Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

– Høie må reagere

– Høie må reagere

Publisert:

Jan Bøhler (Ap) har to ganger konfrontert helseminister Bent Høie (H) med den dårlige ambulanseberedskapen i Groruddalen. Han synes det er uforståelig at statsråden ikke griper inn.

Dødelig dårlig responstid

Adressen din avgjør hvor lang tid ambulansen bruker:

Dødelig dårlig responstid

Publisert: - Oppdatert: 03.10.2015 kl 18:53

Minuttene teller når pasienter får hjertestans, men i Groruddalen kommer ambulansen som oftest for sent til de oppdragene som haster mest. Hovedtillitsvalgt Shaukat Hafiz mener pasientsikkerheten er truet.

MDG går til Raymond

MDG går til Raymond

Publisert:

Avstanden til Carl I. Hagen, imøtekommenheten til Arbeiderpartiet og miljøpolitikken til SV er grunnen til at De Grønne innleder forhandlinger med venstresiden om et byrådsskifte i Oslo.

Holdes på pinebenken

Holdes på pinebenken

Publisert:

Stemmene til bydelsvalget er ennå ikke talt opp, og derfor sitter lokalpolitikerne på pinebenken i påvente av resultatet. Imidlertid tyder mye på fortsatt Ap-dominans.

Disse er mest populære

Disse er mest populære

Publisert:

Bjørnar Moxnes (Rødt) og Fabian Stang (H) er de to desidert mest populære politikerne i Oslo. Samtidig fikk Carl I. Hagen (Frp) færre slengere enn toppkandidaten til Feministisk Initiativ.

Her er stridstemaene

Her er stridstemaene

Publisert: - Oppdatert: 15.09.2015 kl 10:38

Miljøpartiet De Grønne er valgets store vinner, og nå ønsker alle å forhandle med dem. Dette er sakene det kommer til å forhandles om.

Foreldrene skal inn i skolen

Drypp fra ny satsing:

Foreldrene skal inn i skolen

Publisert:

Byrådet hinter om at de vil bruke den nye Groruddals-satsingen til å sette inn tiltak som gjør at foreldrene blir en større del av barnas skolehverdag. På Lindeberg har de langt på vei lyktes med skole-hjem-samarbeidet.

Ap er skolevinneren

Ap er skolevinneren

... og Rødt er større enn Frp og Høyre til sammen

Publisert:

Fabian Stang ville ikke lenger vært ordfører i Oslo om ungdommene i Groruddalen fikk bestemme. Arbeiderpartiet er skolevalgets store vinner, men også Rødt gjør et brakvalg.

Muskel-Bøhler rocker igjen

Ny musikkvideo:

Muskel-Bøhler rocker igjen

Publisert: - Oppdatert: 10.09.2015 kl 16:59

Politikeren Jan Bøhler (63) er klar med ny musikkvideo der han erklærer sin kjærlighet til utendørstrening i Groruddalen. Med seg på laget har han fått blant andre Sune Wentzel og Øystein «Pølsa» Pettersen.

Slik stemmer du taktisk

De lokale trenger hjelp:

Slik stemmer du taktisk

Publisert: - Oppdatert: 09.09.2015 kl 12:46

Mer enn 30 politikere fra Groruddalen har en reell sjanse til å komme inn i bystyret, men de er sjanseløse om ikke du gir dem personstemmer og slengere.

– Stopp innvandringsveksten

Fremskrittspartiet:

– Stopp innvandringsveksten

Publisert: - Oppdatert: 01.09.2015 kl 16:28

* Vil ha strengere regler for sosialhjelp * Bekymret for kommuneøkonomien * Støtter E18 vestover * Tror ikke på «Co2-hysteriet»

Enighet om ny Groruddals-satsing

Enighet om ny Groruddals-satsing

Publisert: - Oppdatert: 01.09.2015 kl 12:57

Regjeringen og byrådet er enige om å forlenge Groruddals-satsingen med ti nye år, men de vil ikke si noe konkret om hvor mye penger som skal brukes på den nye satsingen.

