Søkeresultat

Nyheter av: Hjalmar Kielland jr.

Hverdagshelten som samlet kulturen på Lindeberg

Hverdagshelten som samlet kulturen på Lindeberg

Publisert: - Oppdatert: 24.02.2021 kl 14:39

Akkurat nå har Arne Storøy hendene fulle med et helt nytt prosjekt: Lutvann og Trosterud skolekorps. Fjorårets hverdagshelt i Groruddalen hviler ikke på laurbærene!

Øystein Pettersen ute av Mesternes Mester

Øystein Pettersen ute av Mesternes Mester

Publisert: - Oppdatert: 05.01.2021 kl 11:53

Det populære NRK-programmet Mesternes Mester var knapt i gang før vår egen Øystein Pettersen ble tvunget til å gi seg.

Nedskalert festival – med omvisning i Grorud kirke

Nedskalert festival – med omvisning i Grorud kirke

Publisert: - Oppdatert: 08.08.2020 kl 16:24

Mange arrangører har måttet avlyse som følge av korona-situasjonen. Det er ikke mulig å arrangere noe som helt når det ikke er lov med publikum. Gjennom sommeren har helsemyndighetene åpnet opp for mindre arrangementer, og det har gitt gjengen bak Steinhoggerfestivalen på Grorud det rommet ...

Siste innspurt før ferien

Kommentar:

Siste innspurt før ferien

Publisert:

Denne uka er vanligvis en av de travleste i året. Dette er uka da skolene deler ut vitnemål og har sine sommeravslutninger. Enkelte steder deler man også ut priser til ekstra flinke elever, og da er naturligvis lokalavisens nærvær ønsket.

Når politiet forsvinner

Kommentar:

Når politiet forsvinner

Publisert: - Oppdatert: 13.06.2020 kl 14:13

Da Akers Avis Groruddalen omtalte salget av stasjonsbygningen på Stovner, ble det sagt at politiets tilstedeværelse kunne fortsette. Valget av ny base for Enhet Øst – med stasjonene Stovner og Manglerud – var ikke tatt. Vi oppfattet at fremtiden like gjerne kunne være på Stovner som på et ...

Åtte leiligheter totalskadet i brannen på Stigenga

Publisert: - Oppdatert: 30.05.2020 kl 14:49

Brannen på Stigenga har et langt større omfang enn først antatt. Innsatsleder for brann- og redningsetaten Robert Corell fortalte nylig på en pressekonferanse på stedet at åtte enheter må anses som totalskadet. De åtte enhetene er fordelt på to rekker á fire leiligheter.

Har du tips til saken? Send tips! 22918820
Fem biler i brann på Linderudsletta

Fem biler i brann på Linderudsletta

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2020 kl 17:34

Natt til lørdag – rett før klokka halv fire – fikk politiet melding om bilbrann på Linderudsletta.

Torsdag kveld: Garasjebrann raskt slukket

Torsdag kveld: Garasjebrann raskt slukket

Publisert: - Oppdatert: 26.03.2020 kl 20:10

Beboere i området fikk beskjed om å lukke dører og vinduer da det for godt og vel en time siden begynte å brenne i garasjeanlegget tilknyttet gamle Økern senter.

Korona-dødsfall på Ellingsrudhjemmet

Korona-dødsfall på Ellingsrudhjemmet

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2020 kl 21:34

Tre mennesker har mistet livet som følge av korona-viruset i Norge. Alle tre i Oslo, to på Oslo universitetssykehus (OUS) og nå sist – én på Ellingsrud sykehjem. Det bekrefter Sykehjemsetaten i en NTB-melding lørdag kveld.

Evakuert etter brann på Vestli

Evakuert etter brann på Vestli

Publisert:

Fem personer ble sendt til sykehus for sjekk etter å ha blitt utsatt for røyk, og vel 50-60 beboere ble evakuert fra sine leiligheter, etter den dramatiske brannen på Vestli søndag ettermiddag.

