Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

Her er Venstres sykkelplan

Her er Venstres sykkelplan

Publisert:

Ingen sykler mindre og kjører mer bil enn folk som i Bydel Alna, viser Oslo kommunes reisevaneundersøkelse. Venstre går til valg på å redusere antallet bilister og øke sykkelandelen i Groruddalen.

Hudfletter byrådets idrettssatsing

Kyvåg er forbanna:

Hudfletter byrådets idrettssatsing

Publisert:

Avtroppende Norway Cup-general Frode Kyvåg stiller til valg for Arbeiderpartiet i Oslo. Han er opprørt over det han mener er en ikke-eksisterende satsing på idrettsanlegg fra byrådets side.

Vil ha by i dalbunnen

Vil ha by i dalbunnen

Publisert:

Venstre mener at tiden er inne for å fjerne Alnabruterminalen fordi den deler Groruddalen i to. Partiets mål er å bygge et bysentrum i dalbunnen.

Halv pris på aktivitetsskolen

SVs valgløfte:

Halv pris på aktivitetsskolen

Publisert:

SV går til valg på å innføre gratis halvdagsplass for alle i aktivitetsskolen. Reformen koster 500 millioner kroner i året, men partiet er overbevist om at det vil bidra til å utjevne levekårsforskjeller.

Ordførerduellen

Tone Tellevik Dahl vs. Fabian Stang:

Ordførerduellen

Publisert: - Oppdatert: 12.08.2015 kl 16:14

I det venstre hjørnet står Tone Tellevik Dahl (Ap). Hun og Arbeiderpartiet kjemper om å vinne Oslo-valget, noe som gjør henne til ordfører i hovedstaden. I det Høyre hjørnet står Fabian Stang – Høyre viktigste våpen for å vinne valget nok en gang. Vi har utfordret dem til å svare på ...

Messi-trener til Grorud

Messi-trener til Grorud

Publisert:

Albert Puig er mannen som trente Lionel Messi da han ble flasket opp i Barcelonas fotballakedemi. På fredag kan du komme og se han trene lokale Grorud-spillere.

Rådyr-selfie ga fotoseier

Rådyr-selfie

Publisert:

Camilla Løvmyr skulle bare spise feriefrokosten ved garasjene i Karl Flods vei på Kalbakken da hun fikk besøk av noen veldig nærgående rådyr.

Roser fredelige drabantbyer

Roser drabantbyer

... men frykter arbeidsledighet

Publisert:

Statsminister Erna Solberg gir det norske boligmarkedet, lokalpolitiet og kommunen æren for at Groruddalens drabantbyer er fredeligere enn i Stockholm, København og Malmø, men hun er bekymret for at økt arbeidsledighet kan få store konsekvenser i dalen.

Fikk ikke være vertskap

Fikk ikke være vertskap

... men må betale regningen

Publisert:

BU-leder Steinar Arnesen (Ap) fikk ikke være vertskap da Høyre-byrådet og statsminister Erna Solberg besøkte bydelen hans. Men Arnesen får regninga får regninga etter festen.

Fikk skjenn av Kari (82)

Erna og Fabian på dørbank:

Fikk skjenn av Kari (82)

Publisert:

Ordfører Fabian Stang og statsminister Erna Solberg måtte tåle å få litt kjeft da de ringte på døra til 82 år gamle Kari Tønnesen på Linderud.

–  Knivofferet var tilfeldig

–  Knivofferet var tilfeldig

Publisert:

Politiet mener at 60-åringen som ble knivstukket på Furuset tirsdag var et tilfeldig offer.

Byrådet får Aker-slakt

Byrådet får Aker-slakt

Publisert:

Aker sykehus venner har bedt partiene om å svare på fire spørsmål for å kartlegge hva de mener bør skje med det gamle lokalsykehuset. Byrådspartiene Venstre og Høyre får terningkast to for sine svar.

