Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Akers Avis Groruddalen

- Du avgjør Oslos fremtid!

Debatt:

- Du avgjør Oslos fremtid!

Publisert: - Oppdatert: 06.09.2019 kl 15:35

Det er nå det avgjøres om Oslos innbyggere skal betale en usosial eiendomsskatt som rammer helt vilkårlig uavhengig av inntekt eller formue, skriver Høyres Afshan Rafiq i sitt leserinnlegg.

– Sukkerbiten som grøntområde

Senterpartiet om Gamle Oslo:

– Sukkerbiten som grøntområde

Publisert: - Oppdatert: 04.09.2019 kl 16:03

Senterpartiet har gjort store byks på nasjonale meningsmålinger ved dette valget og ligger an til å bli Norges tredje største parti. Partiet stiller også liste til bydelsutvalget i Gamle Oslo og vi har stilt 1. kandidat Tonje Merete Viken åtte spørsmål om lokale forhold. Om den største ...

Noen tanker etter folkemøtet

Noen tanker etter folkemøtet

Publisert:

Jeg gjør meg noen tanker etter folkemøte som Groruddalen Miljøforum (GM) holdt tirsdag 27. august i samarbeid med Akers Avis Groruddalen.

Hvor skal folk parkere bilen?

OBOS-blokka tema på valgmøtet:

Hvor skal folk parkere bilen?

Publisert:

Jeg viser til interessant artikkel i avisen den 21. august og slutter meg helt til utsagnene fra Anders Bjørnsen og Kari Bjørklund. Jeg lurer også veldig på hvem som har lyst til å bosette seg i dette planlagte «vepsebolet» av en bygning?

Foredrag med Thor Gotaas

SF Grei inviterer:

Foredrag med Thor Gotaas

Publisert:

Onsdag 4. september kommer forfatter, folkeminnegransker og en av landets mest populære kåsører, Thor Gotaas, til 100-årsjubilanten SF Grei for å holde et muntert foredrag om norsk langrenns-historie, 5-mila og Oddvar Brå.

Riki til FFK

Riki til FFK

Publisert: - Oppdatert: 04.09.2019 kl 22:06

Ammerud-mannen Riki Alba har bøttet inn mål for Lørenskog i 3. divisjon denne sesongen. Nå er han klar for PostNord-ligaen og Fredrikstad i en avtale som foreløpig strekker seg ut denne sesongen.

Fortjener gratis skolemat

Fortjener gratis skolemat

Publisert: - Oppdatert: 02.09.2019 kl 15:33

«Skolemat? Så unødvendig! Ta med mat hjemmefra». Et fiktivt sitat, men vi hører lignende flere ganger i uka nå i valgkampen.

Skifte av president i Grorud Lions

Skifte av president i Grorud Lions

Publisert:

I juni månad slutta Stein-Roald Rognmo som president i Lions Club Oslo-Grorud etter to aktive år. Anders Bjørnsen vart vald til ny president. Anders tek over ein Lions-klubb der han og dei andre medlemene er opptekne av å arbeide etter retningslinene som er nedfelt i Lions mål og etter Lions ...

Annonse: Bydel Bjerke
Har du sett de hvite skoene?

Har du sett de hvite skoene?

Dette er hva de betyr!

Publisert:

- De hvite skoene skal symbolisere og være til minne om de som har gått bort i overdosedødsfall. Mange forskjellige sko for mange forskjellige personer.

Annonse: Bydel Bjerke
En innovativ bydel

En innovativ bydel

Publisert:

Bydel Bjerke presenterer innovasjonsstrategien for 2019-2023 i morgendagens BU-møte på Årvoll omsorgssenter.

Annonse: Bydel Bjerke
Møte i Bjerke bydelsutvalg 29. august

Møte i Bjerke bydelsutvalg 29. august

Publisert:

Velkommen til møte i Bjerke bydelsutvalg torsdag 29. august kl. 19.

Annonse: Bydel Bjerke
Ny digital resepsjon i Ulvenveien 80

Ny digital resepsjon i Ulvenveien 80

Publisert:

Bydelen jobber med å digitalisere resepsjonen i 1. etasje i Ulvenveien 80. Fra mandag den 2. september vil derfor resepsjonen være åpen, men ubemannet.

Det strides om «Sukkerbiten»

Det strides om «Sukkerbiten»

Publisert:

Tre av de rød-grønne partiene i bystyret, Rødt (R), Sosialistisk Venstreparti (SV) og Miljøpartiet De Grønne (MDG), ønsker å bevare det lille området «Sukkerbiten» sør for Operaen i Bjørvika. Arbeiderpartiet er delvis splittet.

