Akers Avis Groruddalen

Søkeresultat

Nyheter av: Kay Grue Thorsen

Fransk finesse i fullformat

På Groruddals-veier med DS 7 Crossback:

Fransk finesse i fullformat

Publisert: - Oppdatert: 30.05.2019 kl 11:42

Legg champagnen til kjøling mellom forsetene og legg ut på tur med SUV-klassens jålebukk – DS 7 Crossback.

Mjøndalen neste for Grorud IL

Mjøndalen neste for Grorud IL

Publisert: - Oppdatert: 27.05.2019 kl 14:38

Groruds fotballherrer møter Mjøndalen IF i cupens tredje runde.

Videre i NM

Avgjorde sekundet før slutt:

Videre i NM

Publisert:

Groruds fotballherrer senket HamKam i andre ekstraomgang og avanserte til den tredje runden i cupen.

Medaljeras i Finland

Medaljeras i Finland

Publisert:

Tveita Taekwondoklubb har vært på tur til Finland og konkurrert. Det gikk over all forventning, og alle syv deltakerne kom hjem med medaljer.

Lekte seg i byderbyet

Grorud IL nærmer seg toppformen:

Lekte seg i byderbyet

Publisert:

Groruds fotballherrer gjorde kort prosess og feide Oppsal unna da de kom på besøk til sesongens første byderby. Nå tror trener Eirik Kjønø at hans disipler er i ferd med å finne godformen.

Ingen cupbombe på Høybråten

Ingen cupbombe på Høybråten

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2019 kl 21:03

Høybråten og Stovners fotballdamer kjempet heroisk, men måtte gi tapt for overmakten da landets beste lag, LSK Kvinner, gjestet Groruddalen i kveld.

Brenner er utbrent

Kontraktsforhandlingene drøyer:

Brenner er utbrent

Publisert:

Anton Brenner ledet Sveivas innebandyherrer til et sensasjonelt NM-gull, men vil foreløpig ikke skrive under ny kontrakt med Sveiva. Nå avslører han den egentlige grunnen til at det drøyer. Han føler seg utbrent og mett på innebandy.

Vant Vestfossencup

Vant Vestfossencup

Publisert:

Ingen over og ingen ved siden. Sinsen-Refstad J14 gikk hele veien i Vestfossencup.

HSIL fikk LSK

HSIL fikk LSK

Publisert:

LSK Kvinner er regjerende seriemestere og cupmestere i tillegg til at de i fjor spilte kvartfinale i Champions League. Nå skal lille Høybråten og Stovner forsøke å stoppe dem. Det ble klart på fredag da NFF offentliggjorde kampoppsettet for NMs andre runde.

Nytt EM-sølv til «Stigga»

Stabiliteten selv:

Nytt EM-sølv til «Stigga»

Publisert:

12 år etter hans første internasjonale medalje (EM-sølv i Sofia) kunne OBK-bryteren Stig-André «Stigga» Berge igjen klatre opp på pallen da årets EM ble unnagjort i rumenske Bucuresti. At det nok en gang endte med sølv irriterer ham, men mest av alt er han godt fornøyd med at han var oppe ...

Forsiktige «favoritter»

Nå starter sesongen for Grorud IL:

Forsiktige «favoritter»

Publisert:

I morgen, lørdag, starter Grorud ILs fotballherrer sesongen med bortekamp mot nyopprykkede Sotra. Groruddølene blir av både eksperter og oddssettere tippet helt i toppen av årets tabell, men vil ikke finne seg i å ta fatt på den nye sesongen med et favorittstempel på seg...

Komfort i særklasse

På Groruddals-veier med nye Citroën C5 Aircross:

Komfort i særklasse

Publisert:

Ekstremt god kjørekomfort og gode kjøreegenskaper gjør C5 Aircross til det nye flaggskipet i Citroën-armadaen.

Ett hakk opp

«Benny» til HamKam:

Ett hakk opp

Publisert:

Benjamin Gleditsch forlater Grorud IL og PostNord-ligaen. Nå går turen til OBOS-ligaen og HamKam.