Skjermer kundene fra valgkampen

Skjermer kundene fra valgkampen

Publisert: - Oppdatert: 05.08.2015 kl 11:01

Partiene som skal drive valgkamp på Grorud senter må være inne i dette tomme butikklokalet og de får ikke lov til å stoppe kundene. Senterledelsen mener at kundene selv må bestemme om de vil eksponeres for politisk påvirkning – det er ikke alle enig i.

Mann knivstukket

Mann knivstukket

Publisert: - Oppdatert: 04.08.2015 kl 17:12

En mann er knivstukket på Furuset. Foreløpig er ingen pågrepet.

Byråd brakk beinet på ferie

Byråd brakk beinet på ferie

Publisert: - Oppdatert: 04.08.2015 kl 11:46

Skolebyråd Anniken Hauglie (H) er sykmeldt etter at hun brakk beinet i forbindelse med en trafikkulykke på sommerferie. Kristin Vinje vil fungere som byråd inntil videre.

Første år med rideleir

Nordtvet gård:

Første år med rideleir

Publisert: - Oppdatert: 29.07.2015 kl 13:01

Nordtvet gård holder rideleir, både dagsleir og overnattingsleir. Det er andre uka med overnattingsleir denne sommeren, men første året de overnatter på gården.

Sommerens lesefavoritter

Sommerens lesefavoritter

Publisert: - Oppdatert: 28.07.2015 kl 14:19

Avdelingsleder på Bjerke bibliotek, Ragnhild Stuler, mener sommeren er en fin tid til å få lest sine favorittbøker. Hun har laget en hylle på biblioteket med sine egne anbefalinger.

En æra er over

Martin Mæland går av som Obos-sjef

En æra er over

Publisert:

Martin Mæland (65) har ledet Obos fra da organisasjonen var statens viktigste virkemiddel for en sosial boligpolitikk til å bli et milliardkonsern og Nordens største boligbygger. I oktober går han av som konsernsjef.

– Elendig politisk håndverk

– Elendig politisk håndverk

Publisert:

30 prosent av ressurssene til Plan- og bygningsetaten har blitt kastet bort på å behandle saker etter den ugyldige småhusplanen, og nå kan kommunen vente seg saftige søksmål. Ap krever full høring.

Byråd frykter for villaområdene

Småhusplanen slaktet av Fylkesmannen:

Byråd frykter for villaområdene

Publisert: - Oppdatert: 20.07.2015 kl 13:26

Fylkesmannen har slått Oslo kommunes småhusplan ugyldig. Byråd Bård Folke Fredriksen (H) frykter det kan føre til økt press og mer fortetting i villastrøkene i Groruddalen.

Byggestart på Ulven

Byggestart på Ulven

Publisert:

Til høsten starter utbyggingen av nytt kontorbygg på Ulven. Om få år kommer boliger, kafeer, butikker og parker. Nå er transformasjonen i gang.

Nå kan du gjøre et boligkupp

Nå kan du gjøre et boligkupp

Publisert:

I sommerferien kommer færre personer på visning, og dermed kan du kjøpe bolig til en rimeligere pris. Les ekspertenes beste råd til deg som jakter på et nytt hjem.

Vil velte Ap-hegemoniet

Høyre i bydelsvalgkampen:

Vil velte Ap-hegemoniet

Publisert:

Dette er toppkandidatene fra Høyre foran bydelsvalget i september. De har ett mål: Å unngå at Arbeiderpartiet får rent flertall i bydelene. Det skal de klare ved å føre en politikk som gir alle like muligheter.

Bygger ny sykkelvei

Bygger ny sykkelvei

Publisert:

Byrådet går inn for å bygge en ny sykkelveivei fra Grorud stasjon til Veitvet skole. Snart kan du sykle sammenhengende fra Lørenskog togstasjon til Oslo sentrum, via Haugenstua og Høybråten.

– Jo, det er forskjeller

Byrådet:

– Jo, det er forskjeller

Publisert:

Finansbyråd Eirik Lae Solberg (H) mener at Marianne Borgen misforstår når hun sier at byrådet underkommuniserer de store forskjellene mellom befolkningen i Oslo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...