Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

200 mill. til Aker-gjenåpningOslo Frps krav til finans-Siv
:

200 mill. til Aker-gjenåpningPublisert:

Når Oslo Frp samles til årsmøte på lørdag har de ett krav til finansminister Siv Jensen: At hun øremerker 200 millioner kroner til å gjenåpne Aker som lokalsykehus for Groruddalen.

Frivilligsentralen kastes på dør

Kommunen firedobler husleia

Frivilligsentralen kastes på dør

Publisert:

Oslo kommune firedobler husleia på Romsås Frivilligsentral fra 106.994 til 409.770 kroner. Det har ikke bydelen råd til, som trolig må leie rimeligere lokaler av en privat utleier. - Helt latterlig, mener lokalpolitikerne.

– Høyre stjeler kampsakene våre

Ap-Raymond:

– Høyre stjeler kampsakene våre

Publisert: - Oppdatert: 30.01.2015 kl 10:01

Byrådslederkandidat Raymond Johansen (Ap) er lite imponert over Høyre løftene til Høyre. Han mener at de forsøker å kopiere valgprogrammet til Arbeiderpartiet.

Her er Høyres-vinneroppskrift

Her er Høyres-vinneroppskrift

Publisert:

Høyre ligger langt bak Arbeiderpartiet på Oslo-målingene, men i helgen møtes partiet for å vedta politikk for de neste fire årene. Byrådsleder Stian Berger Røsland og co har laget det de mener er en vinneroppskrift som skal kapre velgere i Groruddalen.

Farlig dårlig luft

Farlig dårlig luft

Publisert:

Enkelte steder i Groruddalen er luftkvaliteten så dårlig at risikoutsatte personer risikerer å dø av hjertestans, viser en forskningsrapport. Pål Rosland i Vegdirektoratet mener det finnes flere tiltak som kan bedre situasjonen.

Støre: –  Må ta ekstremisme alvorlig

Støre: –  Må ta ekstremisme alvorlig

Publisert:

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre hyller Stovner-politiet for deres forebyggende arbeid mot radikalisering og ekstremisme i Groruddalen. Men et strengt regelverk gjør at politiet i noen tilfeller kommer for sent på banen.

Høyre lover lokk over E6

Høyre lover lokk over E6

Publisert:

Årsmøtet i Oslo Høyre har talt: Partiet ønsker å bygge lokk eller tunnel over E6 på Furuset. Nå er det tverrpolitisk enighet om å skjerme befolkningen fra motorveien.

Dobbelt så mange familietragedier

Dobbelt så mange familietragedier

Publisert:

I løpet av fem år har antallet familievoldssaker mer enn doblet seg i Groruddalen. Politiet håper at enda flere kvinner tør å anmelde mannen sin i 2015.

Seks kandidater trakk seg i protest

Drama i Grorud Arbeiderparti

Seks kandidater trakk seg i protest

Publisert: - Oppdatert: 21.01.2015 kl 15:25

Mobashar Banaras blir Grorud Arbeiderpartis BU-lederkandidat foran valget i september. Men på nominasjonsmøtet ble det dramatikk: seks kandidater valgte å trekke seg i protest. De mener at Marit Bjerke burde ha blitt partiets toppkandidat.

– De har ingenting med islam å gjøre

Fordømmer Paris-terroren

– De har ingenting med islam å gjøre

Publisert: - Oppdatert: 08.01.2015 kl 19:32

Muslimene i Ahmadiyya-menigheten på Furuset tar sterk avstand fra terrorangrepet i Paris. De sier at ekstremistene ikke har noe med islam å gjøre.

Vil ha flere innvandrere i politiet

Vil ha flere innvandrere i politiet

Publisert:

Akhtar Chaudhry er ansatt på Politihøgskolen og jobben hans er å få flere ungdommer med innvandrerbakgrunn til å bli politi. Han tror at det vil gjøre etaten bedre.

– Huken skal bli en markaport

– Huken skal bli en markaport

Publisert:

Det er fire år til Huken Pukkverk legges ned, men allerede jobbes det med å finne ut hva området skal brukes til i fremtiden. Byrådet vil at Huken skal bli en populær inngangsport til marka, på linje med Sognsvann og Frognerseteren.