Ammerud er ute

Snipp, snapp, snute...

Ammerud er ute

Publisert:

Ammeruds basketherrer leverte en mye bedre forestilling i den andre kvartfinalekampen mot Gimle, men kom til kort igjen. Dermed blir det en tidlig sommerferie.

Utklasset i Bergen...

Ammerud sjanseløse i første kvartfinale:

Utklasset i Bergen...

Publisert:

Det gikk bokstavelig talt rett vest for Ammeruds basketherrer da de i helgen reiste til Bergen for å spille den første kvartfinalekampen i BLNO-sluttspillet mot Gimle. Der gikk groruddølene nemlig på den største nedturen i BLNO så langt denne sesongen.

Hærverk i arenaen

Hærverk i arenaen

Publisert:

I fjor sommer åpnet den etterlengtede Lillomarka Arena til stor glede for store deler av lokalbefolkningen i Groruddalen. Nå, et halvt år senere, har det første hærverket skjedd. Det får lederen i Lillomarka Skiklubb, Gudbrand Bakke, til å se rødt.

Grorud IL signerte ny spiss

Fra VIF til Groruddalen:

Grorud IL signerte ny spiss

Publisert:

Grorud IL tok grep etter at svenske William Magnusson forsvant hjem igjen til moderlandet. Nå er tidligere VIF-spiss Thomas Elsebutangen signert på en toårskontrakt.

Bare nesten...

Bare nesten...

Publisert:

Ammerud slo tilbake etter en dårlig start mot Bærum, men holdt ikke ut på slutten.

Banket bunnlaget

Banket bunnlaget

Publisert: - Oppdatert: 27.02.2019 kl 10:08

Oppturen fortsetter for de poengdesperate håndballherrene til Vestli. Søndag feide de bunnlaget Toten av banen, og holder med det liv i håpet om å beholde plassen i 2. divisjon.

Historisk HSIL-løper

Vant Holmenkollmarsjen for sjette gang:

Historisk HSIL-løper

Publisert:

Ingen over og ingen ved siden. HSILs Solfrid Braathen Malme vant Holmenkollmarsjen for sjette gang. Det er hun alene om i historien.

Håpet lever

Håpet lever

Publisert:

Vestlis håndballherrer vartet opp med finspill og banket Bodø 2 i helgens batalje i Linderudhallen. Med det lever også håpet om fornyet kontrakt i 2. divisjon.

Fra lekesal til flerbrukshall

Ny hall på Årvoll:

Fra lekesal til flerbrukshall

Publisert:

Lærer-legenden fra Årvoll, Tore Bakker, var hakket gladere enn de fleste da den nye flerbrukshallen på Årvoll ble åpnet tirsdag ettermiddag. Han har stått på for bedre forhold for idrett og fysisk utfoldelse på stedet siden han selv startet på skolen da den var ny i 1955.

Fransk direktørbil

På Groruddals-veier med nye Peugeot 508:

Fransk direktørbil

Publisert:

Med den nye 508 ville Peugeot skape en bil som tiltrekker seg oppmerksomhet. Der har de absolutt innfridd.

Fire medaljer på fire starter

Fullklaff for Viktor i VM:

Fire medaljer på fire starter

Publisert:

Hundekjører Viktor Sinding-Larsen reiste til VM på snø i franske Bessans med mål om å ha det gøy og muligens kjempe om en medalje. Fasiten ble to gull og to sølv.

Fløy til to VM-sølv

Sparte det beste til slutt:

Fløy til to VM-sølv

Publisert:

I månedsskiftet juni/juli brakk han ryggen og ble satt på sidelinjen ut desember, men i helgen var Fredrik Villumstad tilbake i hoppsirkuset da junior-VM gikk av stabelen i Finland. Der sparte Ellingsrud-gutten det beste til slutt og stakk hjem med to sølvmedaljer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...