Søkeresultat

Nyheter av: Elisabeth Tobiassen Faane

Ny korsjanse på Høybråten

Ny korsjanse på Høybråten

Publisert: - Oppdatert: 25.10.2016 kl 20:40

I slutten av september hadde Høybråten Sangforening cd-slipp på Vardeheim. For de som gikk glipp av det hele byr det seg nå en ny mulighet.

Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

Publisert:

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

Publisert:

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

Ringer inn til jubileumsfest

Ringer inn til jubileumsfest

Publisert:

Fossum kirke sto ferdig for 40 år siden. Det skal feires på søndag. May Grimdalen håper på godt oppmøte fra hele bydelen.

Rusken feiret 40 år <BR>med fest i rådhuset

Rusken feiret 40 år
med fest i rådhuset

Publisert: - Oppdatert: 21.10.2016 kl 11:54

Rusken så dagens lys for 40 år siden. Ordfører Marianne Borgen og ruskengeneral Jan Hauger er klare på at det bare er begynnelsen på noe som er kommet for å bli.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Publisert:

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

Påvist asbest

Påvist asbest

Publisert: - Oppdatert: 20.10.2016 kl 15:39

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

– Dårligere <BR>tilbud enn før

Et tilbakeskritt for t-banen:

– Dårligere
tilbud enn før

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2016 kl 09:21

Etter åpningen av Lørenbanen har Åge Pettersen erfart å stå som sild i tønne på t-banen hver dag på vei til og fra jobb. I tillegg har t-banetilbudet i praksis blitt halvert.

Ny barnehage <BR>på Løren

Ny barnehage
på Løren

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2016 kl 11:23

Espira har åpnet en ny barnehage som er tilknyttet det nye boligprosjektet i området. Barnehagebyråden sto for åpningen.

Høyt trykk i Rotary

Høyt trykk i Rotary

Publisert:

I fjor ga Bryn Rotary Klubb en hest i gave til Alna ridesenter. Men ved nærmere øyesyn oppdaget klubben at ridehallen var skitten. Nå tar de saken i egne hender med høytrykkspyler.

Svømte i høstferien

Svømte i høstferien

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2016 kl 19:46

Katim (6), Joy (8) og Josef (7) er blant 150 barn som i løpet av høstferiens fem dager fikk sine svømmeferdigheter styrket. Dobbelt så mange søkte om plass.

Ivar Morken <BR>rykker opp

Fulltid på skolebenken:

Ivar Morken
rykker opp

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2016 kl 10:42

Sebastian Maira Johansen (Ap) går ut i midlertidig permisjon og gir stafettpinnen videre til Ivar Morken (Ap). Å gjøre midlertidige barnehager permanente blir et viktig stykke arbeid.

Presenterer fotofinalistene

Sommerbildet 2016:

Presenterer fotofinalistene

Publisert: - Oppdatert: 07.10.2016 kl 14:42

I løpet av sommeren har avisa fått hundrevis av bidrag til fotokonkurransen. Juryen har nå plukket ut 10 finalister.

Flytter inn i Tveten Park

Flytter inn i Tveten Park

Publisert:

Oneco Elektro AS har inngått leieavtale for 660 kvadratmeter i Ole Deviks vei 6 og blir en del av Bryn- og Helsfyr-samarbeidet.

Nordtvet bibliotek er 50 år

Nordtvet bibliotek er 50 år

Publisert:

Deichmans filial, Nordtvet bibliotek, ble høytidelig åpnet 28. september 1966. Biblioteket ligger i Grorud samfunnshus som ble åpnet like etter.

Stovner fra istid til fremtid

Stovner fra istid til fremtid

Publisert:

Stovner Vel jubilerer 90 år. Som en del av feiringen ble beboere invitert til et foredrag om hvordan Stovner var «før i tia» - men også om hva fremtiden kan by på.

Tre generasjoner på eldredag

Eldredagen:

Tre generasjoner på eldredag

Publisert:

Romsås sykehjem disket opp til fest. Datter og barnebarn tok derfor turen for å feire eldredagen sammen med Margit Falch-Andersen.

Vil ha norsk imam-utdanning

Vil ha norsk imam-utdanning

Publisert:

Afshan Rafiq (H) vil ha slutt på import av utenlandske religiøse ledere som verken kan det norske språket eller kjenner til det norske samfunnet og dets verdier.

Legohus på Furuset

Legohus på Furuset

Publisert:

Mange familier møtte opp på Furuset bibliotek for å gjøre lørdagen litt mer spennende: Nemlig å bygge lego.

Løp for harde livet

Løp for harde livet

Publisert: - Oppdatert: 03.10.2016 kl 13:11

Fjorårets suksess ble gjentatt da Bjerkeløpet ble arrangert andre året på rad. Denne gangen møtte rekordmange opp.

Formidabelt besøk <BR>i storstua på Furuset

Formidabelt besøk
i storstua på Furuset

Publisert: - Oppdatert: 03.10.2016 kl 09:41

Furuset bibliotek og aktivitetshus har hatt 162.895 besøkende siden de åpnet 1. mars dette året. Dermed er de blant de best besøkte bibliotekene i hele byen.

Helt dilla på skilt

Helt dilla på skilt

Publisert:

For 45 år siden tok Roger Pihl sitt aller første bilde av et merkelig skilt. Siden den gang har det bare ballet på seg. I dag er 10.000 skiltbilder blitt til 1000 i hans nyeste bok.

Gratis AKS i Bjerke

Gratis AKS i Bjerke

Publisert:

Hittil har gratis halvdagsplass i Aktivitetsskolen (AKS) vært et tilbud for bydelene Grorud, Stovner, Alna og Søndre Nordstrand. Nå utvides ordningen til Groruddalens siste bydel.

Mye moro i Verdensparken

«Kom deg ut»-dagen:

Mye moro i Verdensparken

Publisert:

«Furuset, kom deg ut!» Det var klar beskjed da invitasjoner til aktivitetsdag i bydelsparken ble sendt ut. Oppmøtet tyder på at folk tok beskjeden på blodig alvor.

Vandring i hagen <BR>på Trosterud

Vandring i hagen
på Trosterud

Publisert:

I forbindelse med Oslo Åpne Hus ble det folksomt i den skulpturrike grønne hagen utenfor Trosterudvillaen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...