Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

– Byrådet er på bærtur

– Byrådet er på bærtur

Publisert:

Arbeiderpartiet er fly forbannet etter at byrådet har delt ut nok en midlertidig brukstillatelse i Groruddalen. De mener byregjeringen heller burde lagt til rette for en stor transformasjon av Rommen.

Her blir det butikk i 10 år

Byrådet sier ja til Coop

Her blir det butikk i 10 år

Publisert: - Oppdatert: 06.05.2015 kl 10:42

Byrådet trosser sin egen fagetat når de tillater Coop å åpne en ny stor-butikk i Haavard Martinsens vei på Rommen. Bård Folke Fredriksen (H) tror dette er starten på at Rommen går fra å være et industrifelt til å bli et boligområde.

– Oslo tåler ikke veksten

Frp:

– Oslo tåler ikke veksten

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2015 kl 22:26

Fremskrittspartiet mener at nabokommunene må hjelpe Oslo med å ta unna befolkningsveksten på 200.000 mennesker de neste 15 årene.

Rødt sier nei

Venstres og De Grønne vil fjerne Alnabruterminalen:

Rødt sier nei

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2015 kl 22:26

Venstre og De Grønne vil fjerne Alnabruterminalen. Rødts Bjørnar Moxnes er stor motstander av forslaget.

– Vi skal fjerne Alnabruterminalen

Venstres og De Grønnes valgløfte:

– Vi skal fjerne Alnabruterminalen

Folkemøte arrangert av Groruddalen Miljøforum

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2015 kl 22:26

Venstre og Miljøpartiet De Grønne er klare og tydelige: De vil fjerne Alnabruterminalen fordi de mener at den ikke hører hjemme midt i en storby, og fordi den forpester luftkvaliteten i Groruddalen.

– Vi må vise solidaritet

– Vi må vise solidaritet

Publisert:

Raymond Johansen mener at nordmenn må erkjenne hvor godt vi har det. I sin appell til partifellene på Grorud samfunnshus snakket han om hvorfor Norge må ta imot flyktninger fra Syria.

Slo et slag for dropout-elevene

1. mai

Slo et slag for dropout-elevene

Publisert: - Oppdatert: 01.05.2015 kl 15:15

Jan Bøhler brukte sin 1. mai-tale til å slå et slag for de mange ungdommene i Groruddalen som dropper ut av videregående skole. Han mener at ny politikk må innføres for å sikre at flere fullfører skolen og får jobb.

Kampstemning på Ellingsrud

1. mai

Kampstemning på Ellingsrud

Publisert:

Flagget ble heist til topps, korpset marsjerte og appellantene gikk til angrep på regjeringens endringer i arbeidsmiljøloven. Det er kampstemning på 1. mai på Ellingsrud.

– Aker-avgjørelse <BR>i desember

Helseminister Høie lover:

– Aker-avgjørelse
i desember

Publisert: - Oppdatert: 29.04.2015 kl 11:20

Helseminister Bent Høie (H) sier at ledelsen i Oslo Universitetssykehus (OUS) utreder hvor det nye lokalsykehuset på østkanten skal bygges. I desember kommer avgjørelsen. Dersom utredningen anbefaler Aker, vil Høie stille seg bak det.

Politikerne på benken

Kommunevalgkampen sparkes i gang:

Politikerne på benken

... skal grilles av miljøforumet

Publisert: - Oppdatert: 30.04.2015 kl 10:43

Tirsdag 28. april møtes toppene i Oslo-politikken for å diskutere dalens utfordringer, og for å overbevise velgerne om at de har de beste løsningene. Her er spørsmålene de må svare på.

Æresmedlem

«Leppa fra Grorud»

Æresmedlem

Publisert: - Oppdatert: 22.04.2015 kl 14:21

Thorbjørn Berntsen (80) er utnevnt til æresmedlem i Arbeiderpartiet. Den vanligvis så tøffe «Leppa fra Grorud» måtte ty til tårene da han holdt takketale foran landsmøtet.

Lover t-bane-<BR>milliarder til dalen

Aps landsmøte:

Lover t-bane-
milliarder til dalen

Publisert: - Oppdatert: 22.04.2015 kl 10:47

Arbeiderpartiets landsmøte forplikter seg til å betale 70 prosent av regningen for Ahusbanen, Fornebubanen, ny sentrumstunnel og tverrgående t-banetrase i dalbunnen. – Tidenes landsmøte, mener Jan Bøhler.

