Søkeresultat

Nyheter av: Kay Grue Thorsen

Åpner hallen på fredag

Åpner hallen på fredag

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2021 kl 16:15

Denne uka åpner Grorud Idrettslag ny ungdomsklubb og «Åpen hall» i Grorud flerbrukshus. Prosjektleder Anita Iversen er spent før åpningshelgen.

HSIL fikk heder og støtte til skileik fra Equinor

HSIL fikk heder og støtte til skileik fra Equinor

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2021 kl 16:15

Høybråten og Stovner IL konkurrerte med mange andre gode tiltak om å få 100.000 kroner i støtte fra Equinor, og var så heldige å bli en av de utvalgte organisasjonene.

Redde for at baneforholdene skal forårsake skader på spillere

Undervarmen fungerer ikke:

Redde for at baneforholdene skal forårsake skader på spillere

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2021 kl 11:19

Kalbakken kunstgress med undervarme som ble åpnet i 2018 fungerte strålende i to år, men siden høsten 2020 har ikke anlegget fungert skikkelig og underlaget har i vinter vært dekket av et lite lag med is. Nå ber brukerne kommunen ta ansvar og få anlegget i gang igjen.

Skuffet etter VM

Skuffet etter VM

Publisert: - Oppdatert: 18.02.2021 kl 15:22

Tveita-mannen Allan Dahl Johansson hadde store forhåpninger foran årets skøyte-VM. Dessverre gikk det meste mot ham.

Tøffe tider for håndballen

Tøffe tider for håndballen

Publisert:

Groruddalens to beste håndballag, Linje5 på herresiden og Ellingsrud på damesiden, har hatt det ekstremt tøft under pandemien. Treningsnekt og spilleforbud har satt dype spor i begge klubber, og nå mener begge trenerne at det må åpnes mer opp slik at ikke motivasjonen går til bunns og ...

Nærmer seg avklaring

Hvem tar over Grorud IL?

Nærmer seg avklaring

Publisert:

Forrige uke meldte Grorud IL at de hadde redusert søkerlista til hovedtrenerjobben fra 50 til fem kandidater. I løpet av helgen meldte det seg imidlertid tre nye spennende navn på blokka, men nå sitter man igjen med fire kandidater som alle er kalt inn på intervju.

Har skilt klinten fra hveten

Fra 50 søkere til fem kandidater for GIL:

Har skilt klinten fra hveten

Publisert: - Oppdatert: 11.02.2021 kl 13:22

Etter at Eirik Kjønø forrige uke valgte å forlate jobben som hovedtrener i Grorud IL til fordel for å bli assistent i Stabæk, har Grorud IL opplevd en voldsom interesse for den ledige trenerjobben. Nå har de skilt klinten fra hveten og sitter igjen med fem kandidater de ser nærmere på.

Kapteinen er med videre

Kapteinen er med videre

Publisert:

Ett år har gått uten normal trening eller seriespill. Ja, til og med navnet på klubben har forandret seg, men det betyr likevel lite for kaptein Kaptein Kasper Amdal. Han har takket ja til to nye år i Stovner Sportsklubb (SSK), og håper og tror at laget kan kjempe om opprykk til ...

Selftiming i Lillomarka Arena

Konkurrerer uten kontakt:

Selftiming i Lillomarka Arena

Publisert:

Nylig måtte Rossignolrennet avlyses, og Lillomarka Skiklubb erkjenner at årets skisesong mest sannsynlig går fløyten. Nå har de, i samarbeid med skigruppene i HSIL og Årvoll, investert i et selftimingssystem i Lillomarka Arena for å gi skiglade groruddøler en mulighet til å konkurrere på ...

Taket på Greihallen er på plass

Topp stemning på toppen:

Taket på Greihallen er på plass

Publisert: - Oppdatert: 09.02.2021 kl 15:21

Byggingen av den nye fotballhallen til SF Grei går unna om dagen. I starten av denne uka ble taket lagt på plass. Det ble feiret med bløtkake og applaus til alle arbeiderne.

Gjensynsglede for de yngste

Gjensynsglede for de yngste

Publisert:

Det var stor glede blant barna i Grorud Idrettslag da de fikk komme på sin første trening etter at byrådet åpnet opp aktiviteten for barn og unge igjen etter flere uker med sosial nedstengning.

Telefonen står ikke stille, Richard ringes ned av folk som vil overta trenerjobben i Grorud Idrettslag

Massiv interesse:

Telefonen står ikke stille, Richard ringes ned av folk som vil overta trenerjobben i Grorud Idrettslag

Publisert: - Oppdatert: 05.02.2021 kl 19:29

Etter at Eirik Kjønø torsdag kveld valgte å forlate jobben som hovedtrener i Grorud IL til fordel for assistenttrenerjobben i Stabæk, har ikke telefonen til hovedleder Richard Pedersen stått stille. Han har fått over 50 henvendelser fra hele Europa i håp om å få jobben.

