Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Kay Grue Thorsen

Sveivas innebandyherrer lekte seg i derbyet

Sveivas innebandyherrer lekte seg i derbyet

Publisert:

Sveivas innebandyherrer tok sin sjette strake seier da Gjelleråsen Fighters ble flere hakk for små i «hatoppgjøret».

Rykker ned til 4. divisjon. - En ekstremt tung dag for alle i SF Grei.

Rykker ned til 4. divisjon. - En ekstremt tung dag for alle i SF Grei

Publisert:

Grei hadde både spillet og sjansene til å berge ett poeng og plassen i divisjonen borte mot Halsen, men tapte 0-2 og går med det ned i 4. divisjon. Det tar treneren alt ansvaret for.

Suksess for Grorud 2: Rykker opp til 3. divisjon!

Suksess for Grorud 2: Rykker opp til 3. divisjon!

Publisert:

Grorud 2s fotballherrer banket Skeid 2 4-0 og ble kretsmestere i 4. divisjon. Enda gjevere er det at resultatet betyr spill i 3. divisjon neste sesong.

Satte på plass Gimle

Satte på plass Gimle

Publisert:

Etter fire strake seire ble formlaget Gimle satt ettertrykkelig på plass av Ammerud i Apalløkka på søndag. Groruddølene lekte tidvis med gjestene og vant til slutt 100-87, etter å ha scoret 60 poeng og i praksis avgjort kampen før pause (60-32).

Rykker Grorud opp på lørdag?

Rykker Grorud opp på lørdag?

Publisert: - Oppdatert: 26.10.2019 kl 04:12

Etter en rekke magre resultater i det siste slo Groruds fotballherrer tilbake da det gjaldt som mest borte mot Alta i Finnmarkshallen. Med en 3-2-seier er de nå sikret minumum playoff til OBOS-ligaen neste sesong, men Grorud går uansett for å avgjøre alt med seier over Fram Larvik i siste ...

Ellingsrud IL inn i Lerøyserien

Ellingsrud IL inn i Lerøyserien

Publisert: - Oppdatert: 18.10.2019 kl 14:12

For andre sesongen på rad har Ellingsrud IL Håndballs J18-lag kvalifisert seg til den landsomfattende Lerøyserien (Eliteserie for juniorlag). Nå ønsker Ellingsrud-jentene å vise seg fram i håndball-sirkuset.

Flakset seg til to poeng

Fire strake i serieinnledningen for Vestli:

Flakset seg til to poeng

Publisert:

De var under pari, men en kjempeinnsats av Max Dahl og keeper Jonas Snipen sørget for at Vestlis håndballherrer knep seieren «borte» mot Gøy. Med det står groruddølene med full pott etter fire serierunder. Likevel krever treneren skjerpings framover.

To kjappe for Sveiva

To kjappe for Sveiva

Publisert:

Både Fredrikstad og Sandnes ble sendt hjem fra Groruddalen uten poeng da Sveivas innebandyherrer meldte seg på i medaljekampen med to strake seire i helgen.

Imponerer videre

Ammeruds basketherrer:

Imponerer videre

Publisert:

Ammerud basketherrers lovende seriestart fortsatte på tampen av forrige uke med gode prestasjoner mot både Kongsberg og Nidaros.

Leken trio til Vardeheim

Leken trio til Vardeheim

Publisert:

I kveld, fredag, debuterer trioen Simple Jonnys Easy Jazz Band på Jazz på Vardeheim. Publikum kan glede seg til leken, svingende og glad musikk fra jazzens gullalder.

Holdt i to perioder

Rullgardina gikk ned...

Holdt i to perioder

Publisert:

Furusets ishockeyherrer leverte to solide omganger og ledet hjemme mot Gjøvik. I tredje periode gikk imidlertid groruddølene opp i liminga og brukte mer tid i utvisningsboksen enn på isen. Dermed endte det med nok et tap.

Blått lys for Rommen

To poeng over streken og tre topplag igjen:

Blått lys for Rommen

Publisert:

Rommens fotballherrer hadde mulighetene hjemme mot Molde 2, men skuslet dem bort og ble ranet for tre poeng. Nå går de en spennende innspurt i møte, med en plassering rett over nedrykksstreken og tre topplag igjen å spille mot.

