Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

Vil ikke ha opphoping av utleieboliger

Vil ikke ha opphoping av utleieboliger

Publisert: - Oppdatert: 08.12.2014 kl 09:57

Etter å ha sett utviklingen på Stovner og Vestli er byrådet imot en opphoping av utleieboliger i etablerte bomiljøer. Nå ber de regjeringen om å gjøre lovverket strengere for bolighaiene.

Leier ut 10 boliger på Vestli

«De som har noe imot utleie, er eldre etniske nordmenn som fortsatt bor her»

Leier ut 10 boliger på Vestli

Publisert: - Oppdatert: 04.12.2014 kl 10:07

Jusprofessor Johan Greier Aulstad har gjennom 20 år bygd seg opp til å bli den største boligspekulanten på Stovner og Vestli. I dag leier han ut 10 seksjonerte boliger i området. Han mener at det kun er eldre etnisk norske på Stovner som har noe imot hans storstilte utleievirksomhet.

Har du sett Halvor?

Har du sett Halvor?

Publisert:

I samråd med familien etterlyser politiet 87 år gamle Halvor Vermund fra Høybråten.

Slik skal Raymond tukte Fabian

Hyllet som en konge

Slik skal Raymond tukte Fabian

Publisert:

Eiendomsskatt øremerkes barnehager og eldreomsorg, ungdom skal sikres jobb og utdanning, kollektivtrafikken skal bygges ut. Slik skal Raymond Johansen og Ap-kjendisene kaste Fabian Stang og Høyre ut av byrådet.

Svar fra den første og i dag største bolighaien på Stovner

Svar fra den første og i dag største bolighaien på Stovner

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2014 kl 13:49

Hovedbudskapet i svertekampanjen som har pågått i Oslo aviser, er at beboerne på Stovner mener bolighaier har ødelagt deres bomiljø ved å innrede familieleiligheter for utleie til østeuropeiske arbeidsinnvandrere. Når noen starter sin kritikk av andre med å anvende betegnelser fra ...

Stortinget må stanse boligspekulantene!

Stortinget må stanse boligspekulantene!

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2014 kl 13:50

Fredag 14 november kom Jusprofessor Aulstad med et «svar» på vårt folkemøte 3 november. Møtet fikk overveldende oppslutning. For mer enn fullsatt sal i Rommen scene tok vi opp tema Eierseksjonsloven, som er oppe til revisjon.

Slår ring om Røberg-Larsen

Slår ring om Røberg-Larsen

Publisert:

Sentrale Arbeiderparti-politikere i Groruddalen varsler at de kommer til å støtte Anders Røberg-Larsen dersom Abdullah Alsabeehg forsøker å benke ham på lørdag.

Røberg-Larsen kan bli skviset

Mot kampvotering i Ap

Røberg-Larsen kan bli skviset

Publisert: - Oppdatert: 18.11.2014 kl 19:06

Holmlia Arbeiderpartilag er opprørt over at nominasjonskomiteen har vraket Abdullah Alsabeehg fra sikker plass på bystyrelista. På lørdag kan det ligge an til kampvotering mellom Alsabeegh og Anders Røberg-Larsen fra Romsås.

Bibliotekene reddet

Folket vant fram:

Bibliotekene reddet

Publisert: - Oppdatert: 13.11.2014 kl 19:41

Er du glad i Nordtvet eller Bjerke bibliotek? Da kan du puste lettet ut. Onsdag gikk bystyret inn for å redde begge filialene.

Mener byrådet lyver

Om trailerforbud i Veitvetveien:

Mener byrådet lyver

Publisert: - Oppdatert: 11.11.2014 kl 20:49

Det har gått over ett år siden bystyret vedtok å innføre trailerforbud i Veitvetveien, men foreløpig har ingenting skjedd. SV mener at byrådet har holdt befolkningen for narr når de har gitt politiet og Statens vegvesen skylda for at saken drøyer.

Full skattekrig i Oslo

Full skattekrig i Oslo

Publisert:

Bydelene får mindre å rutte med, det kjøpes færre sykehjemsplasser og barnehagenes vikarbudsjett er lave. Arbeiderpartiet vurderer å øke kommunens inntekter ved å innføre eiendomsskatt. Det vil ikke Frp ha noe av.

– Ta grep på Haugerud, Bård!

Alna AP

– Ta grep på Haugerud, Bård!

Publisert:

Alna Arbeiderparti er lei av å se på at Haugerud-parken forsøples og gror igjen. Nå ber de byrådet og Bård Folke Fredriksen (H) om å rydde opp.

