ANNONSE
Groruddalen

Natur videregående skoles elever har ikke gitt opp håpet:

Demonstrerer ved Rådhuset i dag

Styret ved Natur videregående skole besluttet tirsdag kveld å avvikle driften på skolen. I dag, torsdag, planlegger elevene demonstrasjon ved Rådhuset, for å overbevise politikerne om å likevel redde den tradisjonsrike skolen.
 Foto: Sindre Veum Apnseth

Styret ved Natur videregående skole besluttet tirsdag kveld å avvikle driften på skolen. I dag, torsdag, planlegger elevene demonstrasjon ved Rådhuset, for å overbevise politikerne om å likevel redde den tradisjonsrike skolen. Foto: Sindre Veum Apnseth

Elevene på Natur videregående skole vil at politikerne skal redde skolen. I dag klokka 12.00 tar de budskapet med seg til Rådhuset.

Publisert:

Sist oppdatert: 30.03.2023 kl 14:34

ANNONSE

– Vi utdannes til å ta vare på miljøet. Det er jobber som bare blir viktigere når det grønne skiftet skal skje. Likevel ønsker Oslo kommune å legge ned skolen, sier elevrådsleder Emma Christine Ellinor Myrvold Øverland.

Frustrasjonen over at byrådet nå ofrer skolen deres, har ført til at elevene har bestemt seg for å selv vise politikerne hvor sinte de er.

– Natur videregående er en ikke-kommersiell stiftelse. Den eksisterer kun for å utdanne elever. Jeg håper politikerne tar seg sammen, sier Emma.

– I verste fall håper jeg at skolen kan drive videre de neste årene, sånn at de som går i første- og andreklasse kan fortsette på skolen. Mange av dem bor ikke i Oslo, så de har ikke rett på en plass på Stovner, påpeker Tuva Marie von Munthe af Morgenstierne, som også sitter i elevrådet på skolen.

Elevene ved Natur videregående skole demonstrerer ved Rådhuset i dag (torsdag) klokka 12.00.

ANNONSE