Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Rolf E. Wulff

Magisk lutefiskaften

Magisk lutefiskaften

Publisert: - Oppdatert: 02.11.2017 kl 19:41

Årets lutefiskaften i Groruddalen Matklubb nærmer seg - men blir det lutefisk? Akers Avis Groruddalen tok kontakt med magiens verden for å være helt sikre på at det blir lutefisk på bordet også i år!

Polio og norsk forsvar

Polio og norsk forsvar

Publisert: - Oppdatert: 01.11.2017 kl 21:43

Da Groruddalen Rotary inviterte til åpent medlemsmøte hadde de invitert generalløytnant og president i Norges Røde Kors, Robert Mood, for å fortelle litt om forsvaret i et større perspektiv.

Fra Rødtvet til ambassadørstilling i Malaysia

Fra Rødtvet til ambassadørstilling i Malaysia

Publisert: - Oppdatert: 15.04.2020 kl 14:23

Sist gang Akers Avis Groruddalen traff Gunn Jorid Roset var på loppemarkedet til Rødtvet skoles musikkorps der hun som vanlig stilte til dugnad. Denne gangen møter vi henne 53 etasjer over bakkenivå - på hennes ambassadørkontor i Kuala Lumpur, Malaysia.

Tar vare på norsk jernbanehistorikk

Tar vare på norsk jernbanehistorikk

Publisert: - Oppdatert: 23.08.2017 kl 12:47

Mange har stor interesse for tog. Enkelte har en glødende interesse av de sjeldne. Blant de sistnevnte er gløden så stor at man tar på seg oppgaven å restaurere og vekke til live gamle og kjørbare vogntog av ymse slag.

Syngende historiereise og mimrende lærere

Hasle skole rives

Publisert:

Da Hasle skole feiret 60 år, sang elevene seg gjennom 60 år med populærmusikk – og etterpå ble det gedigen kakefest! en her var det også gamle lærerkrefter på gamle skoletomter.

Skolehistorisk salg

Skolehistorisk salg

Publisert: - Oppdatert: 11.07.2017 kl 10:58

De eldste bygningene på Hasle skole skal rives og gi plass for nye og moderne skolebygg. I den anledning arrangerte skolen salg hvor det var mulig å sikre seg gammelt skolemateriale.

Supervulkan på Røverkollen

Supervulkan på Røverkollen

Publisert: - Oppdatert: 05.07.2017 kl 11:06

Professor i paleontologi, Jørn H. Hurum, og kona Merethe Frøyland tok med seg Akers Avis Groruddalen på geologisk oppdagertur til Røverkollen og Romsås gruve - som ligger midt i et supervulkansk område.

Mimret om tiden <BR>i Tysklandsbrigaden

Mimret om tiden
i Tysklandsbrigaden

Publisert: - Oppdatert: 07.07.2017 kl 13:47

Rett etter den andre verdenskrig avtjente Kjell Hovind (89), Bjarne Gundersen (90) og Odd Nielsen (86) sin førstegangstjeneste. Det gjorde de alle tre i Tysklandsbrigaden. Hjemme hos Kjell i Bergensveien sitter de og mimrer litt om tiden de hadde i Tyskland som soldater i de norske fredsbevarende ...

Reddet graven til Hulda Lie i siste liten

Reddet graven til Hulda Lie i siste liten

Publisert: - Oppdatert: 04.07.2017 kl 18:17

Da Tone Buberg nylig ruslet rundt på gravlunden til Grorud kirke, oppdaget hun til sin forskrekkelse at gravstøtten til Hulda Lie var fjernet. Da tok hun kontakt med Akers Avis Groruddalen.

Best på sentret

Oslo Dyrebutikk

Best på sentret

Publisert:

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

Dr. Dedichens grønne torg

Dr. Dedichens
grønne torg

Publisert: - Oppdatert: 14.06.2017 kl 23:09

Foreningen for Dr. Dedichens Grønne Torg har skapt en sosial møteplass for nabolaget på Trosterud gjennom å dyrke planter og grønnsaker sammen i Dr. Dedichens drivhus. Med jevne mellomrom arrangeres markedsdag.