Nå skal politikerne grilles

Nå skal politikerne grilles

Publisert:

Den politiske eliten i Oslo skal grilles når Groruddalen Miljøforum holder sitt første folkemøte før kommunevalget.

Vil privatisere alle sykehjem i Oslo

Carl I. Hagen:

Vil privatisere alle sykehjem i Oslo

Publisert:

Carl I. Hagens drøm er at brukere og pårørende skal kunne velge sykehjem og eldreomsorg på samme måte som vanlige forbrukere velger hvilket hotell de ønsker å bo på. For å oppnå det, vil Hagen privatisere hele eldreomsorgen i Oslo.

–  Mye har skjedd på min vakt

Raymond Johansen går av som partisekretær

–  Mye har skjedd på min vakt

Publisert: - Oppdatert: 18.04.2015 kl 01:50

Valgseier i 2009, terroren 22. juli 2011 og valgnederlaget i 2013 står igjen som Raymond Johansens sterkeste minner etter seks år som partisekretær i Arbeiderpartiet. I morgen går han av for å starte jobben med å bli byrådsleder i Oslo.

Byrådet trekker Ravnkollen-saken

Byrådet trekker Ravnkollen-saken

... men det blir omkamp

Publisert:

Etter massivt press fra flere hold har byrådet trukket tilbake planene om å bygge boliger i Ravnkollen på Romsås. I stedet skal utbyggingen utredes på nytt, noe som kan bety omkamp. Beboeraksjonen og Lillomarkas Venner gir seg ikke før saken avsluttes for godt.

Hagen: Skeptisk til veksten

Hagen: Skeptisk til veksten

Publisert:

Carl I. Hagen (Frp) er ingen tilhenger av at Oslo skal vokse med 150.000 nye innbyggere på 15 år. Han mener det vil koste kommunen mer enn de har råd til.

Slik skal dalen ta imot veksten

Her er kommuneplanen

Slik skal dalen ta imot veksten

Publisert: - Oppdatert: 16.04.2015 kl 19:58

I 2030 har Oslo mer enn 800.000 innbyggere. Her er planen som viser hvordan byrådet vil bruke areal i Groruddalen for å huse over 100.000 nye innbyggere. Det skal bygges høyere og tettere, men markagrensa består, lover byrådslederen.

Ingen sykler mindre enn groruddøler

Vi sykler minst i by'n:

Ingen sykler mindre enn groruddøler

Publisert: - Oppdatert: 15.04.2015 kl 09:51

Ingen i Oslo sykler mindre enn befolkningen i Groruddalen. Verst er det i Alna, der sykkelandelen er på cirka en prosent. Arbeiderpartiet mener årsaken er at det bygges for få sykkelveier, mens byrådet mener folk må læres opp til å sykle mer.

Lover ny satsing - i ny drakt

Byrådet om fremtidens dal:

Lover ny satsing - i ny drakt

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2015 kl 14:10

Byrådet og regjeringen jobber nå med å planlegge hvordan fremtidens Groruddals-satsing skal se ut. Byråd Bård Folke Fredriksen (H) varsler at de vil sette søkelyset på barn med dårlige norskkunnskaper.

Groruddals-lista skrinlegges

Groruddals-lista skrinlegges

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2015 kl 17:39

Det blir ingen Groruddals-liste under kommunevalget til høsten.

Fyllekjørere og garasjebrann

Her er politiets påske-logg

Fyllekjørere og garasjebrann

Publisert: - Oppdatert: 05.04.2015 kl 15:27

Politiet i Groruddalen har hatt mye å drive med i påskehøytiden. To fyllekjørere, en råkjører og en garasjebrann er blant hendelsene som har preget helgen.

Tørrkokt kjele

Tørrkokt kjele

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2015 kl 13:37

Store brannmannskaper rykket ut til Ellingsrud, men det viste seg å være falsk alarm.

Mann forsøkt ranet

Mann forsøkt ranet

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2015 kl 14:39

En mann ble forsøkt ranet på Haugenstua.

Her bærer de korset gjennom Stovner bydel

Her bærer de korset gjennom Stovner bydel

Publisert: - Oppdatert: 03.04.2015 kl 13:27

Over hele verden går millioner av mennesker i korsvandringer for å vise solidaritet. Her bæres korset fra Fossum til Stovner kirke.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...