Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Rolf E. Wulff

Skremmende jakt på Ole Høiland

Halloween på Linderud gård:

Skremmende jakt på Ole Høiland

Publisert:

Mestertyven Ole Høiland bodde i perioder ute i skogen ved Grefsenåsen og i Lillomarka, stort sett på rømmen etter sine utallige innbrudd og tyverier. Det sies han også gjorde innbrudd på Linderud gård i sin tid - og på Halloween dukket han jammen opp igjen på gammel forbrytelsesgrunn!

Liten grunn til bekymring

Løren og Refstad flyttet og fryktet loppemarkedflopp:

Liten grunn til bekymring

Publisert:

Det var knyttet stor spenning rundt loppemarkedet til Løren og Refstad skoles musikkorps. Hvordan ville det fungere på ny plass? Ville loppemarkedskundene møte opp i samme grad som tidligere? Det viste seg at det var liten grunn til bekymring!

Første gang på loppemarked

Første gang på loppemarked

Publisert:

Ekteparet Deepak og Navruti Arora stilte for første gang opp på loppemarkedsdugnad for Haugen skolekorps - og det var faktisk aller første gang de i det hele tatt opplevde et loppemarked!

Ser lyst på fremtiden

Ser lyst på fremtiden

Publisert: - Oppdatert: 01.08.2018 kl 16:26

Quality Hotel 33 på Økern har nylig feiret sitt 10-årsjubileum. Med ny direktør ser man lyst på fremtiden og har klare mål om å bli enda bedre.

Nye koster på Veitvet

Nye koster på Veitvet

Publisert:

Veitvet Bowling har skiftet eiere. Nå er det bowlingkjeden Lucky Bowl som overtar det tradisjonsrike bowlingtilbudet på Veitvet. Det gjør de med splitter ny restaurant.

... men Karin-Edith (83) surfer inn i fremtiden

Eldre ikke på nett:

... men Karin-Edith (83) surfer inn i fremtiden

Publisert: - Oppdatert: 17.07.2018 kl 09:57

Eldreministeren og flere banker har begynt å reagere. Det er for få eldre som er på Internett, hvilket gjør hverdagen for de eldre vanskeligere etter som flere og flere tjenester blir digitalisert. Men det gjelder ikke Karin-Edith Haug fra Grorud...

Eldre ikke på nett

400.000 lever på «gamlemåten»:

Eldre ikke på nett

Publisert:

Da «Seniorinfo på hjul» holdt stand ved Furuset senter, kom eldreminister Åse Michaelsen (Frp) på besøk og ble mektig imponert over tilbudet. Men hun slo også fast at det er et problem at ikke nok eldre er på Internett.

Unike steinhoggerriss

Unike steinhoggerriss

Publisert:

Et felt med steinhoggerriss (hoggelapp) i grunnfjellet rett sør for Romsås senter har nå blitt reddet for fremtiden. Det ble markert sammen med blant annet «finnerne» og ordføreren til stede.

Møtes på sommerkafeen

Møtes på sommerkafeen

Publisert: - Oppdatert: 11.07.2018 kl 10:25

Allerede første dagen strømmet det folk til sommerkafeen i Ellingsrud kirke. Det er et tilbud lokalbefolkningen virkelig setter pris på.

Flammende feiring på Lille Wembley

Flammende feiring på Lille Wembley

Publisert:

I fjor dro Haugerud og Trosterud vel i gang en gammel tradisjonsrik St. Hans feiring ved den lille fotballbanen populært kalt «Lille Wembley». Da var det kaldt og regnfullt - i år var det akkurat slik St. Hans skal være.

Friskt sommerpust på Ellingsrud

Friskt sommerpust på Ellingsrud

Publisert:

De tre første ukene i juli blir det sommerkafé i Ellingsrud kirke, som skal drives av 30 frivillige ungdommer.

Hest er definitivt best

Hest er definitivt best

Publisert:

Det ble en spennende dag blant hestene da Barnas Hestefestival ble arrangert ved Alna Ridesenter for tredje gang.