Likestiller Ahus- <BR>og Fornebubanen

Oslo Høyre:

Likestiller Ahus-
og Fornebubanen

Publisert: - Oppdatert: 06.11.2014 kl 19:47

Fram til nå har Høyre prioritert Fornebubanen høyere enn Ahusbanen. I partiets valgprogram likestiller de prosjektene. Programkomiteen innrømmer at det folkelige engasjementet har bidratt å løfte Ahusbanen.

Massiv motstand mot bolighaier

Massiv motstand mot bolighaier

Publisert:

338 naboer møtte opp for å vise politikerne sin avsky mot boligspekulanter som bidrar til å ødelegge bomiljøet på Vestli. Høyre vil foreløpig ikke ta til orde for å gjøre lovverket strengere.

Byrådet vil gjenåpne <BR>Aker sykehus

Byrådet vil gjenåpne
Aker sykehus

Publisert: - Oppdatert: 31.10.2014 kl 09:10

Byrådet i Oslo mener at Oslo universitetssykehus ikke var grundige nok da de utredet gigantsykehuset Campus Oslo. De savner et lokalsykehus og mener at det bør være på Aker sykehus.

Asylmottaket blir i minst 4 år til

Asylmottaket blir i minst 4 år til

Publisert:

Arbeiderpartiet løfter saken opp i Stortinget og krever at justisminister Anders Anundsen (Frp) flytter asylmottaket på Refstad i Oslo. Men Justisdepartementet sier at mottaket blir stående i minst fire år til.

Lover å redde bibliotekene

Lover å redde bibliotekene

Publisert:

Frp kommer til å utnytte sin vippeposisjon når de sammen med venstresiden sikrer flertall mot nedleggelse av bibliotekene på Nordtvet og Bjerke. Dermed lider byrådet nederlag.

Må kjempe for plassen

Venstres nominasjon:

Må kjempe for plassen

Publisert:

Siv-Lise Bendixen Stærk er den eneste Venstre-politikeren fra Groruddalen med reelle muligheter til å komme inn i bystyret etter kommunevalget neste år. Hun er klar til å kjempe for plassen.

–  Tror jeg kommer inn i bystyret

Ivar Johansen (SV)

–  Tror jeg kommer inn i bystyret

Publisert:

Nominasjonskomiteen i Oslo SV har tildelt Ivar Johansen åttendeplass på partiets liste. Hovedpersonen tror at han kommer inn i bystyret på grunn av personsstemmer.

–  Raymond bør innføre eiendomsskatt

Onkel Thorbjørn:

–  Raymond bør innføre eiendomsskatt

Publisert:

Ap-veteranen Thorbjørn Berntsen mener at nevøen Raymond Johansen bør innføre eiendomsskatt i Oslo. Han mener også at privatiseringen av barnehager og sykehjem bør stoppes.

–  Holmlia er eksludert

–  Holmlia er eksludert

Publisert:

Arbeiderpartiet har kun én ikke-etnisk norsk på sikker plass. Både Nadeem Butt og Abdullah Alsabeehg er vraket. Det har ført til sterke reaksjoner blant politikerne i Søndre Nordstrand.

Tre på sikker plass

Ap-nominasjon:

Tre på sikker plass

Publisert:

Arbeiderpartiets Raymond Johansen, Kamzy Gunaratnam og Anders Røberg-Larsen fra Groruddalen ligger foreløpig an til å få sikker plass i bystyret etter kommunevalget.

«Vil ikke ha Groruddalen-tilstander»

Ap-topp:

«Vil ikke ha Groruddalen-tilstander»

Publisert: - Oppdatert: 22.10.2014 kl 10:37

I en kronikk i Bergens Tidende skriver stortingspolitiker Jette Christensen (Ap) at hun ikke vil ha «Groruddalen-tilstander» i Bergen. Oslo-ordfører Fabian Stang (H) mener at utspillet er fordomsfullt og at det bidrar til å ødelegge entusiasmen i dalen.

Gigantsykehus uten støtte

Gigantsykehus uten støtte

Publisert:

Styret i Oslo Universitetssykehus har brukt 30 millioner kroner på å utrede det nye sykehuset Campus Oslo. Lederen av Stortingets helsekomité Kari Kjønaas Kjos (Frp) har ingen tro på prosjektet.

– Jo, vi skal satse i dalen

Sanner slår tilbake:

– Jo, vi skal satse i dalen

Publisert:

Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) slår tilbake mot utspillene fra Jan Bøhler. Han understreker at regjeringens foreslåtte kutt til Groruddals-satsingen er minimal og at Bøhlers regjering gjorde nøyaktig det samme.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...