Skuffet spillergruppe etter trenerens sjokk-exit

Skuffet spillergruppe etter trenerens sjokk-exit

Publisert: - Oppdatert: 09.02.2021 kl 18:30

Spillergruppa til Grorud IL var helt uforberedt da Eirik Kjønø slapp nyheten om at han forlater klubben og stikker til Stabæk. I dag snakker kapteinen ut, og han er trist.

Eirik Kjønø forlater Grorud

SISTE NYTT:

Eirik Kjønø forlater Grorud

Publisert: - Oppdatert: 04.02.2021 kl 19:41

Han ledet Grorud IL opp i OBOS-ligaen som første lag på det nivået fra Groruddalen noensinne, og gjorde ekspertenes tips om direkte nedrykk til skamme med å beholde plassen i debutsesongen. Nå er det imidlertid slutt for Eirik Kjønø i Grorud IL. Han pakker kontoret sitt og reiser vestover ...

– Urettferdig

Ishockeyen må fremdeles vente:

– Urettferdig

Publisert:

Onsdag åpnet idretten endelig opp igjen for barn og unge – bortsett fra for dem som driver idretter i en ishall. Det synes hockeygjengen fra Hasle-Løren 2009 både er urettferdig og kjedelig.

Finere og mer egnet

Den nye Haugerudhallen:

Finere og mer egnet

Publisert:

Haugerud IF lengter etter å kunne ønske alle sine medlemmer velkommen tilbake til idretten igjen. I mellomtiden har de brukt energien på å pusse opp Haugerudhallen. Her kan du lese hva som er gjort så langt og se bilder fra hallen.

Kapteinen nærmer seg

Kapteinen nærmer seg

Publisert:

Nyhetene om Henrik Bredelis retur fra skademareritt i ett år er ikke den eneste positive nyheten i Grorud IL om dagen. Også kaptein Faysal Ahmed nærmer seg å være klar for spill igjen etter en fjorårssesong preget av skader og operasjon.

300.000 kroner til Grei

God stemning i steinbruddet:

300.000 kroner til Grei

Publisert: - Oppdatert: 02.02.2021 kl 12:03

Sparebankstiftelsen DNB vil være med på moroa når SF Greis nye storstue reiser seg. Nå har de gitt 300.000 kroner til klubben. Pengene skal brukes på kiosk og kafeteria i den nye fotballhallen.

Henrik tilbake etter ett års skademareritt

Som en ny signering for Grorud IL:

Henrik tilbake etter ett års skademareritt

Publisert:

Søndag var det ett år siden Henrik Bredeli røk korsbåndet. Nå er han tilbake i full trening og gleder seg til endelig å få spille OBOS-liga med Grorud IL.

Nå reiser Greihallen seg

Fra byggeplass til storstue:

Nå reiser Greihallen seg

Publisert:

I fjor sommer satte man spaden i jorda og startet arbeidet med den nye Greihallen. Foreløpig har arbeidet foregått i bakken, men nå er grunnarbeidet unnagjort og man har tatt tak i oppgaven med å reise selve bygget. Det til stor glede for en alltid utålmodig, men svært fornøyd byggekomité.

Tøff start venter

Slik spiller Grorud IL i OBOS-ligaen 2021:

Tøff start venter

Publisert:

Onsdag formiddag ble spilleplanen for OBOS-ligaen 2021 offentliggjort. Grorud ILs fotballherrer får en tøff start med tre tøffe bortkamper på de fire første kampene, men gleder seg uansett stort til årets sesong.

Skjøt Ammerud bort fra bunnstriden

Barkvoll med scoringsbonanza og sesongrekord i siste kamp før koronapause:

Skjøt Ammerud bort fra bunnstriden

Publisert:

Aksel Barkvoll la inn seks trepoengere og satte scoringsrekord i BLNO så langt med 42 poeng da Ammeruds basketherrer malte i stykker Nidaros Jets på søndag. Med seieren tok også groruddølene et solid steg vekk fra bunnstriden og styrket sin plassering blant lagene som senere skal ut i et ...

Signerte stortalent

Signerte stortalent

Publisert:

16 år gamle Berkay Duman har Zlatan Ibrahimovic som forbilde utenfor banen og Lionel Messi på. Nå har han takket nei til videre spill i Strømsgodset for å prøve lykken hos Grorud IL.

Stovner SKs nye logo

Fra stubbe til sportsklubb:

Stovner SKs nye logo

Publisert:

Det har naturlig nok tatt litt tid å komme så langt i prosessen med sammenslåingen av Rommen SK og Vestli IL. Men nå når logoen er på plass vil Stovner Sportsklubb snart bli mer synlig.

Ny kontrakt til Elsebutangen

Ny kontrakt til Elsebutangen

Publisert:

Thomas Elsebutangen kom til Grorud før 2019-sesongen, og har gjennom sitt oppoffrende spill blitt en viktig bidragsytrer for klubben. Nå har han undertegnet en ny kontrakt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...