Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Akers Avis Groruddalen

Kunder møtte stengte dører

Icon la ned på dagen:

Kunder møtte stengte dører

Publisert:

Treningskunder fikk dagen før nedleggelse beskjed om å henvende seg til et annet treningssenter, men det var det ikke alle som fikk med seg.

Superstolt av ny skole

Superstolt av ny skole

Publisert:

Tokerud ungdomsskole er endelig ferdig. Fredag feiret elevene det hele sammen med Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV).

Flest uføre i Groruddalen <BR>– unntatt i Bjerke bydel

Flest uføre i Groruddalen
– unntatt i Bjerke bydel

Publisert:

Stovner, Alna og Grorud er bydelene i Oslo med høyest andel uføretrygdede, mens Bydel Bjerke har størst nedgang i antallet uføre.

Pangstart med festkonsert

Gatefest langs Alnastrengen:

Pangstart med festkonsert

Publisert:

Den store festkonserten i Haugerud kirke blåste nesten kirketaket rett av. Det ble et ordentlig startskudd for «Gatefest langs Alnastrengen» - som viste fram noe av det beste området har å by på.

Kirkeakademi på nye veier

Kirkeakademi på nye veier

Publisert:

Groruddalen kirkeakademi har vært på flere historiske vandringer tidligere, men kirkegården i Østre Aker blir nytt for dem.

- Vi vil være en brobygger

Formiddagstreff i Furuset kirke:

- Vi vil være en brobygger

Publisert:

Det faste kirketilbudet er en møteplass for alle som er hjemme på dagtid. Kirka har et håp om å lokke menn og kvinner i alle aldre, nå som høstprogrammet er i boks.

Kvinner i fokus

Kvinner i fokus

Publisert:

Den nye utstillingen på Galleri Würth viser til 26 ulike kunstneres portrettering av kvinner fra slutten av 1800-tallet og fram til i dag.

Mange baller i lufta

Mange baller i lufta

Publisert: - Oppdatert: 07.09.2016 kl 11:04

Hverdagen til Kjell Veivåg er nok travlere enn de fleste. Nå har han bikket 70 år, men er fortsatt et rivjern.

Hovinbyen - den nye slummen?

Hovinbyen
- den nye slummen?

Publisert: - Oppdatert: 25.08.2016 kl 18:47

Når jeg rusler rundt i de nye boligområdene vi bygger, det være seg i Hovinbyen, Kværnerbyen eller andre steder, griper jeg meg i å undres over om vi bygger framtidens slum? Muligens er det min hang til science-fiction som spoler meg fram i tid, men det ligger likevel noen rasjonelle tanker ...

Skolefrafall reddes med dataspill

Skolefrafall reddes med dataspill

Publisert:

Elever på videregående skole som har strøket i ett eller flere fag er i sommer plukket opp av NAV Alna og sendt på sommerskole til IKT-huset. Her har elever fått bryne seg på skolefag - men på en helt annen måte.

Sykefraværet i Alna stuper

Sykefraværet i Alna stuper

Publisert:

Alle tjenestesteder har bidratt til nedgangen, men spesielt barnehagene peker seg ut. Sykefraværet i denne enheten lå i januar på 11,5 prosent, men har nå falt til 8,8 prosent.

Festkonsert med <BR>store stjerner

Festkonsert med
store stjerner

Publisert:

Til helga blir det «Gatefest langs Alnastrengen». Selve startskuddet går i Haugerud kirke med en festkonsert ledet av Anders Hoff fra Raske Menn og hans artistkone Anette Amelia Larsen.

16 hardhauser tok svømmeknappen

16 hardhauser tok
svømmeknappen

Publisert: - Oppdatert: 24.08.2016 kl 15:17

På rekke og rad svømte barna de 25 metrene som kreves for å få svømmeknappen. Vilde Slettemark (5) og Vår Langaas Lageng (7) fra Ammerud er blant de som har grunn til å være stolte.

Vippet av tronen

Vippet av tronen

Publisert: - Oppdatert: 24.08.2016 kl 13:14

Den selverklærte dart-kongen Bjørn Hansen måtte vike for sin kone Mette Hansen i helgens dartrunde. Dronningen synes det er flott å sette kongen på plass.

Vil ha gratis AKS <BR>også i Bjerke bydel

Vil ha gratis AKS
også i Bjerke bydel

Publisert:

Siden 1. august har Aktivitetsskolen i bydelene Alna, Grorud og Stovner vært gratis for skolestarterne. Bjerke står imidlertid på sidelinjen.

Friskt innslag for bedre helse

Friskt innslag
for bedre helse

Publisert: - Oppdatert: 22.08.2016 kl 12:52

Før sommeren ble varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (Ap) imponert av frisklivsarbeidet som gjøres i byen. For å lære mer la hun turen innom Bydel Alna så fort ferien var overstått.

Hekke-varsel før skolestart

Hekke-varsel
før skolestart

Publisert: - Oppdatert: 22.08.2016 kl 12:46

Statens vegvesen oppfordrer hageeiere til å gjøre unna hagestellet før mandag.

Froskefangst ga hakeslepp

Froskefangst ga hakeslepp

Publisert:

Liam (6) ble mildt sagt sjokkert da han oppdaget hva han dro opp i håven. Det sikret imidlertid mormor ukens blinkskudd i Sommerbildet-konkurransen.

Stor hotelltrafikk i sommer

Stor hotelltrafikk i sommer

Publisert:

De tre hotellene i Groruddalen sier seg fornøyd med årets sommersesong. På Radisson Blu og Park Inn Hotell Alna får en viss artist æren for én av rushtidene.

- Det er i Stovner skoen trykker

Etterspør flere frivillige:

- Det er i Stovner skoen trykker

Publisert:

Home-Start Familiekontakten (HSF) har flere avdelinger over hele Oslo. Kirkens Bymisjon dekker fem bydeler og her er det Stovner som har størst behov for flere frivillige.

Venter kaos <BR>første skoledag

Venter kaos
første skoledag

Publisert:

Arbeidet med å skifte ut varmerørene til fire borettslag på Ammerud er forsinket. Derfor bør man droppe bilen første skoledag.

En rastløs pensjonist

En rastløs pensjonist

Publisert: - Oppdatert: 07.09.2016 kl 11:05

I hans karriere er utviklingen av kulturtilbud noe av det som gjør Bjørn Holm mest stolt. Derfor er det sårt å skulle klippe navlestrengen til arbeidslivet når pensjonistlivet står for tur.

Storgleder seg til første skoledag

Storgleder seg
til første skoledag

Publisert:

Rundt 65.000 seksåringer i Norge er klare til å sette seg ved skolepulten denne høsten. Vi har møtt tre av disse, som starter på Linderud skole - og er superspente før første skoledag på mandag.

Barnehageplass også <BR>for ett-åringene

Barnehageplass også
for ett-åringene

Publisert: - Oppdatert: 17.08.2016 kl 11:14

Som en følge av budsjettforliket på Stortinget er retten til barnehageplass utvidet til å også gjelde barn som fyller ett år i september og oktober.

En kreativ uke

En kreativ uke

Publisert: - Oppdatert: 17.08.2016 kl 11:24

William (11) og Thea (9) har gjennom den siste uka blitt både kunsthistorikere og kunstnere. Det har gitt dem mersmak.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...