Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

118 km/t i 60-sonen

118 km/t i 60-sonen

Publisert:

En mann fra Stovner må i fengsel etter å ha kjørt i 118 kilometer i timen i 60-sonen mens han var hasj-påvirket, beruset og manglet førerkort.

Ildsjelene får drive gratis

Byrådet trekker pengekrav:

Ildsjelene får drive gratis

Publisert: - Oppdatert: 01.04.2015 kl 10:29

De frivillige ildsjelene bak Lindeberg kulturfestival trenger likevel ikke å betale flere titalls tusen til Oslo kommune. Byrådet sier det er feil at kommunen skal tjene penger på frivillig aktivitet.

Kan bli like stort som Triaden

Obos vil bygge ut Tveita senter

Kan bli like stort som Triaden

Publisert: - Oppdatert: 01.04.2015 kl 09:54

Obos vil mer enn doble størrelsen på Tveita senter, i tillegg til å bygge et nytt parkeringshus. Dersom Obos får vilja si blir Tveita senter like stort som Triaden på Lørenskog.

Banket opp drosjesjåfør

Banket opp drosjesjåfør

Publisert:

En 25 år gammel mann er dømt til 30 timers samfunnstjeneste etter å ha banket opp en taxisjåfør og stukket av fra regningen.

– De ødelegger for næringslivet

Ap og Frp ber byrådet snu i parkerings-saken

– De ødelegger for næringslivet

Publisert:

Arbeiderpartiet og Frp mener at byrådet ødelegger næringslivet på Økern når de eksproprierer 123 private parkeringsplasser i Kabelgaten.

Tar to nye år som leder

Tar to nye år som leder

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2015 kl 11:28

Ragnar Torgersen fra Høybråten fortsetter som leder av Groruddalen Miljøforum i minst to år til. Nå han og resten av styret klare for å ta de viktige miljødebattene før kommunevalget.

20 års erfaring holder ikke

Utviklingshemmede Tommy mister sine faste pleiere:

20 års erfaring holder ikke

Publisert: - Oppdatert: 27.03.2015 kl 09:30

I mer enn 20 år har funksjonshemmede Tommy Andresen (52) blitt fulgt opp av to faste pleiere i Alna bydel. Nå risikerer han å miste begge fordi bydelen og Fylkesmannen krangler om hvorvidt erfaring veier opp for at pleierne mangler formell utdannelse.

Varsleren som vant til slutt

Jan Erik Skog fikk Fritt Ord-prisen:

Varsleren som vant til slutt

Publisert:

I ti år varslet Jan Erik Skog om korrupsjonen som pågikk i Unibuss. Nå er han endelig blitt hørt.

Her kommer 880 nye boliger

Nå skal Vollebekk transformeres:

Her kommer 880 nye boliger

Publisert:

Aspelin Ramm Eiendom og A-lab arkitekter er i gang med å transformere Vollebekk fra å være preget av industri til å bli et urbant byområde. De lover 880 boliger, kaffe latte og stilig arkitektur.

Nå må snekker’n ta t-banen

Kommunen fjerner p-plassene i Kabelgaten:

Nå må snekker’n ta t-banen

Publisert:

Oslo kommune skal ekspropriere 123 parkeringsplassene på østsiden av Kabelgaten. Dermed kan ikke lenger de ansatte parkere her. Eiendomsdirektør i Oxer Eiendom Tom Holmen-Jensen frykter at bedriftene vil forsvinne.

Bygger ny gang- og sykkelvei

Bygger ny gang- og sykkelvei

Publisert:

Statens Vegvesen bygger en ny gang- og sykkelvei fra Lørenskog til Grorud stasjon. Arbeidene ventes å være ferdig til høsten.

Får 80 mottakselever på Løren skole

Får 80 mottakselever på Løren skole

Publisert: - Oppdatert: 13.03.2015 kl 17:39

Siden august har det kun gått førsteklassinger på Løren skole, men forrige mandag fikk skolen to nye mottaksklasser med elever i alderen 16-19 år. Etter påske får de to klasser til. Det får foreldrene til å reagere.

Vi er minst fornøyd med NAV

Vi er minst fornøyd med NAV

Publisert:

NAVs ferske brukerundersøkelse viser at befolkningen i Groruddalen er minst fornøyd med servicen de får. Forskjellen på tilfredsheten Bydel Nordre Aker og Bydel Alna er på hele 24 prosent.