Endelig: Nå blir gangveien måkt

Endelig: Nå blir gangveien måkt

Publisert:

Samtidig med at damestafetten i langrenn tok til i Meråker i dag klokka 11, hørtes en velkjent lyd utenfor avishuset på Grorud.

Tre leiligheter brannskadet på Kalbakken

Tre leiligheter brannskadet på Kalbakken

Publisert: - Oppdatert: 08.07.2018 kl 15:42

Rett etter klokka 14.30 i dag rykket nødetatene ut til en blokk i Øvre Grorud borettslag på Kalbakken. Det brant i en leilighet øverst i lavblokka.

Vi lot oss rive <BR>med – igjen...

Vi lot oss rive
med – igjen...

Publisert:

Etter å ha levd på seierskake gjennom flere dager nå, skyldes ikke romlingen i magen for mye kake, viser det seg, men at ikke alle ingrediensene var det de ga seg ut for å være... Joda, Aker skal fortsatt gjenoppstå som lokalsykehus for Grorud-dalens bydeler, men også her prioriteres ...

Ny bane for Grei

Ny bane for Grei

Publisert: - Oppdatert: 22.06.2016 kl 17:20

Midt i Oslopakke 3-elendigheten er det greit å gjøre noe helt annet, som for eksempel å gå på fotballkamp. Går verden deg imot kan resepten være å gå på fotballkamp – eller noe med tilsvarende energi. Vi gikk til Greibanen.

Det blir ikke bedre

Det blir ikke bedre

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2016 kl 16:52

Da Oslopakke 3-forhandlingene omsider var i mål, reiste vi oss opp fra pulten og så ut av vinduet – ned mot trafikkaoset på Trondheimsveien og tilknyttede lokalveier: Det blir ikke bedre, snarere tvert imot, måtte vi konstatere.

Bydelene oppretter krisetelefoner

Bydelene oppretter krisetelefoner

Publisert:

Samtlige 15 bydeler i hovedstaden har fått i oppgave å etablere en krisetelefon. Telefonene skal være operative fra mandag morgen.

- Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

- Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

Publisert:

Politiet tar nå ned sperringene på Sletteløkka og forlater stedet. Samtidig mottar avisa følgende pressemelding fra politiet:

Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

Publisert:

Væpnet politi sperrer nå av et område på Sletteløkka, det som omtales som gartneritomta da det tidligere lå et gartneri her. Politiet bekrefter at aksjonen har sammenheng med terroranslagene på fredag.

Usikkerhet rundt Norway Cup

Usikkerhet rundt Norway Cup

Publisert:

Hva som skjer med verdens største fotballturnering, Norway Cup, i etterkant av terroranslaget mot Regjeringskvartalet i Oslo sentrum og skytetragedien mot AUFs sommerleir på Utøya, er uvisst. Flere medier har antydet at turneringen kan bli avlyst, men på cupens egen hjemmeside opplyser Frode ...

Terroranslagene: Status fra politiet 24. juli klokka 12.00

Terroranslagene: Status fra politiet 24. juli klokka 12.00

Publisert:

Oslo politidistrikt melder søndag formiddag om 67 personer som er skadd og som er til behandling etter skytetragedien på Utøya fredag. 30 personer fra sprengningen av Regjeringskvartalet er til behandling eller på sykehus.

«Stedet vårt» reddet

«Stedet vårt» reddet

Publisert:

Den populære møteplassen «Stedet vårt» er reddet fra nedleggelse. Det ble klart på gårsdagens bydelsutvalgsmøte.

Robin Hood i Lillomarka

Robin Hood i Lillomarka

Publisert:

Siden 1965 har Lillomarkskapellet vært et populært utfartssted i Lillomarka. Nå ønsker Robin Hood Senteret å samle nok «fredløse» til å overta bygget.

Det brenner på Grorud

Det brenner på Grorud

Publisert:

Akkurat nå brenner det i et rekkehus i Teppaveien på Grorud.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...