ANNONSE

Valgbrosjyre på polsk

Valgbrosjyre på polsk

Konrad Janusz Værnes, bystyrekandidat (30.plass) og leder av Alna Høyre.

Polakkene utgjør på nåværende tidspunkt den største innvandrergruppen i Norge med totalt over 100 000 innbyggere fordelt over hele landet. En stor del av disse bor i Oslo og Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Alle polakker som har vært registrert i folkeregisteret i Norge siden juni 2012 har stemmerett ved årets kommune- og fylkestingsvalg. Det er derimot et problem, at de fleste av disse ikke er klar over eller forstår ikke at de har muligheten til å stemme ved bystyre- og bydelsutvalgsvalget. Det vil si å være med å påvirke fremtidens Oslo på viktige områder som skole, kollektivtransport, byutvikling, trygghet, integrering, barnevern og arbeid. 

Som den eneste norsk-polske kandidaten fra Groruddalen til bystyret vil jeg derfor oppfordre samtlige polakker i Groruddalen til å benytte seg av stemmeretten for å vise at de er her og at de vil være med å delta og bestemme hvilken vei Oslo og Groruddalen skal ta.

Høyre i Dalen ser på polakkene som en av de viktigste velgergruppene, som vil øke i antall og betydning i kommende bystyre- og bydelsutvalgsvalg. Derfor har vi gjennomført en omfattende informasjonskampanje i denne valgkampen der vi har snakket med flere tusen polakker om stemmerett og hvorfor det er viktig å benytte seg av denne og trykket flere tusen flyers på polsk som informerer om stemmeretten og våre viktigste valgkampsaker.

Skrevet av: Konrad Janusz Værnes, bystyrekandidat (30.plass) og leder av Alna Høyre.

ANNONSE