Første leilighet på Ulven

Første leilighet på Ulven

Publisert:

Da de første 141 OBOS-leilighetene på Ulven - Ulvenparken borettslag - ble lagt ut for salg, kunne Philip Fleischer fra Stovner plukke fritt på øverste hylle - med ansiennitet fra 1949.

Gatefest på Flaen

Gatefest på Flaen

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2018 kl 11:24

Når det arrangeres sommerfest på Flaen, blir det gøy for både barn og voksne. For når de yngste har hatt sin fest, overtar de voksne etter hvert!

Syngende sjarmør på Tveten gård

Syngende sjarmør på Tveten gård

Publisert: - Oppdatert: 09.07.2018 kl 14:27

Endelig var det tid for parkkveld igjen på Tveten gård. Og på selveste St. Hans-aften kom Jørn Hoel til gårds - og sjarmerte som vanlig damene.

Solgt for to milliarder

Alna senter

Solgt for to milliarder

Publisert:

Alna senter er solgt for to milliarder kroner. Kjøper er Norgesgruppen-eier Johan Johannson og familien. Kjøpet er gjort gjennom familieselskapet Joh Johannson Eiendom.

Sopproduksjonen gjenoppstått på Vollebekk - nå med kaffegrut!

Sopproduksjonen gjenoppstått på Vollebekk - nå med kaffegrut!

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 20:18

Tidligere var det stor produksjon av sopp på Vollebekk gård. Nå vil tilfeldighetene ha det til at ny sopproduksjon er startet opp - med kaffegrut!

Kultur med bydelsvisjon

Kultur med bydelsvisjon

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 13:43

Bydel Alna har en visjon som består av tre viktige ord: Mangfold, muligheter og glede. Nettopp det Lideberg Kulturfestival baserer seg på!

Ungdomspolitikere gikk natteravn

Ungdomspolitikere gikk natteravn

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 13:23

Sist helg gikk fire ungdomspolitikere Natteravn på Veitvet. Hensikten var å få en bedre forståelse av forholdene for ungdom og de utfordringene de står overfor.

Mimrekveld med Thorbjørn Berntsen

Mimrekveld med Thorbjørn Berntsen

Publisert: - Oppdatert: 21.06.2018 kl 20:08

Da Groruddalen Historielag inviterte tidligere miljøvernminister Thorbjørn Berntsen for å snakke om sin oppvekst på Grorud, skjedde det på Bånkall gård - en gård Thorbjørn har et nært forhold til.

Moro blant dyrene

Åpen gård på Nordtvet

Moro blant dyrene

Publisert: - Oppdatert: 18.06.2018 kl 15:22

Da Nordtvet Rideklubb inviterte til åpen dag på Nordtvet gård, ble det mulighet for nærkontakt med gårdens dyr. Det ble en spennende dag.

Festivaljubileum og ordførerbursdag

Festivaljubileum og ordførerbursdag

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2018 kl 17:15

For tiende gang gikk Lundenfestivalen på Teisen av stabelen - og det var bursdagsbarnet, ordfører Marianne Borgen, som sto for den offisielle åpningen.

Vant med én centimeter

Vant med én centimeter

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2018 kl 17:03

Det ble meget jevnt i lengdekonkurranse for gutter da Stovner Tamil Sport Club gjennomførte sitt årlige friidrettsarrangement på Haugenstua-banen.

Historisk historiebok

Historisk historiebok

Publisert: - Oppdatert: 04.06.2018 kl 11:44

Det har tidligere blitt utgitt historiebøker om Kampen, men aldri har en historiebok om stedet gått så langt tilbake i tid som «Fra Berg til Kampen». Det gjør boken i seg selv historisk!

På vandring i barndommens rike

På vandring i barndommens rike

Publisert: - Oppdatert: 04.06.2018 kl 11:44

Med «Kjenn din by», innbyr Bymuseet i Oslo til byvandringer. Nylig var det Lille Tøyen Hageby og Keyserløkka som ble bevandret - og da benyttet Trond Iversen muligheten til å vende tilbake til barndommens rike.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...