Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Rolf E. Wulff

Nye uniformer til den store dagen

17. mai på Haugen skole

Nye uniformer til den store dagen

Publisert:

Haugen skolekorps kommer til å stille i splitter nye uniformer på nasjonaldagen.

Håndballsuksess på hjemmebane

Håndballsuksess på hjemmebane

Publisert:

For 28. gang arrangerte Ellingsrud IL Håndball og Furuset Håndball IF vårcup i håndball, som er en av Norges største innendørs håndballturneringer. Akers Avis Groruddalen overvar tre av finalekampene hvor hjemmelaget var i aksjon - og som alle endte med seier!

Byens første destilleri siden 1927

Byens første destilleri siden 1927

Publisert:

I den gamle zinkhvittfabrikken på Bryn produseres det nå gin, bitter og akevitt. Oslo Håndverksdestilleri startet sin virksomhet der i 2015 - og ble dermed første kommersielle destilleri siden forbudstiden opphørte i 1927.

Fra virkelighet til film

Fra virkelighet til film

Publisert:

En tom kjeller i et gammelt hus på Furuset har blitt tatt i bruk i forbindelse med en filminnspilling. Tilfeldigheter har gjort at filmen gjenskaper historie fra virkeligheten - i samme hus!

Storkoste seg på hockeykamp

Storkoste seg på hockeykamp

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2019 kl 14:43

Hasle-Løren tapte 1-5 for Comet Halden i første seriekamp på nyåret, men supporterne fra Refstadjordet borettslag frydet seg likevel. For dem var det viktigst å få være til stede og se sitt favorittlag.

Alt for Høybråten

Villy fyller 70:

Alt for Høybråten

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2018 kl 16:37

Villy Kolstad fyller 70 år 1. januar. En mann som gjennom livet har satt sine spor på Høybråten - og fortsatt gjør det!

Et langt skoleliv

Et langt skoleliv

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2018 kl 14:10

Astrid Stensli Kristiansen begynte på Furuset skole som elev i 1933. I 2001 gikk hun ut av skoleporten for siste gang - da som lærerinne! Nå minnes hun tiden ved skolen hvor hun har tilbrakt store deler av sitt liv.

Gir seg etter 100 loppemarkeder

Gir seg etter 100 loppemarkeder

Publisert:

Ekteparet Fred og Hanne Haugen har aldri vært redd for å ta i et tak. Det har blant annet resultert i 50 loppemarkeder hver for Løren skoles musikkorps/Refstad skoles musikkorps - altså 100 loppemarkeder til sammen!

Samspill og samvær

Julefesten i Haugerud kirke:

Samspill og samvær

Publisert:

For fjerde gang imøttes vi i Haugerud kirke på julaften. Det ble god stemning, og etter hvert velfylte mager rundt det festpyntede julebordet. Her manglet det ikke noe, verken av mat, gang rundt treet, julens budskap, julegaver og omtanke for hverandre.

Ordføreren gjorde opp for gamle synder

Ordføreren gjorde opp for gamle synder

Publisert: - Oppdatert: 27.12.2018 kl 18:51

Tidlig en morgen før jul. Det er fremdeles mørkt ute. Ordfører Marianne Borgen kommer ruslende med en kasse under armen. Den inneholder Lif Laga eplemost! Ved inngangen til Lunden kloster står søster Anne-Lise (Strøm) og tar henne imot - hva er det som foregår?

På barndommens stier

På barndommens stier

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2018 kl 10:23

Helge Haakenstad har skrevet sin mest personlige bok til nå – en bok hvor han forteller om familieminner fra Maridalen og Nordmarka.

Fra arkivet: Tilbake til farfars hus

Fra arkivet: Tilbake til farfars hus

Publisert: - Oppdatert: 01.10.2019 kl 20:44

Den hvite trevillaen som Akers Avis Groruddalen holder til i bærer på en lang historie. Huset ble i 1911 bygget av kjøpmann Martin Hansen (1843-1915) og fikk navnet «Villa Glitre». 108 år senere kom barnebarn Inger Sandsmark på besøk for første gang.

