Groruddalen Miljøforum: Økernveien 119-121 og Eikenga 31-31

Groruddalen Miljøforum: Økernveien 119-121 og Eikenga 31-31

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2019 kl 22:31

Høringsuttalelse. Varsel om oppstart av detaljregulering for Økernveien 119-121 og Eikenga 31-33.

Miljøforumets julemiddag... på kafeen!

Miljøforumets julemiddag... på kafeen!

Publisert:

Birgitte Rommen åpnet dørene inn til Kafé Steinbra og en etter kom gjengen i Groruddalen Miljøforum inn. Elgsteken ble satt på bordet og nok en gang ble året rundet av med festmiddag.

Den store spørretimen om samferdsel

Bymiljøetaten på besøk:

Den store spørretimen om samferdsel

Publisert:

Groruddalen Miljøforum samlet velforeningene og borettslagene i nærmiljøet, og inviterte Rune Gjøs fra Bymiljøetaten til å snakke om alt fra gatelys til snømåking og farlige kryss.

Debatt: Samferdselsutfordringene i Groruddalen... Nå er det vår tur!

Debatt: Samferdselsutfordringene i Groruddalen... Nå er det vår tur!

Publisert:

Groruddalen har store utfordringer når det gjelder trafikk og miljøulemper fra trafikken. Dalen er i stor grad preget av jernbanen og tre store veier på langs som gir mye trafikk, støy og annen forurensning, og som dessuten legger beslag på store arealer.

Nye krefter i miljøforumet

Nye krefter i miljøforumet

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2019 kl 09:39

Groruddalen Miljøforum har fått på plass en ny organisasjonssekretær og kan med det ta fatt på høstens arbeid med full vigør. En høst der det er viktig å være ordentlig på hugget.

Hvordan skal dalen bygges?

Valgmøte i Groruddalen:

Hvordan skal dalen bygges?

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2019 kl 20:07

Tirsdag kveld var det duket for valgkampens store evenement i Groruddalen, nemlig det tradisjonelle valgmøtet på Grorud samfunnshus. Denne gangen med et spesielt fokus på byutviklingen opp og ned vår langstrakte dal.

Høy temperatur på valgmøtet

Høy temperatur på valgmøtet

Publisert: - Oppdatert: 27.08.2019 kl 21:34

Groruddalen Miljøforum valgte kommuneplanen (det viktigste dokumentet som sjelden diskuteres) som gjennomgående tema under tirsdagens valgmøte i Grorud samfunnshus. Og diskusjon, det ble det til gagns.

– Vi krever tydelige svar

Det store valgmøtet i Groruddalen 27.8:

– Vi krever tydelige svar

Publisert:

Tirsdag 27. august er det duket for det store valgmøtet i Grorud samfunnshus. Her vil Groruddalen Miljøforum ha tydelige svar på hva politikerne og partiene egentlig vil med Groruddalen.

Hvordan skal dalen bygges?

GM før valgmøtet:

Hvordan skal dalen bygges?

Publisert: - Oppdatert: 19.08.2019 kl 11:46

Når Groruddalen Miljøforum inviterer til det store valgmøtet i Grorud samfunnshus den 27. august, vil et av de gjennomgående temaene være kommuneplanen - kalt «det viktigste dokumentet som sjelden diskuteres».

Setter tonen for valget

Groruddalen Miljøforums valgmøte:

Setter tonen for valget

Publisert:

Hold av tirsdag 27. august - da er det duket for det store valgmøtet i Groruddalen på Grorud samfunnshus.

Nå er Huken «vår» igjen

Gresset har begynt å gro i pukkverket:

Nå er Huken «vår» igjen

Publisert: - Oppdatert: 10.07.2019 kl 17:07

Det har vært mange milepæler i kampen for å få lagt ned pukkverket på Huken. Politiske vedtak, konkursen, avvikling av driften, og at kommunen fikk nøklene til boet. På onsdag kom den siste, og kanskje mest definitive - pukkverket er helt borte og Huken er åpen for alle.

Tanker om samferdelsløftene

Tanker om samferdelsløftene

Publisert: - Oppdatert: 15.06.2019 kl 16:52

Groruddalen MIljøforum har en lang historie med å kjempe for blant annet lokk over E6 og Fossumdiagonal. Hvordan reagerer de nå som en samlet høyreside går ut høyt og lover at alt skal bygges?

