Søkeresultat

Nyheter av: Web master

Ezinne fikk prosjektmidler

Ezinne fikk prosjektmidler

Publisert:

Ezinne Athletics – et prosjekt drevet av Groruddalens og hele Norges friidrettsstjerne Ezinne Okparaebo, har fått 200.000 kroner i støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Vil tilrettelegge for mer kontakt

Vil tilrettelegge for mer kontakt

Publisert:

Det er viktig å unngå at smitte kommer inn på institusjonene i byen. Derfor er det også innført et besøksforbud på sykehjemmene. Nå vil imidlertid Sykehjemsetaten tilrettelegge for mer kontakt mellom beboere og pårørende – på trygg avstand.

Forbyr idrettsarrangement fram til 15. juni

Publisert:

Regjeringen bestemte tirsdag før påske at kultur- og idrettsarrangmenter forbys frem til 15. juni. Restriksjonene gjelder alle typer idrettsarrangement for både store og små.

Linje 5 feiret gullet!

Linje 5 feiret gullet!

Publisert:

Håndballgutta i Linje5 kunne uka før påske heve pokalen for seriegull, og dermed også regionsmesterskapet i gutter 12-klassen. På klubbhuset på Linderud var det stor stemning da gutta ikledd gullfargede t-skjorter og med medaljene på brystet kunne ta imot det håndfaste beviset på at de er ...

Klart for populært marked

Klart for populært marked

Publisert:

I dag, lørdag og søndag er det igjen klart for det store markedet til Østre Aker husflidslag på Låven, Øvre Fossum gård på Stovner.

NM-gull til Fame

NM-gull til Fame

Publisert:

Etter to fantastiske dager på Oslofjord Convention Center tok Fame Silverstars fra Linderud IL hjem gullet i cheer­leading-NM.

Gary McAllister til Grorud

Legende til Grorud

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2016 kl 11:27

Tirsdag 15. mars gjester tidligere Liverpool-spiller og trener Gary McAllister Grorud IL og Grorud Senter for å promotere Liverpool fotballskole som Grorud IL arrangerer for andre år på rad i sommer.

Til Cosmopolite Scene

Til Cosmopolite Scene

Publisert:

Romsås Janitsjar holder storkonsert på søndag sammen med musiker Sverre Indris Joner. Konserten byr på rytmer fra Latin-Amerika.

Tøff innledning venter for Grorud

Tøff innledning venter for Grorud

Publisert: - Oppdatert: 26.08.2015 kl 13:47

I ettermiddag debuterer Grorud IL i UEFA Futsal Cup der den skotske seriemesteren venter i første kamp.

Hyggelig sommermøte i Alna Ap

Leserbrev:

Hyggelig sommermøte i Alna Ap

Publisert:

Alna Ap avholdt et vellykket og hyggelig sommermøte torsdag 11. juni på Nordre Lindeberg gård. I overkant av 50 medlemmer fikk høre en energisk Anders Røberg-Larsen snakke om kommuneplan for Oslo – 2030, og hva den innebærer for oss i Groruddalen.

Liten og stor kom seg ut

Liten og stor kom seg ut

Publisert:

Det var ikke få groruddøler som trosset regnværet søndag for å ta oppfordringen fra Den Norske Turistforening (DNT) på alvor: Kom deg ut!

Lager skreddersydde klær

Lager skreddersydde klær

Publisert:

Ashley (17) og Rutas (17) bestemmer selv noen av klærne de lager på Kubens design- og håndverkslinje. Slik skiller de seg ut blant vennene på klesfronten.

Året 2013 i tekst og bilder

Året 2013 i tekst og bilder

Publisert:

Hva skjedde egentlig i året som gikk? Sjekk ut noen av høydepunktene i avisens nyttårskavalkade.

To personer omkom

To personer omkom

Publisert:

Bussjåføren og en passasjer omkom i ulykken. Ytterligere én passasjer er alvorlig skadd, og samtlige passasjerer ble skadet.

Populær teatergruppe

Populær teatergruppe

Publisert:

Lindeberg teatergruppe har nesten doblet medlemsantallet siden august. Nå har venner og familie fått en smakebit på stykkene som skal spilles neste år.

General-besøk i Rotary

General-besøk i Rotary

Publisert:

Rotary er en yrkesbasert og verdensomspennende serviceorganisasjon. På et av de siste møtene i november fikk Groruddalen Rotatrykubb besøk av generalmajor Robert Mood som fortalte fra sitt opphold i Midtøsten.     

Smerteklinikken flyttes fra Aker

Smerteklinikken flyttes fra Aker

Publisert:

Samtidig som Aker sykehus fylles opp med samhandlingstjenester, overføres sykehustjenester til Ullevål sykehus. Nå blir også smerteklinikken ved Aker borte.

Bilkøene blir lengre og lengre

Bilkøene blir lengre og lengre

Publisert:

Fra vinduene i villaen på Grorud kan vi her i avisa se at bilkøene på Trondheimsveien blir lengre og lengre. År etter år. Tidligere var køen spesielt lang på fredager, nå virker den lang hele uka – og verre vil det garantert bli, nå som det ene store boligprosjektet popper opp etter ...

Tok søppelklypa i egne hender

Tok søppelklypa i egne hender

Publisert:

Flere bydelspolitikere i Bydel Grorud møtte opp utenfor Ammerudklubben for å plukke søppel. Bydelsutvalgsleder Jack Grimsrud mener Superrusken understreker et dilemma.

Her er det nye byrådet

Her er det nye byrådet

Publisert:

Torger Ødegaard (H) og Anniken Hauglie (H) får ny byrådspost. Øystein Eriksen Søreide (H) og Guri Melby (V) overtar stafettpinnen etter Anniken Hauglie og Ola Elvestuen (V).

Klippet slipset til ordføreren

Klippet slipset til ordføreren

Publisert:

Fabian Stang (Høyre) sørget for en noe uvanlig snorklipping da han skulle åpne nye Bjerke videregående skole.

Beskyldes for lavere salgstall

Beskyldes for lavere salgstall

Publisert:

Linderud senter mener det er sammenheng mellom valgkamp og nedgang i salget. Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet i Bydel Bjerke tvinges nå ned i kjelleren for å møte velgerne.

Når kommer Erna?

Når kommer Erna?

Publisert:

Samtidig som tidligere Ap-statsråd Grete Knudsen presenterer sin bok «Basketak» for pressen, der hun levner Jens Stoltenberg liten ære som leder og lanserer Trond Giske som ny sjef, snegler to svarte biler seg gjennom parkeringsområdet på Grorud og stopper utenfor Røde Kors. Ut av den ene ...

Ja til OL

Ja til OL

Publisert:

Jens eller Erna? Rødgrønt eller Blågrønt? Eller blåblått? Det er overskriftene når valgkampen går inn i sin mest hektiske fase. Hva du velger legger ikke vi oss opp i. Vårt utgangspunkt vil imidlertid alltid være hva som er best for Groruddalen, selv om vi naturligvis også har et øye ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...