og en god organisasjon på beina.

-  I år har vi dessuten forsterket trenerposisjonen og det gir resultater.

Svenske Peter Sundberg trener Furuset i år, og i følge Skaslien er det flere spillere på vei inn i gruppa.

-  Stemningen i klubben er veldig bra. Vi har en bedre tropp og en sterkere treningsgruppe i år enn hva vi hadde i fjor, sier han.

Denne uka ble isen lagt i Furuset Forum og over 20 mann er med på treningene til A-laget. Foreløpig er det uvisst hvem som får plass i den endelige troppen.

Et bra lag

19. september serieåpner Furuset borte mot sterke Kongsvinger, og i følge Skaslien er ambisjonen til Furuset å gjøre en god figur.

-  Vi har ikke satt et klart mål for sesongen, men vi skal ligge midt på tabellen og gjøre det bedre enn i fjor. Det er viktig å hele tiden gå et steg videre, understreker den sportslige lederen.

Ytterstad forlot Furuset etter bråket for snart tre år siden. Klubben skyldte ham penger og centeren var en av mange som ikke ville tjenestegjøre i Furuset Forum lenger.

-  Den nye ledelsen i klubben har gjort opp for seg, og de har gjort alt det de har lovet at de skulle. Jeg synes det er imponerende, sier Ytterstad.

Nå håper han på et par gode signeringer før seriestart.

-  Jeg tror og håper at vi får et brukbart lag på plass.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!