ANNONSE
Groruddalen
STILTE OPP: Over 450 personer tok oppfordringen løp til inntekt for nytt klubbhus på Høybråten.
 Foto: Rolf E. Wulff

STILTE OPP: Over 450 personer tok oppfordringen løp til inntekt for nytt klubbhus på Høybråten. Foto: Rolf E. Wulff

Høybråten og Stovner løp inn over 130.000 kroner for nytt klubbhus

Høybråten-løpet var ikke bare en suksess arrangementsmessig, men også økonomisk. Totalt fikk man inn over 130.000 kroner til gjenreisingen av klubbhuset.

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2021 kl 18:19

ANNONSE

– Dette var over all forventning. Det deltok mange flere enn vi hadde trodd på forhånd, og vi fikk inn mye mer enn vi hadde våget å håpe på. Vi er rett og slett kjempefornøyde. Både med initiativet til fotballmammaene som rullet i gang dette prosjektet, arrangementet og selvfølgelig de midlene vi sitter igjen med til gjenreisingen av nytt klubbhus, sier Jon Schmidt som er styreleder for Høybråten og Stovner IL.

450 deltakere

Da klubben i helgen arrangerte Høybråten-løpet til inntekt for nytt klubbhus, gikk lokalbefolkningen mann av huse. Cirka 450 stykker deltok, og til sammen klarte man å samle inn over 130.000 kroner. Tilbake på Høybråten stadion var det en rørt idrettsleder som snakket ut med avisa.

– Jeg er utrolig stolt og glad. Det er gøy å være i idrettslaget når man ser det brede engasjementet som lokalbefolkninga har for klubbhuset og idrettslaget. Jeg var selv ute og løp, og man kunne kjenne positiviteten i lufta. De som ikke var ute og løp eller var på stadion sto på terrassene sine og vinket og heiet. Det var rett og slett fantastisk, sier Jon Schmidt.

STOLT: Leder for Høybråten og Stovner IL, Jon Schmidt, var stolt og glad etter at løpet til inntekt for nytt klubbhus ble en suksess. Nå håper han idrettslaget kan stelle i stand flere liknende aktiviteter i framtiden.
 Foto: HSIL/Facebook

STOLT: Leder for Høybråten og Stovner IL, Jon Schmidt, var stolt og glad etter at løpet til inntekt for nytt klubbhus ble en suksess. Nå håper han idrettslaget kan stelle i stand flere liknende aktiviteter i framtiden. Foto: HSIL/Facebook

Går de for trippelen?

– 130.000 kommer godt med når man skal i gang med å bygge nytt klubbhus. Når setter dere spaden i jorda?

– Det letter arbeidet betraktelig og gir klubben og styret et godt fundament for at vi skal få tilbake samlingspunktet vårt. Alle ønsker at det skal gå fortest mulig, også vi, men ting må gå sin gang. Søknad og nabovarsler er sendt inn, og nå avventer vi tilbakemelding fra plan og bygg. Vi håper på rimelig rask saksbehandling, sier Jon Schmidt.

HSIL-lederen avslører også at Høybråten-løpet kan bli en årlig tradisjon.

– Det kom et par gode forslag underveis på lørdagen. Blant annet om at dette bør bli en årlig tradisjon. Et annet var at fotballen kunne ha løpet på høsten, mens langrennsgruppa kunne ha renn på vinteren og sykkelgruppa ritt på vårparten. Da har vi plutselig Høybråten-trippelen til innsamling for klubbhuset. Da får vi kanskje også inn nok til inventar og utstyr i det nye klubbhuset, ler Jon Schmidt.

Til dere som ikke har vippset for deltagelsen ennå, eller vil støtte idrettslaget vårt er det ikke for sent. Du kan nemlig fremdeles vippse til #11269.

Kommentarfeltet er stengt mellom kl 00:00 og kl 07:00 norsk tid.

ANNONSE