Korps, kor og solosang

Alna Janitsjars julekonsert:

Korps, kor og solosang

Publisert:

Da Alna Janitsjar ønsket velkommen til julekonsert i Østre Aker kirke, ble det både svingende janitsjarmusikk, gjestende kor og fremragende solosang.

Stemningsfullt

Økern Parkteaters advent i Østre Aker kirke:

Stemningsfullt

Publisert:

Med viser, sang, dikt, fortellinger, teaterscener og adventsrefleksjoner, inntok Økern Parkteater menighetshuset ved Østre Aker kirke.

Storslagent julemarked på Bånkall gård

Som et julekort fra gamle dager

Storslagent julemarked på Bånkall gård

Publisert:

For første gang ble det arrangert julemarked på Bånkall gård. Det blir garantert ikke det siste - for dette ble ganske enkelt en suksess.

Vil ikke være snarvei

Småhus-strøket Hasle og Frydenberg vil stenge for gjennomkjøring:

Vil ikke være snarvei

Publisert:

Det er «opprør» på Hasle og Frydenberg i forbindelse med sterkt økende trafikk og parkering. Området brukes mer og mer til gjennomkjøring til og fra sentrum. I tillegg er det enorm utbygging i området som skaper enda mer trafikk og parkering.

Hedret med priser

Hedret med priser

Publisert:

Årets Læringspriser ble overrakt under en flott tilstelning på Deichman Tøyen. Det er Voksenopplæringsforbundet som siden 2006 har delt ut prisene «Årets Læringspris til en orga-nisasjon» og «Årets Læringshelt til en individuell person».

Lutefisk med høy stemning - og ananas!

Groruddalen Matklubb

Lutefisk med høy stemning - og ananas!

Publisert: - Oppdatert: 27.11.2018 kl 10:54

Når det inviteres til lutefiskmiddag på Thon Hotel Linne blir det blant annet lutefisk av ypperste kvalitet, sang, trekkspill, moro, æresgjester, premiering, sølvbryllup, 60-årsfeiring og godt samhold - samt en og annen ananas!

Vil du synge sammen med Sigvart Dagsland?

Vil du synge sammen med Sigvart Dagsland?

Publisert:

Menighetene Høybråten/Fossum/Stovner og Østre Aker/Haugerud, søker sangglade fugler til å bli med i et nytt prosjektkor - hvor målet er å synge sammen med Sigvart Dagsland.

Prestesønnen som ble senterdirektør

Hans Georg Helberg 60 år:

Prestesønnen som ble senterdirektør

Publisert: - Oppdatert: 15.11.2018 kl 20:06

Hans Georg Helberg sitter på sitt splitter nye kontor på Alna senter og skuer ut over sitt «rike». - Dette er virkelig kongeplassen, fleiper han.

Stilfull barbershop på Stovner

Stilfull barbershop på Stovner

Publisert: - Oppdatert: 02.12.2018 kl 16:16

Et unikt frisør- og barberingstilbud har åpnet på Stovner - med det klingende navnet El-Corte Barbero!

Med atelier i «egen garasje»

Med atelier i «egen garasje»

Publisert:

Da Inger Margrethe Eriksen var på jakt etter et nytt atelier, fant hun det nærmest i sin egen kjeller på Årvoll!

Jubeldag i frimerkebutikken

Jubeldag i frimerkebutikken

Publisert:

I rundt tre år har Postens frimerketjeneste holdt hus i Persveien på Ulven. Enkelte dager er det mer liv og røre enn andre - når det er lansering av nye frimerker, og spesielt dagen da årets produkter legges ut for salg!

Barnas stortingsrepresentant på ponni-tur

Barnas stortingsrepresentant på ponni-tur

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2018 kl 17:43

Stortingsrepresentant Silje Hjelmdal (Frp) ble imponert da hun tok turen til Oslo travklubb og Bjerke travbane AKS for å se på ponni-tilbudet for elever ved Refstad og Tonsenhagen skole.

Hvor er lutefisken?

Hvor er lutefisken?

Publisert: - Oppdatert: 07.11.2018 kl 15:52

Mandag 19. november er det klart for årets lutefiskaften i regi av Groruddalen matklubb - men hvor befinner lutefisken seg?

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...