Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

Vil avslutte Groruddals-satsingen

Statsbudsjettet:

Vil avslutte Groruddals-satsingen

Publisert: - Oppdatert: 10.10.2014 kl 09:58

Regjeringen foreslår å redusere Groruddals-satsingen med åtte millioner kroner i 2015, før den avsluttes i 2017. De mener det er dags for å trappe ned satsingen som har pågått siden 2007.

Avdekket 223 lovbrudd

Storkontroll på Risløkka:

Avdekket 223 lovbrudd

Publisert:

223 av 1998 kjøretøy hadde en eller flere alvorlige mangler da politiet, Skatt Øst, Statens Vegvesen, Justervesenet og Tollvesenet hadde storkontroll på Risløkka. Politiet er ikke fornøyd med resultatet og varsler flere kontroller.

Elin ba Høie om å ta grep

Aker-venn kuppet showet:

Elin ba Høie om å ta grep

Publisert: - Oppdatert: 01.10.2014 kl 10:52

Helseminister Bent Høie (H) rakk knapt å gå ut av bilen før Elin Risåsen i Aker Sykehus venner grep fatt i ham. Hun ba helseministeren om å ta i bruk Aker som et fullverdig sykehus for Groruddalen.

– Kan ikke vente med Ahus-banen

Bøhler i strupen på regjeringen

– Kan ikke vente med Ahus-banen

Publisert:

Ifølge regjeringen er ikke Ahusbanen aktuell de nærmeste 10 årene. Utspillet får Ap-politiker Jan Bøhler til å steile. Han mener det er håpløst å prioritere Fornebubanen først.

Må bygge for fremtiden

Må bygge for fremtiden

Publisert:

Årets budsjettforslag fra byrådet inneholder mindre kutt enn først antatt. Likevel må kommunen bruke en stor andel av inntektene til å bygge opp byen for å holde tritt med befolkningsveksten.

Mener byrådet kveler satsingen

Ap til frontalangrep:

Mener byrådet kveler satsingen

Publisert:

Arbeiderpartiet reagerer på at byrådet kun legger inn 15 millioner kroner til Groruddalssatsingen i 2017 og 2018. Det er kun en snau tredjedel av dagens sum på 50 millioner kroner.

Vil presse regjeringen

Hele Romerike står bak Ahusbanen:

Vil presse regjeringen

Publisert:

Den politiske ledelsen i Lørenskog, Skedsmo og Akershus fylkeskommune støtter Ahusbanen. Sammen med Oslo-tilhengerne vil de danne en allianse som skal presse regjeringen til å prioritere den nye banetraseen.

LO: –  Ligg unna terminalen

LO: –  Ligg unna terminalen

Publisert: - Oppdatert: 24.09.2014 kl 10:35

Roy Pedersen, leder for LO i Oslo, ber Raymond Johansen om å holde seg unna arbeidsplassene på Alnabruterminalen.

Raymond vil utvikle dalbunnen

Raymond vil utvikle dalbunnen

Publisert:

Raymond Johansen er Oslo Arbeiderpartis klare byrådslederkandidat. Han mener at store deler av dalbunnen må utvikles dersom Oslo skal klare å møte befolkningsveksten.

Grorud bydelsutvalg vil boikotte Israel

Grorud bydelsutvalg vil boikotte Israel

Publisert: - Oppdatert: 24.09.2014 kl 10:45

Grorud bydelsutvalg oppfordrer til boikott av Israelske varer. Samtidig oppfordres bydelens snaut 30.000 innbyggere til å unngå innkjøp av varer som er produsert i Israel. –  Fullstendig upassende, mener organisasjonen Med Israel For Fred (MIFF).

Grums i badeidyllen

Grums i badeidyllen

Publisert:

Badedammen i Lillomarka på Grorud er brunere og mer grumsete enn noen gang. Groruddalen Miljøforum og Lillomarkas Venner er bekymret for den dårlige sikten i vannet og forventer at kommunen rydder opp.

Klare til å bygge Ahusbanen

Klare til å bygge Ahusbanen

... men pengene lar vente på seg

Publisert:

Ellingsrud Vel og Ahusbanens støttespillere mener tiden er overmoden for å bygge t-bane til Groruddalens lokalsykehus. Imidlertid ser ikke regjeringen ut til å skynde seg. De vil først betale for Fornebubanen.

