Ytterstad vender hjem til Furuset

Ytterstad vender hjem til Furuset

 

Det skjer mye i Furuset ishockey om dagen. En måned før seriestart er det klart at Martin Ytterstad har skrevet under for klubben.

Skrevet av:

Det har vært dialog mellom Ytterstad og moderklubben Furuset helt siden Manglerud Star rykket ned til 1. divisjon etter forrige sesong.  

23-åringen har spilt en sentral rolle for MS de siste sesongene, og de fleste hadde forventet at centeren skulle fortsette hockeykarrieren i en annen klubb i Eliteserien.

-  Det har vært veldig mye fram og tilbake, men ting ble ikke som jeg tenkte i MS og jeg hadde lovet Furuset å komme tilbake, sier Ytterstad.

Han har flere kompiser på laget - i tillegg har det vært tøft å kombinere toppidrett med fulltidsjobb.

-  Jeg er litt lei av å komme hjem fra Stavanger i buss midt på natta for å stå opp tidlig dagen etter og dra på jobb, innrømmer 23-åringen, som jobber som rørlegger.

I tillegg til Ytterstad har også ex Furuset-målvakt Marius Moltzau skrevet under for «Ulva».

Gledelig gjensyn

Sportslig leder i Furuset, Anders Skaslien, er glad for at gamle kjenninger vender hjem.

-  Det er veldig gledelig å få de hjem igjen. Jeg tror fjoråret viste at vi ønsker å gjøre ting seriøst da vi forsøkte å stable et lag og en god organisasjon på beina.

-  I år har vi dessuten forsterket trenerposisjonen og det gir resultater.

Svenske Peter Sundberg trener Furuset i år, og i følge Skaslien er det flere spillere på vei inn i gruppa.

-  Stemningen i klubben er veldig bra. Vi har en bedre tropp og en sterkere treningsgruppe i år enn hva vi hadde i fjor, sier han.

Denne uka ble isen lagt i Furuset Forum og over 20 mann er med på treningene til A-laget. Foreløpig er det uvisst hvem som får plass i den endelige troppen.

Et bra lag

19. september serieåpner Furuset borte mot sterke Kongsvinger, og i følge Skaslien er ambisjonen til Furuset å gjøre en god figur.

-  Vi har ikke satt et klart mål for sesongen, men vi skal ligge midt på tabellen og gjøre det bedre enn i fjor. Det er viktig å hele tiden gå et steg videre, understreker den sportslige lederen.

Ytterstad forlot Furuset etter bråket for snart tre år siden. Klubben skyldte ham penger og centeren var en av mange som ikke ville tjenestegjøre i Furuset Forum lenger.

-  Den nye ledelsen i klubben har gjort opp for seg, og de har gjort alt det de har lovet at de skulle. Jeg synes det er imponerende, sier Ytterstad.

Nå håper han på et par gode signeringer før seriestart.

-  Jeg tror og håper at vi får et brukbart lag på plass.

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!