Ikke glem gråsonene

Mange flinke ruskere, men...

Ikke glem gråsonene

Publisert: - Oppdatert: 02.05.2019 kl 13:09

Groruddalsrusken er rett rundt hjørnet, og nå ønsker initiativtakerne at man finner fram ryddeånden både i og utenfor eget nærområdet.

Stubberudfeltet skal planlegges

Stubberudfeltet skal planlegges

Publisert:

Plan- og bygningsetaten har mange jern i ilden om dagen. Nå starter man smått om senn med planlegging for Stubberudfeltet i Bydel Alna.

Latter og tårer for Rita

Årsmøte i Groruddalen Miljøforum:

Latter og tårer for Rita

Publisert:

Tirsdag inviterte Groruddalen Miljøforum til årsmøte - med noe attåt. For denne gangen ble hovedrollen spilt av en virkelig veteran, som vekket hele følelsesregisteret hos de fremmøtte da det endelig var hennes tur til å motta Hedersprisen.

De skal redde humlene

De skal redde humlene

Publisert:

Naturvernforbundet i Groruddalen samlet humleinteresserte fra Groruddalen for å lære mer om hvordan man kan redde humlene - og ikke minst bli «humleambassadører».

Dypdykk i byutviklingen

Årsmøte i Groruddalen Miljøforum:

Dypdykk i byutviklingen

Publisert:

Groruddalen Miljøforum inviterer til årsmøte med faglig påfyll. Etter at verv er tildelt, valg er valgt og ærespriser har blitt delt ut, åpnes nemlig dørene for alle.

Engasjert om lokk og veier

Groruddalen Miljøforums store samferdselsseminar:

Engasjert om lokk og veier

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2019 kl 13:01

Med Statens Vegvesens faglige tyngde på den ene siden, og Groruddalens engasjement på den andre, var scenen satt for et særdeles innholdsrikt samferdselsseminar - der forslagene, anklagene og løftene fløy veggimellom.

Det store samferdselsseminaret

Groruddalen Miljøforum vil legge grunnlaget for debatten:

Det store samferdselsseminaret

Publisert:

Hvordan skal tungtransporten skyfles gjennom Groruddalen? Hvorfor er det så vanskelig å få på plass et lokk over E6 på Furuset? Hvem vil berøres av en ny tunnel gjennom fjellet ved Tveita? Og hvem skal betale for alt dette? Det er mange kompliserte spørsmål knyttet til de store ...

- På leit etter gode forbilder

Lader opp til Groruddalsrusken:

- På leit etter gode forbilder

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2019 kl 09:58

Mens vi venter på at den store Groruddalsrusken-aksjonen braker løs i mai, er det et ønske å finne fram til søppelfrie steder som kan løftes fram som gode eksempler. Samtidig skal områder hvor søpla lever fritt pekes på.

Groruddalen «rusker» i lag

Groruddalen «rusker» i lag

Publisert:

Rusken er kjent for mange gjennom generasjoner, og ulike arrangementer har blitt gjennomført over hele byen, men nå står selveste «Groruddalsrusken» for tur.

Groruddalen Miljøforum ... ser tilbake og inn i 2019

Groruddalen Miljøforum ... ser tilbake og inn i 2019

Publisert:

Som ledere av Groruddalen Miljøforum (GM) vil vi reflektere litt rundt hva som har skjedd i dalen i 2018 og om Groruddalens og GMs utfordringer i 2019. Vi vil omtale et begrenset antall saker som faller innenfor GMs formål.

- Takk for i år

Juleavslutning for miljøforumet:

- Takk for i år

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2018 kl 16:15

I tråd med (den relativt nye) tradisjonen, rundet Groruddalen Miljøforum av året med en festmiddag på Kafé Steinbra.

Grundig - men litt vagt

Samferdselsplan for Groruddalen:

Grundig - men litt vagt

Publisert:

Bystyrepolitikerne har endelig kommet fram til vedtak i saken om en egen samferdselsplan for Groruddalen. De gikk grundig til verks - men hva kom egentlig ut av det hele?

Strategiseminar i miljøforumet

Strategiseminar i miljøforumet

Publisert:

Strategiseminaret på Steinhoggermuseet forleden bød både på tanker om linjene fremover, et lite tilbakeblikk, medlemsverving og ikke minst en aktiv holdning til høringsuttalelser og aktuelle samferdselssaker.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Akers Avis Groruddalen bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...