Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Akers Avis Groruddalen

Feiret prisvinnerne

Feiret prisvinnerne

Publisert:

Indisk-Norsk Informasjon- og Kulturforum feiret nobelprisvinnerne i medisin og fredsprisvinnerne på Veitvet. Foreningslederen er venn med Kailash Satyarthi - og utelukker ikke nytt Veitvet-besøk.

Lions-damer i full sving

Lions-damer i full sving

Publisert:

Lions Club Oslo-Maud byr på kvalitetslopper til helgen. To uker etter - på allehelgensdag -gjentar de suksessen «Hjertefred Groruddalen» med stor varme på Hølaløkka.

Bydelskampen er i gang

TV-aksjonen 2014:

Bydelskampen er i gang

Publisert: - Oppdatert: 15.10.2014 kl 14:08

Med Jenny Skavlan i front fikk Bydel Stovner en brakstart på kommunekampen denne helgen - hvor det ble samlet inn hele 34.000 kroner.

Se hverandre - senk skuldrene

Verdensdagen for psykisk helse:

Se hverandre - senk skuldrene

Publisert:

Marco Elsafadi er en av Norges beste basketballspillere. Selv om han har opplevd stor suksess, har han også hatt nedgangstider. På Kuben fortalte han om sine egne erfaringer rundt psykisk helse.

Skolehagen løfter nærmiljøet

SuperRusken 2014:

Skolehagen løfter nærmiljøet

Publisert:

Brobekk skolehage stilte mannsterke opp for å delta på årets SuperRusken. Ansvaret ble fordelt i skolehagen, langs gjerdene og verstingveiene omkring.

Grønn trend legges på is

Grønn trend legges på is

Publisert:

I statsbudsjettet foreslår regjeringen lettelser i bilavgiftene på 1,35 milliarder kroner. Men Norges Autombil-Forbund synes det er rart at avgiftene for miljøbiler er på stedet hvil.

Gjete- og svaneopera på Linderud

Gjete- og svaneopera på Linderud

Publisert: - Oppdatert: 10.10.2014 kl 14:23

Ensemble Freithoff viser operaforestillingen «Il duello amoroso» på Linderud gård denne helgen. Her møter man to gjetere og to svaner.

Spurtet i mål

Spurtet i mål

Publisert:

Blekket har sprutet på de siste møtekveldene i Høybråten Maleklubb. Nå er de klare for ny utstilling.

Stovner-ungdom møter eldre

Stovner-ungdom møter eldre

Publisert:

Ungdom bosatt på Stovner har siden 2013 besøkt eldre på bydelens sykehjem. Zohib Khan og Nivatha Ravi er med andre året på rad.

Feiret Thor Heyerdahl

Feiret Thor Heyerdahl

Publisert:

100-årsdagen til den kjente, norske eventyreren ble feiret på Veitvet.

- Tilfellet som viser at det nytter

- Tilfellet som viser at det nytter

Rusket opp «trøbbelvei»:

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2014 kl 13:28

Lokalmiljøet pushet på. Politikere ga etter. Politiet og andre ressursgrupper fulgte opp. Etter P-forbudet i Karolinerveien er gata nesten ugjenkjennelig.

Åpnet nytt «kombo»-senter

Åpnet nytt «kombo»-senter

Publisert:

Bjerke rehabiliterings- og mestringssenter fikk nylig sin åpning. I samme slengen ser fem tilbud dagens lys.

Bydelen vil ha hundepark

Bydelen vil ha hundepark

Publisert:

Hundevenner i Groruddalen har fått behandlet saken i Bydel Alna - som nå oppfordrer Bymiljøetaten til å innfri ønsket om en hundepark.

Grønt fra dalen inn på lista

Grønt fra dalen inn på lista

Publisert:

Nominasjonskomiteen til Miljøpartiet De Grønne har lansert sine «topp 10» i Oslo. Jon Julius Sandal representerer Groruddalen med sin åttendeplass.

Entusiasme for Groruddalen

Politisk idémyldring:

Entusiasme for Groruddalen

Publisert:

Foreningen Kunnskap og Kultur i Groruddalen fikk politikere og beboere til å dele sine kampsaker for å sette de på dagsorden til kommunevalget neste år.

- Stedet betydde mye for Falkberget

Dikterhøvdingen avduket på Grorud

Publisert:

Minnesmerket over Johan Falkberget kaster glans over hans fotspor på Grorud. Ifølge kultursjefen i Røros - Falkbergets hjemsted - var perioden på Grorud en viktig tid i dikterens liv.

Byråden vil spre det gode ord

Byråden vil spre det gode ord

Publisert:

Fredag fikk Øystein Eriksen Søreide (H) lære om «Sommer på Stovner» - en suksess initiert av Stovner frivilligsentral. Nå roser han prosjektet opp i sky.

T-baneopera på Grorud

T-baneopera på Grorud

Publisert:

Sist helg trengte man ikke dra til sentrum for å høre opera. Kunstnerne Gunhild Mathea Olaussen og Jørn Tore Egseth introduserte nemlig «Grorud Libretto».

Tiggeforbud «noen steder»

Tiggeforbud «noen steder»

Publisert:

Ikke overraskende slo Arbeiderpartiet i bordet med sitt flertall i Stovner bydelsutvalg - som nå går inn for en mellomløsning i spørsmålet om tigging.

– Hiv deg på, du også!

SuperRusken

– Hiv deg på, du også!

Publisert: - Oppdatert: 26.09.2014 kl 15:03

Roger Liassen er en av de som bruker byens miljøstasjoner. Ruskengeneral Jan Hauger håper flere borgere hiver seg på miljøtrenden.

Normisjon i hundre

Normisjon i hundre

Publisert:

Ved oppstarten samlet Normisjon omtrent hele Høybråten. Om et halvt år har de eksistert i nabolaget i 100 år.

Tyve år med festaften

Tyve år med festaften

Publisert:

Lindebergaften kunne nylig feire sitt 20-årsjubileum. Denne gangen spilte «Frisk Luft» opp til dans.

Lek og moro hvert år

Lek og moro hvert år

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2014 kl 11:05

Ida (4) og Emma (9) synes det er gøy å bli kjent med andre i nabolaget. Hvert år deltar de på den tradisjonelle parkkvelden på Risløkka.

Er du den nye kjendisnissen?

Er du den nye kjendisnissen?

Publisert:

Mona Løberg har vært nissemor i 28 år, blant annet for Marit Larsen og Marion Ravn fra den tidligere duoen M2M, men leter nå etter nye nissebarn.

Samarbeider på tvers

Samarbeider på tvers

Publisert:

Groruddalens fire bydelsdirektører erfarer Bydelsrusken som et viktig nærmiljøtiltak. Likevel ber de ruskengeneral Jan Hauger om å rydde opp i et par utfordringer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...