Ytterstad vender hjem til Furuset

Ytterstad vender hjem til Furuset

 

Det skjer mye i Furuset ishockey om dagen. En måned før seriestart er det klart at Martin Ytterstad har skrevet under for klubben.

Skrevet av:

Det har vært dialog mellom Ytterstad og moderklubben Furuset helt siden Manglerud Star rykket ned til 1. divisjon etter forrige sesong.  

23-åringen har spilt en sentral rolle for MS de siste sesongene, og de fleste hadde forventet at centeren skulle fortsette hockeykarrieren i en annen klubb i Eliteserien.

-  Det har vært veldig mye fram og tilbake, men ting ble ikke som jeg tenkte i MS og jeg hadde lovet Furuset å komme tilbake, sier Ytterstad.

Han har flere kompiser på laget - i tillegg har det vært tøft å kombinere toppidrett med fulltidsjobb.

-  Jeg er litt lei av å komme hjem fra Stavanger i buss midt på natta for å stå opp tidlig dagen etter og dra på jobb, innrømmer 23-åringen, som jobber som rørlegger.

I tillegg til Ytterstad har også ex Furuset-målvakt Marius Moltzau skrevet under for «Ulva».

Gledelig gjensyn

Sportslig leder i Furuset, Anders Skaslien, er glad for at gamle kjenninger vender hjem.

-  Det er veldig gledelig å få de hjem igjen. Jeg tror fjoråret viste at vi ønsker å gjøre ting seriøst da vi forsøkte å stable et lag og en god organisasjon på beina.

-  I år har vi dessuten forsterket trenerposisjonen og det gir resultater.

Svenske Peter Sundberg trener Furuset i år, og i følge Skaslien er det flere spillere på vei inn i gruppa.

-  Stemningen i klubben er veldig bra. Vi har en bedre tropp og en sterkere treningsgruppe i år enn hva vi hadde i fjor, sier han.

Denne uka ble isen lagt i Furuset Forum og over 20 mann er med på treningene til A-laget. Foreløpig er det uvisst hvem som får plass i den endelige troppen.

Et bra lag

19. september serieåpner Furuset borte mot sterke Kongsvinger, og i følge Skaslien er ambisjonen til Furuset å gjøre en god figur.

-  Vi har ikke satt et klart mål for sesongen, men vi skal ligge midt på tabellen og gjøre det bedre enn i fjor. Det er viktig å hele tiden gå et steg videre, understreker den sportslige lederen.

Ytterstad forlot Furuset etter bråket for snart tre år siden. Klubben skyldte ham penger og centeren var en av mange som ikke ville tjenestegjøre i Furuset Forum lenger.

-  Den nye ledelsen i klubben har gjort opp for seg, og de har gjort alt det de har lovet at de skulle. Jeg synes det er imponerende, sier Ytterstad.

Nå håper han på et par gode signeringer før seriestart.

-  Jeg tror og håper at vi får et brukbart lag på plass.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!