Toppmøte i samfunnshuset

Slaget om Groruddalen:

Toppmøte i samfunnshuset

Publisert:

På tirsdag møtes byens ledende politikere til debatt i Grorud samfunnshus, og de har ett mål for øyet: Å overbevise deg om at de har de beste løsningene for Groruddalen.

Musikk og dans fra hele verden

Musikk og dans fra hele verden

Publisert:

I helgen braker det løs for ERAS-festivalen.

Utbygger: – Helt uenig!

Lindebergplanene:

Utbygger: – Helt uenig!

Publisert:

Mannen bak byggeplanene på Lindeberg er helt uenig med naboene. Han mener tvert imot at utbyggingen vil gi området et sårt tiltrengt løft.

Ingen Ravnkollen-utbygging

Arbeiderpartiet gjør kuvending:

Ingen Ravnkollen-utbygging

Publisert: - Oppdatert: 28.08.2015 kl 08:54

Youngstorget har talt: Arbeiderpartiet går ikke inn for å bygge boliger i Ravnkollen på Romsås. Dermed er det ikke bystyreflertall for utbygging.

Krever politisk svar før valget

Krever politisk svar

Publisert: - Oppdatert: 27.08.2015 kl 22:15

Naboene på Lindeberg frykter at planene om å bygge tre nye høyblokker ved senteret vil ødelegge hele nærmiljøet. Nå krever de svar på om politikerne vil godta utbyggingen eller ikke.

Nå skal den fylles med aktivitet

Veitvets nye storstue

Publisert:

I helgen ble Veitvets nye idrettshall er offisielt åpnet – to år etter at den forrige ble jevnet med jorden. Nå begynner jobben med å få aktivitet inn i hallen.

Ap vakler i Ravnkollen-saken

Ap vakler i Ravnkollen-saken

Publisert: - Oppdatert: 26.08.2015 kl 16:33

Arbeiderpartiet sier at markagrensa er hellig, at de ønsker mer variert boligbygging på Romsås, men at de ikke vil vurdere utbygging i Ravnkollen før det foreligger en konkret byggesak. Dermed vet ingen hva partiet egentlig mener om boligbygging i nærskogen på Romsås.

– Dette er fremtiden

Siv om velferdsteknologi:

– Dette er fremtiden

Publisert:

Siv Jensen (Frp) roser Oslo-byrådets satsing på velferdsteknologi, og hun ønsker seg mer. Finansministeren mener at teknologien gjør at flere eldre kan bo lenger hjemme og samtidig føle seg trygge.

Alle garanterer for Ahusbane

Ja til Ahusbane

Publisert:

Et samlet Oslo bystyre, Akershus fylkesordfører og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen garanterer at det blir t-bane til Ahus, men ikke Ruter fortsatt ikke planen klar.

... og SV lover mye mer

SV lover mer

Publisert:

SV mener at Groruddalen hadde vært et dårligere sted å bo for ungdommer dersom de ikke hadde sittet i bydelsutvalgene. Partiets førstekandidater lover å finne enda mer penger til fritidsklubber og barnehagevikarer også i neste BU-periode.

– Vi er garantister for Aker-gjenåpning

Garanterer Aker-seier

Publisert:

* Vil kutte lønna til ordføreren * Tar kampen mot forskjells-Oslo * Lover faste stillinger i kommunen

Den nye stasjonssjefen

Den nye stasjonssjefen

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2017 kl 10:55

Robin Gustavsen (48) er den nye sjefen på Grorud brannstasjon etter at Kjetil Bratlie gikk av før sommeren. Hans jobb er drifte stasjonen og å lede 28 brannfolk som alle er på jobb for å redde liv i Groruddalen.

Her er Venstres sykkelplan

Her er Venstres sykkelplan

Publisert:

Ingen sykler mindre og kjører mer bil enn folk som i Bydel Alna, viser Oslo kommunes reisevaneundersøkelse. Venstre går til valg på å redusere antallet bilister og øke sykkelandelen i Groruddalen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...