Drosjesjåfør ranet på Høybråten

Drosjesjåfør ranet på Høybråten

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2014 kl 19:51

En drosjesjåfør ble natt til søndag angrepet og ranet av en passasjer på Høybråten. Nå er politiet på jakt etter vitner til hendelsen.

Høie stopper ikke Campus

Høie stopper ikke Campus

Publisert:

Helseminister Bent Høie (H) har ingen planer om å stanse sykehusprosjektet Campus Oslo. Han understreker imidlertid at Aker sykehus bør utredes som et fremtidig lokalsykehus.

Frykter at mange ikke får hjelpen de har krav på

Alna skal kjøpe færre sykehjemsplasser

Frykter at mange ikke får hjelpen de har krav på

Publisert:

I 2014 har Alna bydel i gjennomsnitt brukt over 400 sykehjemsplasser. Nå har bydelsutvalget bestemt at tallet skal ned i 385. – Helt urealistisk, mener eldrerådet og Frp, som frykter at det blir vanskeligere å få sykehjemsplass.

Oppfordrer til kirkebesøk

Tror kunnskap om religion fører til økt toleranse

Oppfordrer til kirkebesøk

Publisert:

Akhtar Chaudhry oppfordrer foreldre med ikke-kristen bakgrunn til å la barna gå i kirken i forbindelse med julehøytiden. Han tror det vil bygge ned barrierer.

Kan ta knekken på bolighaiene

Bygger 800 pendlerhybler

Kan ta knekken på bolighaiene

Publisert:

På Lauhaugmoen blir det bygget 800 moderne hybler forbeholdt pendlere og arbeidsinnvandrere med behov for et sted å bo. Utbyggeren tror dette kan ødelegge markedet for bolighaier.

Huken Pukkverk avvikles i 2019

Huken Pukkverk avvikles i 2019

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2014 kl 18:17

Huken Pukkverk på Ammerud blir avviklet 31.12.2018.

Ridesenter overlever i år

Oslo-budsjettet for 2015 er vedtatt

Ridesenter overlever i år

... men neste år venter ny tiggerferd

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2014 kl 10:00

Alna Ridesenter får 500.000 kroner over Oslo kommunes budsjett i 2015. Det er nok til å overleve i år, men neste år må stallen legge ut på en ny tiggerferd for å overleve.

Flere avganger på Hovedbanen

Kjører fire tog i timen

Flere avganger på Hovedbanen

Publisert:

Fra og med denne uka kjører NSB flere avganger på hele Østlandet, og det drypper på Groruddalen også. Bor du på Høybråten, Haugenstua eller Grorud, kan du glede deg over dobbelt så mange avganger utenom rushtiden.

Skal utrede nytt lokalsykehus

OUS gjør helomvending

Skal utrede nytt lokalsykehus

Publisert: - Oppdatert: 12.12.2014 kl 11:52

Ledelsen i Oslo Universitetssykehus åpner for å utrede et nytt lokalsykehus rettet mot befolkningen i Oslo sør og øst. Det skjer etter press fra blant annet byrådet og Legeforeningen.

Skal lage fest for Malala

Skal lage fest for Malala

Publisert:

Seks elever på Lindeberg skole skal være med på å arrangere fredspriskonserten til ære for Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi.

24 personer skadet - tre til sykehus

Alvorlig bussulykke på Lindeberg

24 personer skadet - tre til sykehus

Publisert: - Oppdatert: 08.12.2014 kl 12:39

24 personer ble skadet da to busser frontkolliderte på Lindeberg i formiddag.

Grete er mest populær

Grete er mest populær

Publisert:

Uravstemmningen i Oslo Høyre er ferdig. Grete Horntvedt er den kandidaten fra Groruddalen som har fått flest stemmer av partifellene sine.

Ingen Grorudhall i 2015

Ingen Grorudhall i 2015

Publisert: - Oppdatert: 08.12.2014 kl 10:02

Grorudhallen må gjennom enda en kvalitetssikring før den blir bygget. Derfor vil verken byrådet eller Frp sette av penger til byggestart i 2015.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...