Akers Avis Groruddalen

Siste bildegalleri

For Jenny starter jula på Årvoll gård

Julemarked med historisk sus på Bånkall

Folksomt som alltid da Høybråten tente julegrana

Gnistrende avslutning på jubileumssesongen for Romsås Janitsjar

Siste lyd-/videoklipp

Juletoner med Bøhler

Juletoner med Bøhler

Golden Core

Golden Core

Fiskebutikken er tilbake på Grorud

Fiskebutikken er tilbake på Grorud

Enkel type

Enkel type

Smånytt Vis alle

Barnetrim på Haukåsen skole

Publisert: 13.12.2019 kl 10:45

Haugerud IF tilbyr fire partier med barnetrim fra 6. januar til midten av juni. Påmeldingen er nå åpnet. Barnetrimmen på Haukåsen skole i regi ...

Les hele

Julekonsert

Publisert: 13.12.2019 kl 10:44

Førstkommende mandag (16. desember) inviterer Ellingsrud IL Håndball til julekonsert i Ellingsrud kirke klokka 18.30. Der vil de tre tidligere ...

Les hele

Måtte opereres

Publisert: 13.12.2019 kl 10:43

Rosenborg-keeper og Veitvet-mann André Hansen har hele sesongen slitt med en ankelskade. Forrige uke ble det bestemt at nok var nok, og Hansen ...

Les hele

Søker spillere

Publisert: 13.12.2019 kl 10:43

Romsås ILs fotballherrer søker flere spillere til sitt herrelag for å hjelpe dem opp igjen til 5. divisjon etter årets nedrykk. Klubben har en ...

Les hele

Hvor kommer navnet Kampen fra?

Hvor kommer navnet Kampen fra?

I boka «Fra Berg til Kampen» beskriver Heidi C. Huitfeldt Kampens historie – og hun har gått helt tilbake til rundt år 8400 før Kristus! På Kampen holdt vikinger til og en ekserserplass førte til dagens navn på området!

Emneord

Mest lest

Mest komm

Siste nytt

Emneord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...