Krever utvidet vei

Miljøforumet frykter trafikkaos på kommunegrensa:

Krever utvidet vei

Publisert: - Oppdatert: 29.08.2014 kl 09:18

Lørenskog kommune planlegger å bygge en ny ishall på Ødegården. Groruddalen Miljøforum er redd for at den rivende utviklingen i nabokommunen vil gi trafikkaos.

–  Frykter negativ utvikling

GM om kommuneplanen:

–  Frykter negativ utvikling

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2014 kl 11:14

Groruddalen Miljøforum frykter at den massive utbyggingen rundt Økern og Hovinbyen i takt med flere transport-bedrifter i dalbunnen vil medføre en uheldig utvikling av de øvre delene av Groruddalen.

Klare til kamp med ny leder

Klare til kamp med ny leder

Publisert: - Oppdatert: 14.04.2014 kl 10:17

Ragnar Torgersen er nyvalgt leder i Groruddalen Miljøforum. Han får med seg Eva Rueslåtten som nestleder. Sammen med det nye styret gleder de seg til å gå løs på tøffe kamper for å ivareta dalens vé og vel.

Groruddalens prosjekter ikke med i Nasjonal Transportplan

Groruddalens prosjekter ikke med i Nasjonal Transportplan

Publisert:

Fredag la regjeringen fram Nasjonal Transportplan. Groruddalen får kun penger til å ruste opp den omstridte Alnabruterminalen. Det får opposisjonen til å rase.

Kjemper for Ahus-skinner

Kjemper for Ahus-skinner

Publisert:

I morgen inviterer Groruddalen Miljøforum til årsmøte. De er innstilt på å fortsette kampen for å forlenge Furusetbanen til Ahus.

OL i Groruddalen, til hvilken pris?

OL i Groruddalen, til hvilken pris?

Publisert:

Allerede få dager etter lanseringen av de aktuelle arenasteder for et kommende OL i Oslo, kom det reaksjoner på valget av skiskytterarena.

- Det nytter å engasjere seg

- Det nytter å engasjere seg

Publisert:

Etter å ha vunnet fram i prestisjesaker som Huken og Brubakkveien 16 er ledelsen i Groruddalen Miljøforum fornøyd. De håper at flere velger å engasjere seg for et bedre nærmiljø.

Brubakkveien-saken behandles på nytt

Brubakkveien-saken behandles på nytt

Publisert:

Fordi naboer og interesseorganisasjoner ikke har fått sagt sin mening velger Plan- og bygningsetaten å ta opp igjen saken om hvorvidt Unibus skal få etablere bussdepot i Brubakkveien 16.

Lastebilsjåføren fikk nok og dundret forbi

Lastebilsjåføren fikk nok og dundret forbi

Publisert:

Foresatte og elever ved Veitvet skole demonstrerte onsdag morgen mot trafikken i Veitvetveien ved å skape køer. En lastebilsjåfør fikk nok av køen og brukte fortauet til å komme seg forbi. Til alt hell ble ingen skadet.

Klart for SuperRusken

Klart for SuperRusken

Publisert:

Kommunen, næringsliv, bydeler, lokale foreninger og Groruddalens befolkning skal om tre uker rydde dalens kriker og kroker.

Miljøforumet må styrke økonomien

Miljøforumet må styrke økonomien

Publisert:

Styret i Groruddalen Miljøforum er større enn på lenge. I løpet av det neste året må de jobbe med å styrke økonomien.

Kampen for å overleve

Publisert:

I morgen, torsdag. skjer det altså. Da er dagen kommet hvor de ferske bydelsutvalgene i Groruddalen skal gjøre sine første upopulære kutt.

Groruddalen Miljøforum

Publisert:

Årsmøte 2014Til medlemmer av Groruddalen Miljøforum Årsmøte Sted: Grorud samfunnshus Gårdsveien 6 (v/Nordtvet skole) Tid: torsdag 27. mars kl. 18....

Groruddalen på stedet hvil

Publisert:

Valgmøtet til Groruddalen Miljøforum og Akers Avis Groruddalen kom til å handle om de samme, gamle sakene. Det er nesten som grevinnen og hovmesteren på lille julaften, man vet hva man får når klok-kene ringer inn for valgmøte i Grorud samfunnshus.

- Spør politikerne

- Spør politikerne

Publisert:

Førstkommende tirsdag samler Groruddalen Miljøforum igjen politikerne til valgmøte i Grorud samfunnshus. Du oppfordres til å være med og stille politikerne spørsmål – eller komme med innspill til temaer.  Last ned programplakaten!

Knut J. Nicolaissen valgt til ny skipper

Knut J. Nicolaissen valgt til ny skipper

Publisert:

Knut J. Nicolaissen ble valgt til ny leder av Groruddalen Miljøforum på miljøforumets årsmøte.

- Ja til markaloven!

- Ja til markaloven!

Publisert:

Leder i Østmarkas Venner, Steinar Saghaug, brukte åpen halvtime etter årsmøtet til Groruddalen Miljøforum å tilbakevise kritikken mot den foreslåtte markaloven. Om loven blir vedtatt kan den sette en stopper for utvidelse av Huken.

- Vi må få gjort noe med Økern-planene!

Publisert:

De massive planene for utbygging av Økern-området var i fokus da Groruddalen Miljøforum møtte vellene i dalen, for å snakke om hvordan de kan samarbeide for å påvirke utviklingen i Groruddalen. Løsningen kan bli å leie inn profesjonell hjelp.

Miljøforumet vil ha Oslobenken med på laget

Publisert:

Selv om de er valgt til å bestemme over hele landet, følger Oslo-representantene på Stortinget nøye med på hva som skjer i Groruddalen. Groruddalen Miljøforum holder dem oppdatert.

Referat fra møte med velforeningene i Groruddalen

Publisert:

Stovner velhus 7. oktober 2008

En kjempe iblant oss

En kjempe iblant oss

Publisert:

Det kan virke som om han har vært her bestandig. Han trengte mye plass, han viste igjen i landskapet.

Forumet - beredt for nye kamper

Forumet - beredt for nye kamper

Publisert:

Etter et spennende år med mange saker og ufordringer innkalte Groruddalen Miljøforum til årsmøte. - Vi opplever stadig å bli hørt og tatt med på råd, det gleder oss og gir oss krefter til å fortsette den gode jobben, sier leder Magnar Halse.

Groruddalen Miljøforum - Høringsuttalelser

Publisert:

Høringsuttalelser 20142014-03-12 Haraldrud. Kommentarer til Miljødirektoratet.doc 2014-03-05 Oppstart Per Kroghs vei 2.doc 2014-02-24 Høringsuttalel...

Groruddalen Miljøforums hederspris

Publisert:

Hedersprisen kan utdeles til enkeltpersoner, foreninger eller institusjoner som har gjort noe spesielt for lokalmiljøet sitt. Miljø betyr ikke nødvend...

Groruddalen Miljøforum

Publisert:

Møtereferater2011-11 Referat fra møte med vellene i regi av GM 22.11.11.doc Årsberetninger2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...