Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Kay Grue Thorsen

Grorud på Nou Camp

Grorud på Nou Camp

Publisert:

Groruds A-lag dro til Spania for oppkjøring til sesongen. Dit drar de gjerne igjen.

Flying start

Flying start

Publisert:

Hasle/Løren startet sin ferd i tredjedivsjon på en spektakulær måte. På eget gress feide de Heming av banen med hele 6-0, og det med to hattric-helter.

På bedringens vei

På bedringens vei

Publisert:

GBK viste seg fra en helt annen side enn den grufulle kampen mot Korsvoll da opprykksfavoritt Kristiansund kom på besøk. De nye taktene viser at GBK er på bedringens vei.

Opprykk eller ikke...

Opprykk eller ikke...

Publisert:

I Oslo City klarer man ikke å bli enige om laget er gode nok for opprykk eller ei i år. Én ting er uansett sikkert. Laget blir å regne med i årets tredjedivisjon.

Ute etter skalper

Ute etter skalper

Publisert:

Årvoll fotball er av mange regnet som favoritt i årets avdeling tre. Trener Glenn Andersen sier selv han blir skuffet om det ikke blir topp tre, og han er ute etter skalpene til Grei.

Underdogs

Underdogs

Publisert:

Grei-trener Steinar Bruun mener laget hans vil være underdogs uten fjorårets stjernekonge Lars Fjelddalen på laget.

Har noe å bevise

Har noe å bevise

Publisert:

Rommen spiller tredjedivisjon på nåde i år etter at St. Hanshaugen trakk laget sitt i fjor. Treneren mener laget nå har noe å bevise.

Topp tre-plassering

Topp tre-plassering

Publisert:

Grorud fotball har som målsetting å komme blant topp tre i avdelingen. Da trenger de en bedre seriestart enn forrige sesong. Det kan bli tøft når den første kampen er mot opprykksfavoritten.

Vestli mot toppen?

Vestli mot toppen?

Publisert:

I fjor kom budskapet om at Vestli skulle bli en stormakt blant fotballklubbene i Groruddalen. I år har de tenkt å bevise dette.

Young Guns fra H/L

Young Guns fra H/L

Publisert:

Nykommer Hasle/ Løren satser ungt for å overleve i tredje divisjon. I den potensielle startelleveren er det kun to spillere over 25 år.

Nå braker det løs

Nå braker det løs

Publisert:

Tredjedivisjon 2008 sparkes i gang i helga. Hvilke Groruddalsklubber gjør det skarpest, og hvem skuffer mest?

Hasle/Løren best av alle

Hasle/Løren best av alle

Publisert:

Onsdag fikk Hasle/Løren bekreftelsen på at de var fjorårets beste idrettslag i Oslo. Dermed blir Hasle/Løren det andre idrettslaget fra Groruddalen som tar hjem prisen på to år.

Jay er ferdig i Sveiva

Jay er ferdig i Sveiva

Publisert:

Sveivas suksesstrener, Jan Kristian «Jay» Monge, er ferdig som hovedtrener for damelaget. - Det har vært en fornøyelse å være med, men ingenting varer evig, sier han.

En klubb i fremgang

Publisert:

Furuset Ishockeys elitelag er i siget. Klubben har fått en ny vår etter at Niklas Hudd tok over laget, og ting ser lyst ut for fremtiden. Selv om sesongen nå er over, hviles det ikke et sekund i Furuset.

Tannløst

Publisert:

Årets første GBK-kamp ble en kjedelig og trist affære. Etter kampen gikk laget i seg selv, og trener Danny Sannes lover at de skal slå tilbake.

Bitter exit for GIF

Bitter exit for GIF

Publisert:

Gjelleråsen Fighters drøm om en NM-finale ble lagt i grus på den bitreste måten fredag kveld. Straffer måtte til før Fjerdingby kunne juble over finaleplass.

Dannys disipler

Dannys disipler

Publisert:

Groruddalen Ballklubb har gjenomgått en ekstrem forvandling. Borte er laget fra i fjor og suksess-trener Rolf Teigen. Vi besøkte laget tre dager før seriestarten og snakket med trener Danny Sannes om GBK under hans regime, årets sesong og planene for fremtiden.

Romsås-juniorer knust i semi’n

Romsås-juniorer knust i semi’n

Publisert:

Romsås’ juniorgutter i innebandy ble knust i Oslocupens semifinale mot Sagene. Det betydde ingen verdens ting for gutta som likevel er fornøyd med sesongen.

Groruddals-oppgjør i guttenes NM-finale

Groruddals-oppgjør i guttenes NM-finale

Publisert:

Årets NM-finale i innebandy for gutter blir et rent groruddalsoppgjør mellom Grei og Sveiva.

Groruddals-mestre

Groruddals-mestre

Publisert:

Høybråten og Stovner sto nok en gang øverst på pallen da Groruddalsmesterskapet i langrenn gikk unna i helgen. Helt siden tidlig 70-tall har HSIL beholdt plassen som Groruddalens beste skiklubb, men avstanden ned til Lillomarka minker for hvert år.

Grei i eliteserien

Grei i eliteserien

Publisert:

Greis innbandydamer lekte seg gjennom kvalikken og rett inn til damenes eliteserie for neste sesong. Dermed har Groruddalen tre lag i toppen av norsk dameinnebandy.

Nytt semi-tap for GIF

Nytt semi-tap for GIF

Publisert:

GIF Fighters gikk på et nytt tap i innebandyens semifinalekamper på søndag. Nå må de vinne tredjeoppgjøret for at håpet om en finaleplass skal leve.

Tap i første runde

Publisert:

Mats Rolfsen tapte klart mot Georgia i første oppgjøret i EM.

På vei til EM med Team Groruddalen

Publisert:

OBK-bryterne Stig-André «Stigga» Berge og Mats «Råe» Rolfsen bryter i EM i Finland i helgen. På groruddalen.no får du jevnlige oppdateringer fra våre to ekspertreportere på stedet.

Snipp, snapp, snute

Snipp, snapp, snute

Publisert:

Vestli kjempet som løver, men det holdt ikke inn. Eventyret om Vestlis håndballherrer er over, og Groruddalen har mistet et flaggskip innen håndballen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...