Skuespillet om Enga og «kjerka»

Skuespillet om Enga og «kjerka»

Publisert:

Østkantens eget «spell» om Vålerenga, idrettslag og lokal kultur, er i gang. Dermed følger man opp Østkantspellets suksess fra 100-årsjubileet til VIF i 2013 som også ble en suksess-forestilling på Oslo Nye Teater.

- Ikke rør Vålerengaparken!

Klar beskjed fra et samlet politiker-panel:

- Ikke rør Vålerengaparken!

Publisert:

Vålerengaparken og skolegården til Vålerenga skole skal ikke røres! Verken nå eller i overskuelig fremtid. Dette var politikernes krystallklare beskjed til Bane NOR fra den politiske ledelse og representanter for samtlige partier i bystyret.

Internasjonal torgdag på Grønland

Internasjonal torgdag på Grønland

Publisert: - Oppdatert: 25.08.2019 kl 18:12

Årets «Internasjonal torgdag» går av stabelen lørdag 31. august. Administrasjonen i Bydel Gamle Oslo står som arrangør og det foregår som vanlig på Grønland.

En annerledes bok om krigen

Hils alle og si at jeg lever:

En annerledes bok om krigen

Publisert: - Oppdatert: 20.08.2019 kl 19:02

Veitvet-kvinnen Hilde Kristoffersen har skrevet en sakprosabok fra andre verdenskrig som på mange måter er unik. Med sine spørsmål og pedagogiske innslag skiller den seg klart ut fra mye av det som tidligere er skrevet om krigen.

Ammerud basket satser ungt

Ammerud basket satser ungt

Publisert:

Denne sesongen har Ammerud basket flere lag i serien enn på mange år, og de har meldt på fem lag for barn mellom 12- og 15 år. Men de har plass til flere...

Nå kan du avgi forhåndsstemme

Nå kan du avgi forhåndsstemme

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2019 kl 18:29

Nå kan du avgi forhåndsstemme fram til og med fredag 6. september. Selve valgtinget, den eller de dagene selve valget foregår i Oslo, er søndag 8. og mandag 9. september. Da stenger stemmelokalene klokka 21.00.

Ei Bjølsen-jente fra Grorud

Over en skål jordbær med Anne Finhammer

Ei Bjølsen-jente fra Grorud

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2019 kl 12:26

- Jeg er egentlig ikke Grorud-jente. Jeg kommer fra Bjølsen, et sted for småkårsfolk, sier Anne Finhammer da vi inviterer henne til en liten sommerprat over en skål jordbær i hagen til avishuset.

Hver gang vi møtes, og fortsatt et bibliotek!

Kommentar:

Hver gang vi møtes, og fortsatt et bibliotek!

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2019 kl 11:37

Da Deichman Stovner flyttet fra «garasjen» i Selvaag-blokkene til Stovner senter, tredoblet besøkstallet og ble stedet der du møter din neste venn. Men er det egentlig et bibliotek fremdeles?

Fylt av takknemlighet

Fylt av takknemlighet

Publisert:

Det var sist søndag at menigheten for Høybråten, Fossum og Stovner møttes til avskjedsgudstjeneste for sin avholdte sokneprest Kåre Rune Hauge. Det ble en flott gudstjeneste, en fullsatt kirkesal med 170 fremmøtte, og med et imponerende oppbud av menighetens egne sang og musikk-krefter. Også ...

Nå høres lyden av hammer mot stein

Steinhoggerfestivalen 2019, fredag:

Nå høres lyden av hammer mot stein

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2019 kl 15:39

I dag, fredag, åpnet festivalområdet i Grorudveien 3. Alle 19 steinhoggere er på plass og allerede i gang med å forvandle sin stein om til en skulptur av fritt valg.

Oslo-Filharmonien på Haugenstua

Publisert: - Oppdatert: 08.08.2019 kl 21:05

Det var en meget glad leder av bydelsutvalget på Stovner, Rashid Nawaz, som kunne ønske Oslo-Filharmonien og kulturminister Trine Skei Grande velkommen til feiringen av jubileene til orkesteret og Haugenstua borettslag.

Groruds «Grand old lady»

Over en skål jordbær med Guri Bramness:

Groruds «Grand old lady»

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2019 kl 12:25

Det er med ærbødighet og respekt vi skrider over dørstokken til Guri Elisabeth Bramness på Kullebunden i Grorudveien 58. Det er gått syv år siden forrige besøk i anledning av at hun rundet de 80.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...