KrF vil ha bibliotek på Grorud

KrF vil ha bibliotek på Grorud

Publisert:

Før jul gikk KrF i bresjen for å legge ned Nordtvet bibliotek. Nå går de til valg på å flytte filialen til Grorud senter. Partiet mener at flyttingen vil øke besøkstallene.

Slik kan E6-lokket finansieres

Alna bydelsutvalg vil utrede ny bomstasjon

Slik kan E6-lokket finansieres

Publisert:

Flertallet i Alna bydelsutvalg vil utrede en ny bomstasjon på bygrensa mellom Lørenskog og Oslo. De mange hundre bom-millionene kan finansiere lokk over E6 og t-bane til Ahus mye raskere enn planlagt.

SV lover E6-lokk og Ahusbane

SV lover E6-lokk og Ahusbane

Publisert:

Oslo SV går til valg på å bygge Ahusbanen og lokk over E6. Samtidig sier de nei til ny E18 vestover.

Banket kona i halvannet år

Banket kona i halvannet år

Publisert: - Oppdatert: 09.03.2015 kl 14:34

En 34-åring er dømt til syv måneders fengsel for å ha mishandlet sin nå fraseparerte kone i halvannet år. Retten mener at mannen har truet med å klippe tunga av kvinnen, som han skal ha banket opp mens barna så på. Mannen anker dommen.

Selvaag river hovedkvarteret

Selvaag river hovedkvarteret

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2015 kl 12:20

Selvaag Bolig har flyttet fra Løren til Ullern. Nå skal de gamle kontorlokalene rives for å bygge 200 nye leiligheter som står ferdig om fire år.

Pasienter avvises på Aker-legevakta

Sa nei til syk baby

Pasienter avvises på Aker-legevakta

Publisert: - Oppdatert: 19.02.2015 kl 19:20

Flere ganger har legevakta på Aker sykehus avvist pasienter og gitt dem beskjed om at mottaket er stengt - til tross for at det er mange timer igjen til stengetid. Sist fredag fikk Dag Bayegan-Harlem beskjed om å snu i døra med sin syke, nyfødte baby.

– Ingen skal nektes legehjelp

– Ingen skal nektes legehjelp

Publisert: - Oppdatert: 23.02.2015 kl 10:19

Helseledelsen i Oslo kommune legger seg flat etter enda et tilfelle der en pasient blir avvist i døra på legevakta. Helsebyråd Øystein Eriksen Søreide (H) lover å rydde opp umiddelbart.

Siv vil ikke love Aker-penger

Siv vil ikke love Aker-penger

Publisert:

Finansminister Siv Jensen kan ikke garantere at Oslo Frp får gjennomslag for deres viktigste sak i valgkampen, som er å gjenåpne Aker som et fullverdig lokalsykehus. Hun mener det er tre måter å sikre bedre kapasitet på sykehusene.

Forlanger bedre luftkvalitet i Oslo

SV truer med pisk

Forlanger bedre luftkvalitet i Oslo

Publisert:

SV vil straffe Oslo kommune dersom de ikke gjør nok for å stoppe den livsfarlige luftforurensingen. Venstres miljøbyråd Guri Melby synes forslaget er tåpelig fordi hun mener at Stortinget har skylden for at kommunen ikke har kunnet innføre mer radikale tiltak.

Sendte uskyldig mann i varetekt

Løy om at han ble ranet

Sendte uskyldig mann i varetekt

Publisert:

En 19-åring fra Bjerke bydel er dømt til syv måneders betinget fengsel fordi han påsto at en mann ranet ham. Men i virkeligheten hadde det aldri skjedd et ran.

Får nøkkelrolle i valgkampen

Yassine på sikker plass

Får nøkkelrolle i valgkampen

Publisert:

Ingen forsøkte å benke Yassine Arakia (H), og dermed er Tveita-mannen klar for fire nye år i Oslo bystyre. Som Groruddalens eneste sikre Høyre-kort får Arakia en nøkkelrolle i valgkampen.

Rådhuset tømmes for groruddøler

Rådhuset tømmes for groruddøler

Publisert:

Kun fire kandidater fra Groruddalen ligger an til å få plass i bystyret etter valget. Valgforsker Frank Aarebrot er overrasket over den dårlige representasjonen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...