Klassisk sesongåpning

Klassisk sesongåpning

Publisert:

Samtidig som omvisningssesongen er i gang på Linderud gård, har også vårens og sommerens konserter kommet i gang.

Tradisjonsrik feiring på Grorud

Tradisjonsrik feiring på Grorud

Publisert: - Oppdatert: 19.05.2017 kl 14:01

Grorud skole kan se tilbake på en lang og tradisjonsrik feiring av nasjonaldagen. Musikk, lokalt barnetog og masse aktiviteter - men også en dag for å hedre de som gjorde at vi fortsatt kan feire dagen.

Natteravn på gamle tomter

Natteravn på gamle tomter

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2017 kl 12:59

Da FAU på Veitvet skole spurte ordfører Marianne Borgen om hun ville gå natteravn med dem, fikk de umiddelbart ja i svar. Det endte med en tre timers vandring med en ordfører på hjemmebane.

Stolpejakten er i gang

Stolpejakten er i gang

Publisert:

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

Samlet etter 50 år

Samlet etter 50 år

Publisert: - Oppdatert: 08.05.2017 kl 23:24

For 50 år siden gikk de ut av Groruddalen skole og feiret begivenheten som seg hør og bør som russ.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn fra stjerneblokkene:

Dobbelt jubileum
og nytt soloalbum

Publisert: - Oppdatert: 28.04.2017 kl 11:07

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!

Selger frimerkehistorie<BR> på Ulven

Selger frimerkehistorie
på Ulven

Publisert: - Oppdatert: 21.01.2017 kl 13:04

I over ett år har Postens frimerketjeneste holdt hus i Persveien på Ulven. Der kan du få kjøpt det meste innen frimerker som er gitt ut i Norge siden 1855.

En kinomaskinist <BR>gir seg aldri

En kinomaskinist
gir seg aldri

Publisert: - Oppdatert: 02.01.2017 kl 10:51

De siste årene på Folkvang Kino var det Helge Johansen som styrte filmrullene. Så fortsatte han ved Conventum på Stovner. Men han ga seg ikke når den også ble nedlagt - da gravde og sprengte han ut kjeller under eget hus på Hybråten og fikk sin egen kino.

Storslagent som alltid

Storslagent som alltid

Publisert:

«Stille Natt, Hellige Natt» i Grorud kirke svikter aldri. Storslagent, stemningsfullt, tankevekkende, gedigne soloprestasjoner - og med verdens beste kirkepublikum.

Tre generasjoner sjokoladeguider

Tre generasjoner sjokoladeguider

Publisert:

En mor, to døtre og et barnebarn har en ting felles - de er eller har vært guide på Freia. I dag er det mormor Frøydis og barnebarn Synne som holder tradisjonene ved like - og Akers Avis Groruddalen ble selvsagt med da de inviterte til en tur gjennom Freialand.

Baker så folk blir gale

Baker så folk blir gale

Publisert:

Åse Jeppestøl synger, danser, spiller munnspill, er tidligere hattemannekeng og ekstremt jålete - dessuten klarer hun aldri å slutte å bake.

Moden CD-utgivelse

Moden CD-utgivelse

Publisert:

Seniorkoret «Rustne røster» holder koken. At gjennomsnittsalderen ligger sånn omtrent midt mellom 60 og 80 år blant sangerne, er intet hinder for å synge for full hals. Nå har koret til og med gitt ut sin første CD.

Adventsstemning i kirka

Adventsstemning i kirka

Publisert:

Sangkoret Vox klarte nok en gang å bringe fram den helt spesielle adventsstemningen de er så kjent for, da de holdt sin faste i Rødtvet kirke bare noen uker før selve julen.

Samler butikksjefene <BR>til julelunsj

Samler butikksjefene
til julelunsj

Publisert:

Tradisjonen tro inviterte senterdirektør ved Alna senter, Hans Georg Helberg, samtlige butikksjefer ved senteret til hyggelig julelunsj. Han kunne samtidig slå fast at senteret er i en positiv utvikling.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...