Søkeresultat

Nyheter av: Kjetil Kleven

May Grimdalen takker de unge

Runder 80 år 1. mai:

May Grimdalen takker de unge

Publisert:

Det er ikke bare arbeiderbevegelsen som har grunn til å feire 1. mai. Denne lørdagen blir nemlig hele Groruddalens May Grimdalen 80 år – og dagen skal selvfølgelig feires, i den grad koronapandemien tillater!

FG Kjøttsenter på Furuset: Koronastengt etter påvist smitte hos ansatte

FG Kjøttsenter på Furuset: Koronastengt etter påvist smitte hos ansatte

Publisert: - Oppdatert: 05.05.2020 kl 10:45

FG Kjøttsenter på Furuset i Oslo har vedtatt å stenge produksjonen inntil videre, etter at flere ansatte før helga fikk påvist koronasmitte. Situasjonen påvirker ikke produktsikkerheten.

Korona stopper ikke kirkeklokkene

Korona stopper ikke kirkeklokkene

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2020 kl 17:34

Kirkene over hele landet får nå ringe med klokkene hver lørdag klokka 17. Dette er klart etter Den norske kirke innførte et koronaunntak i reglene for bruk av kirkeklokkene.

Mellom 10 og 30 prosent husleierabatt til leietakere: Kjøpesentre gir husleiekutt 

Mellom 10 og 30 prosent husleierabatt til leietakere: Kjøpesentre gir husleiekutt 

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2020 kl 17:33

I et opprop fra Norsk Eiendom, bransjeforeningen som representerer utleiersiden, skriver gårdeierne at de vil gi mellom 10 og 30 prosent husleierabatt til leietakere som er rammet av krisen.

Har du tips til saken? Send tips! 22918820
223.000 søknader om dagpenger på under to uker

NAV med rekordmange henvendelser:

223.000 søknader om dagpenger på under to uker

Publisert: - Oppdatert: 23.03.2020 kl 16:20

I løpet av fredag til søndag mottok NAV om lag 38.000 nye søknader om dagpenger. De fleste gjaldt dagpenger ved permittering (34.500), skriver NAV i en pressemelding.

Nå skal det ryddes opp på Stubberud


Nå skal det ryddes opp på Stubberud


Publisert:

Plan- og bygningsetaten har startet arbeidet med områderegulering for Stubberud. Samtidig legges forslag til planprogram på høring. Alle kan si sin mening fram til 10. februar 2020.

Jobber fortsatt for kristen privatskole i Groruddalen

Jobber fortsatt for kristen privatskole i Groruddalen

Publisert:

Ideen om Groruddalen Kristne skole kom til i 2012. Siden da har initiativtaker og styreleder Arild Langtind forsøkt å finne egnet lokale.

Tønsberg kommer til Grorud

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2018 kl 09:42

Grorud får besøk av Tønsberg 18. april. Laget spiller i 3. divisjon, divisjonen under Grorud. Trener Eirik Kjønø er fornøyd med trekningen.Grorud får besøk av Tønsberg 18. april. Laget spiller i 3. divisjon, divisjonen under Grorud. Trener Eirik Kjønø er fornøyd med trekningen.

Årvoll trakk Vålerenga

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2018 kl 09:41

18. april kommer Vålerengas fotballherrer på besøk til Årvollbanen.

Østmarkaulven <BR>var full av gift

Østmarkaulven
var full av gift

Publisert:

Ulven som i januar ble skutt i Enebakk er analysert, og det er funnet spor av rottegift.

Rockotek med Silver

Rockotek med Silver

Publisert:

...og de lokale heltene har CD-slipp Det blir norsk rock med internasjonal klasse når det prisbelønte «Silver» beærer Kalbakken-ungdommen med sitt besøk lørdag 15. november.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...