Hentet hjem historisk NM-gull

Furuset sjokkerte i finalen:

Hentet hjem historisk NM-gull

Publisert:

Etter en dårlig utesesong var det ingen som hadde troa på Furuset Landhockeyklubb i NM-finalen mot Mortensrud Aker, men groruddølene gjorde skam på forhåndstipsene og sikret seg klubbens aller første NM-gull utendørs siden oppstarten i 2003.

Raknet mot Kjelsås

Nedtur i toppkampen:

Raknet mot Kjelsås

Publisert:

Groruds fotballherrer ble for hissige på grøten og gikk på et stygt bortetap i toppoppgjøret mot Kjelsås. Trener Eirik Kjønø påtar seg noe av skylda for stortapet.

God start for Høybråten-damene

God start for Høybråten-damene

Publisert:

Det har vært store endringer hos Høybråtens basketdamer i sommer, men lørdag startet de grunnserien på en oppløftende møte hjemme mot Bærum. Coach Bilal Rodgers håper laget hans blir å regne med denne sesongen.

Sveiva-herrene sist på tabellen: Tomålstap i toppkampen mot Tunet

Sveiva-herrene sist på tabellen: Tomålstap i toppkampen mot Tunet

Publisert:

Sveivas innebandyherrer hevet spillet etter serieåpningen borte mot Slevik, men kom likevel til kort hjemme i toppoppgjøret mot Tunet. Laget ligger nå sist i Eliteserien med to tap i innledningen, men lar seg overhodet ikke stresse av det.

Underdogs med potensial

Underdogs med potensial

Publisert:

Ammeruds basketherrer ble tippet nord og ned før start og innledet BLNO-sesongen med to strake tap, men veteranen Orji Okoroafor fnyser likevel av skeptikerne. Han tror groruddølene, med litt tid på seg, vil overraske.

Lekestue

Lekestue

Publisert:

Grei Kvinner Elites fotballdamer og kaptein Marlene Young leverte årsbeste borte mot Nanset og stakk hjem med en frekk 4-0-seier.

Tilbake på vinnersporet

Tilbake på vinnersporet

Publisert:

Etter to poengdelinger på rappen slo Groruds fotballherrer tilbake med en overbevisende prestasjon og seier hjemme mot Mjølner på søndag. Det gir dem et forsprang på seks poeng i toppen av tabellen.

Perfekt start for Vestli

Perfekt start for Vestli

Publisert: - Oppdatert: 17.09.2019 kl 16:38

To strake seire og rett i tet for Vestlis håndballherrer i sesonginnledningen.

Storeslem til NJJK

Storeslem til NJJK

Publisert:

Flere NM-gull og kongepokal til Norsk Judo- og Jiu-jitsu Klubb på Haugerud under senior-NM i Stavanger.

- Vi skal kjempe i toppen!

Sveivas innebandyherrer:

- Vi skal kjempe i toppen!

Publisert:

Sveivas innebandyherrer har hatt en utfordrende sommer med spilleravganger og sen start på treningen sin, men forrige sesongs norgesmestre regner med å være med når de gjeveste medaljene skal deles ut denne sesongen også.

Færre, men fremdeles gode

Greis innebandydamer:

Færre, men fremdeles gode

Publisert:

Greis innebandydamer var med og spiste kirsebær med de største forrige sesong. I år er de noen færre spillere, men kaptein Kine Hedlund Eriksen tror likevel laget kan være med å kjempe helt i toppen.

Andrine hentet hjem kongepokalen

Seiret i sekundstrid:

Andrine hentet hjem kongepokalen

Publisert:

Ingen kunne stoppe Ammerud-jenta Andrine Benjaminsen under NM-uka i orientering. Med NM-gull og kongepokal på langdistansen og et nytt NM-gull på mellomdistansen ble Lillomarka O-lag-løperen dronninga av NM.

Rett ut

Stig-André «Stigga» Berge

Rett ut

Publisert:

Stig-André «Stigga» Berge røyk ut av VM etter at han tapte sin første kamp i Kasakhstan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...