Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Rolf E. Wulff

OBOS skapte julestemning

OBOS skapte julestemning

Publisert: - Oppdatert: 08.12.2017 kl 13:03

På Ulven skal OBOS bygge 3000 nye boliger. Det er lenge til de første beboerne skal flytte inn - men allerede nå bestemte OBOS seg for å skape julestemning med julegrantenning og masse aktiviteter på området.

Velger nye veinavn på Vollebekk

Velger nye veinavn på Vollebekk

Publisert:

Nye veier kommer til i forbindelse med OBOS sin boligutbygging på Vollebekk. Men hva skal de hete? En jury har nå kommet fram til forslag som skal behandles av Bydel Bjerke.

Julekonsert i trappa

Julekonsert i trappa

Publisert:

Da damekoret Koriander holdt julekonsert i Trosterudvillaen brukte de trappa som scene.

Unik bok om Johan Falkberget

Unik bok om Johan Falkberget

Publisert:

Tidligere sogneprest i Kampen kirke, Kirsti Aasen, vendte tilbake til Kampen da hun presenterte sin siste bok, som handler om hennes favorittforfatter - Johan Falkberget.

Marian skapte julestemning

Marian skapte julestemning

Publisert:

I år legger Marian Aas Hansen ut på sin egen julekonsertturné. Og det ble publikum på Årvoll gård som først fikk oppleve hennes julekonsert.

Eksotisk koreografi

Tamilsk dans til topps

Eksotisk koreografi

Publisert:

Groruddalens største koreografikonkurranse har gått av stabelen - og det var eksotisk tamilsk dansekoreografi som dommerne til slutt stemte fram som vinner.

Musikalsk aften

Musikalsk aften

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2017 kl 20:53

Det er ikke uvanlig at et korps inviterer en solist til å synge under en konsert. Litt mer uvanlig er det at den syngende solisten kommer fra egne rekker.

Bøker og musikk

Bøker og musikk

Publisert: - Oppdatert: 25.11.2017 kl 17:35

Da Rødtvet skoles musikkorps/storband arrangerte bokmarked, fikk bokjegerne med seg masse flott musikk på kjøpet.

Lanserte strikkebok

Lanserte strikkebok

Publisert:

Under det tradisjonelle høstmarkedet til Østre Aker husflidslag i låven på Øvre Fossum gård var det denne gangen mer enn de mange medlemmenes produkter som var til salgs.

Julemarked med underholdning

Julemarked med underholdning

Publisert: - Oppdatert: 23.11.2017 kl 14:00

Selvfølgelig blir det julemarked i Rødtvet kirke også i år. På lørdag og søndag ønsker Grorud menighet velkommen til sitt tradisjonsrike marked med et velfylt program.

Tar steget opp på scenen

Tar steget opp på scenen

Publisert: - Oppdatert: 23.11.2017 kl 13:29

Han har skrevet over 200 låter - men er sjelden å se på en scene. Bjørn Engh har ganske enkelt sceneskrekk.

Ny utgave av populær turbok

Ny utgave av populær turbok

Publisert:

Frithjof Funder fra Høybråten har forfattet en av de mest populære turguidebøkene som tar for seg Oslo. Nå har boka kommet i fjerde utgave.

Alle stiller opp

Loppemarked på Vestli

Alle stiller opp

Publisert:

Når Vestli skolekorps arrangerer loppemarked, trår både yngre og eldre krefter til - også de som aldri har hatt barn i korpset.

Velpremiert familie

Velpremiert familie

Publisert: - Oppdatert: 21.11.2017 kl 12:32

Det ble masse heder og ære på familien Jensen da det var premieutdeling etter årets «Stolpejakten».

Bokdebutant møtte publikum

Bokdebutant møtte publikum

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2017 kl 21:02

Tove Braathen er oppvokst på Grorud, og har blant annet vært lærer på Bredtvet. Nå har hun skrevet sin første roman - som hun startet på i klasserommet.

Skimotiver og ansiktsløse damer

Årets kunstutstilling på Høybråten

Skimotiver og ansiktsløse damer

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2017 kl 11:59

Shaban Bamerni fra Kurdistan har latt seg inspirere av norsk vinternatur, og kunne presentere flere malerier med skimotiver under Lions Club Oslo - Høybråtens kunstutstilling. Det ga et bra salg.

Bli med bak fasaden i <BR>Sven Oftedals vei 10

Bli med bak fasaden i
Sven Oftedals vei 10

Publisert: - Oppdatert: 20.11.2017 kl 10:59

Når du kjører ned Nedre Kalbakkvei ser du et stort næringsbygg til høyre rett før rundkjøringen der du tar av til Veitvet. Tidligere holdt Norsk Medisinaldepot til der. Men hvem er det vi finner bak fasaden nå?

Kaffe - med virkelig noe attåt

Kaffe - med virkelig noe attåt

Publisert: - Oppdatert: 14.11.2017 kl 21:41

Når du tar deg en kaffe på Kafé Hasle, er det stor sannsynlighet for at du får litt mer enn kaffen på kjøpet - for eksempel en barista (kaffebartender) som leser dikt for deg.

Nærkontakt med ponnier

Nærkontakt med ponnier

Publisert:

Oslo Travklubb har innledet et samarbeid med Aktivitetsskolen (AKS) ved Refstad og Tonsenhagen skoler. Nå skal elevene bli godt kjent med ponnier.

Ringen er sluttet for Inger Seim

Ringen er sluttet for Inger Seim

Publisert:

For 42 år siden kom en ung dame fra Lødingen til Tveita. I løpet av de årene har hun satt dype spor etter seg i lokalmiljøet - men nå er ringen sluttet for Inger Seim på Tveten gård.

Jakten på Mogens

Jakten på Mogens

Publisert:

Da Linderud gård nok en gang inviterte publikum til gards på Halloween, ble alle som kom spurt om å hjelpe til med å finne gjenferdet til Mogens, som visstnok går hvileløst rundt i parkanlegget på en kveld som denne. Vi ble med på jakten.

Syngende 95-åring

Syngende 95-åring

Publisert: - Oppdatert: 06.11.2017 kl 10:49

Bryn Korforening fyller 95 år. Da er det duket for jubileumskonsert med en godt moden sangergjeng - men med ungdommelig trøkk!

Ekebergbanens historie

Ekebergbanens historie

Publisert: - Oppdatert: 05.11.2017 kl 23:34

Forfatter Ivar Sekne er ute med ny bok om Ekebergbanens historie. Boka handler om så mye mer enn selve Ekebergbanen. Her fortelles også spenningen mellom byen og et villastrøk med mange ressurssterke personligheter som hadde handlekraft og evne til å kjempe for egne interesser.

Verden rundt på Grønland

Verden rundt på Grønland

Publisert: - Oppdatert: 05.11.2017 kl 14:40

Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet ble nok en gang arena for en reise verden rundt, da den årlige utgaven av «Barnas verdensdager» fant sted. Et av de eksotiske stedene man kunne besøke var Indonesia.

Storslagent skifte av loppegeneral

Storslagent skifte av loppegeneral

Publisert: - Oppdatert: 04.11.2017 kl 12:11

Når en ny loppegeneral tar over, går ikke det upåaktet hen hos Haugen skolekorps.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...