Frp vil ha helikopter på Nyland

Frp vil ha helikopter på Nyland

Publisert:

Bjerke Frp er ønsker å la politiet bygge et nytt beredskapssenter på Nyland selv om det vil gå på bekostning av læringsmiljøet til 800 barn på Veitvet skole. SV mener at Frp ikke gjør jobben sin som lokale ombudsmenn.

Solgt 1 mill. over takst

Solgt 1 mill. over takst

Publisert: - Oppdatert: 17.09.2014 kl 09:41

En enebolig på 129 kvadratmeter i Eltonveien på Refstad ble nylig solgt 6.800.000 - det er en million kroner over takst. –  Markedet er hett om dagen, sier megleren.

 Ulf Lundell melder avbud

Ulf Lundell melder avbud

Publisert: - Oppdatert: 06.09.2014 kl 21:54

Årets største trekkplaster, Ulf Lundell, har blitt syk og kommer ikke til å spille på GranittRock lørdag kveld.

Klart for skittentøyvask

Krever svar etter Oslo Vei-konkursen

Klart for skittentøyvask

Publisert:

17. september er det klart for politisk skittentøyvask i Rådhuset. Da må byrådet, tidligere styremedlemmer og sjefer svare på hvordan Oslo Vei kunne gå til grunne foran øynene på byrådet.

– Galskap, mener SV

Vil stenge million-bibliotek

– Galskap, mener SV

Publisert:

Byrådet ønsker å gjøre om biblioteket på Rommen skole til et rent skolebibliotek, noe som gjør at vanlige personer ikke lenger har tilgang. SV mener det er galskap å bygge et millionbibliotek for så å stenge det for allmenheten.

Vil stoppe bolig-spekulanter

Ønsker lovendring

Vil stoppe bolig-spekulanter

Publisert:

Styrelederne i Tokerudlia og Tokerudtoppen boligsameier føler de har mistet kontrollen over flere utleie-leiligheter i sameiet. Nå ønsker Arbeiderpartiet en lovendring som skal stoppe boligspekulasjon.

Raymond vil bli byrådsleder

Raymond vil bli byrådsleder

Publisert:

Katta er ute av sekken: Raymond Johansen stiller seg til disposisjon som byrådsleder-kandidat i Oslo. Samtidig varsler varaordfører Libe Rieber-Mohn at hun trekker seg.

Venstre frir til Groruddalen

Venstre frir til Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 02.09.2014 kl 16:17

Når Venstre går til valg om ett år lover de tidenes pengefest i Groruddalen: Lokk over E6, nedgradering av Riksvei 4, flytting av Alnabruterminalen, bane til Ahus og tverrgående t-bane i dalbunnen er bare noen av løftene.

–  Viktigere med t-bane i dalen enn Intercity-tog

Obos-Mæland:

–  Viktigere med t-bane i dalen enn Intercity-tog

Publisert:

Obos-sjef Martin Mæland mener staten må åpne sjekkheftet og ta en større rolle når tverrgående t-bane i Groruddalen, Ahus-bane og andre store Oslo-prosjekter skal gjennomføres. Han mener det er mer bærekraftig enn å bygge Intercity-triangelet.

Flertall mot bibliotek-nedleggelse

Frp blir med venstresiden:

Flertall mot bibliotek-nedleggelse

Publisert:

Camilla Wilhelmsen (Frp) lover at partiet kommer til å gå i mot nedleggelsen av Deichmann-filialene på Bjerke og Nordtvet. Med støtte fra venstresiden er det flertall for å bevare bibliotekene.

Nå går brannmester Bratlie av

Har reddet liv i 35 år:

Nå går brannmester Bratlie av

Publisert:

Han har sittet i TV-debatt med Per Ståle Lønning, mistet lufttilførselen på ti meters dyp og bidratt etter Scandinavian Star-brannen. I 35 år har Kjetil Bratlie (59) reddet liv - nå pensjonerer han seg fra jobben som stasjonssjef på Grorud brannstasjon.

–  Vil ha med minoritetene på dugnad

TV-aksjonen 40 år:

–  Vil ha med minoritetene på dugnad

Publisert:

TV-aksjonen fyller 40 år og årets innsamling skal gå til å bygge permanente vannkilder i åtte land. Aksjonskomiteen håper å mobilisere flere innvandrere enn noen gang.

Ap foreslår bydelsreform

Ap foreslår bydelsreform

Publisert:

På tirsdag skal representantskapet i Oslo Arbeiderparti behandle et forslag til ny bydelsreform i Oslo. Hvis den blir vedtatt blir bydelsutvalgene langt mektigere enn i dag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...