Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

–  Klart vi må ha OL i Oslo

«Stigga» møtte IOC-Bach

–  Klart vi må ha OL i Oslo

Publisert:

OBK-bryter og OL-utøver Stig-André «Stigga» Berge møtte denne uka IOC-president Thomas Bach. 30-åringen er stor tilhenger av Oslo 2022 fordi han tror at lekene vil komme hele idrettsbevegelsen til gode.

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking

Publisert:

De to gjerningsmennene som ble pågrepet for å ha knivstukket en mann i 40-årene på Stovner natt til tirsdag er siktet for drapsforsøk.

Sykkeltyver raidet Høybråten

Sykkeltyver raidet Høybråten

Publisert:

Natt til 17. mai ble det stjålet minst fem sykler på Høybråten. Ekteparet Linn Therese og John Christian Bratsberg-Siri fikk frastjålet sykler for over 10.000 kroner.

Mann stukket på Stovner i natt

Mann stukket på Stovner i natt

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2014 kl 09:32

En mann i 40-årene ble knivstukket på Stovner natt til tirsdag.

Har ikke tatt høyde for helikopter-base

Har ikke tatt høyde for helikopter-base

Publisert:

Utdanningsetaten sier de ikke har tatt høyde for støy fra politiets helikopterbase da Veitvet skole ble prosjektert.

Havner midt i et støy-inferno

Ny skole til 280 millioner:

Havner midt i et støy-inferno

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2014 kl 14:51

Nye Veitvet skole til 280 millioner kroner bygges tett inntil Østre Aker vei, Alnabruterminalen og politiets nye helikopterbase. En av Norges fremste støyeksperter mener det blir vanskelig å ha undervisning på den nye skolen. Foreldrene fortviler.

– Vi må ha eiendomsskatt i Oslo

Kamzy åpner med et smell:

– Vi må ha eiendomsskatt i Oslo

Publisert:

Khamshajiny Gunaratnam fra Grorud er nyvalgt nestleder i Oslo Arbeiderparti. Den tidligere AUF-profilen er ikke redd for å markere seg: Hennes første kampsak blir å få innført eiendomsskatt i Oslo.

Fabian om flagg:

– Folk skal få ytre seg som de vil

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2014 kl 10:49

For første gang på mange har det ikke pågått en diskusjon om hvilke flagg som bør tillates i barnetoget. Ordfører og 17. mai-general Fabian Stang mener folk skal få ytre seg som de vil.

Sykkelmoro på Linderud

Sykkelmoro på Linderud

Publisert:

Det var rekordstort oppmøte da Groruddals-satsingen og Bjerke bydel gikk sammen med Intersport om å lage en sykkeldag på Linderudbanen. Silje (12) var blant de mange som prøvde hinderløypa.

Disse skal lage folkefest

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2014 kl 12:56

Fabian Stang, Margaret Berger og resten av gjengen som skal markere grunnlovsjubileet i Grorudparken er klare til fest. De tror at programmet kommer til å trekke et bredt publikum.

Inviterer deg til Ravnkollen

Skal vise sin motstand:

Inviterer deg til Ravnkollen

Publisert:

Torsdag ettermiddag inviterer beboeraksjonen på Romsås og Lillomarkas venner til en omvisning i utbyggings-truede Ravnkollen. Etter turen blir det demonstrasjon på møtet til bydelens byutviklings- og miljøkomite.

Melby tar selvkritikk

Melby tar selvkritikk

Publisert:

Ansvarlig byråd, Guri Melby (V), tar selvkritikk for måten byrådet har håndtert Stovner bad-saken. Nå lover hun å følge opp bystyre-vedtaket som sikrer at Stovner bad blir prosjektert.

– En politisk skandale

Byrådet trosset bystyret i Stovner bad-saken:

– En politisk skandale

Publisert: - Oppdatert: 14.05.2014 kl 14:34

Bystyret ga i 2013 krystallklar beskjed om at byrådet måtte komme i gang med å utrede Stovner bad. Uten å ha gitt beskjed stoppet byrådet utredningen fordi de ikke var enig med bystyrets flertall. Nå må de tåle flengende kritikk fra opposisjonen.

Ellingsrud-folket jubler:

Parkering forbudt i Karolinerveien

Publisert:

Etter mange års kamp kan befolkningen på Ellingsrud slippe jubelen løs: Politiet har omsider bestemt seg for å sette opp parkering forbudt-skilt i Karolinerveien.

NAF vil sjekke synet ditt

NAF vil sjekke synet ditt

Publisert:

Er det lenge siden du kjøpte nye briller? Eller har du kanskje utsatt synstesten litt vel lenge? Da kan du utgjøre en trussel i trafikken. NAF oppfordrer alle til å sjekke synet jevnlig.

–  Ingen vil gå tur her

–  Ingen vil gå tur her

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2014 kl 09:54

Alnaelvas venner og Groruddalen Miljøforum mener «ingen» kommer til å gå tur langs den sterkt trafikkerte Alfasetveien. I stedet mener de at turveien, som følger Alnaelva, bør gå inne på Alfaset gravlund. Det kommer neppe på tale, sier byrådet.

Krever at byrådet gjør kuvending

Publisert:

Marianne Borgen og SV forstår ikke hva byrådet tenker på når de foreslår å bygge boliger i marka på Romsås. Hun krever at folkeaksjonen blir hørt og at planene skrotes umiddelbart.

Kommer til å kjempe for OL

Kommer til å kjempe for OL

Klare for landsmøte:

Publisert:

Høyres landsmøte starter i dag på Gardermoen. I lys av at Frp sist helg gikk imot statsgarantien, vil trolig OL bli debattert. Delegatene fra Groruddalen tror imidlertid ikke Høyre kommer til å ta stilling til saken - ennå.

Fra slitt til nytt på to år

Fra slitt til nytt på to år

Publisert:

Fra å være gammelt og slitt har Bjerkehaugen borettslag på Kalbakken gjennomgått en ekstremt forvandling. I konkurranse med over 20 borettslag har de vunnet Obos rehabiliteringspris for 2013.

Frykter «motorvei» gjennom boligfeltene

Frykter «motorvei» gjennom boligfeltene

Publisert:

Den veiledende planen for hvordan Vollebekk skal utvikles er ute på høring. Linderud og Omegn Vel er bekymret for de negative konsekvensene som følge av utbyggingen. De vil kjempe for at Brobekkveien og Lunden ikke blir sniketraseer.

Nå bygges Verdensplassen

Publisert:

Spaden har gått i jorda og i oktober står «Verdensplassen» i Gransdalen på Furuset ferdig. Her skal et kunstverk og en møteplass smeltes sammen på en helt unik måte, som aldri tidligere er gjort i Norge.

Tar ikke gjenvalg i Rådhuset

Tar ikke gjenvalg i Rådhuset

Publisert:

Mazyar Keshvari (Frp) har gitt valgkomiteen beskjed om at han ikke stiller til gjenvalg foran kommunevalget i 2015. Han mener at vervet i bystyret ikke lar seg forene med jobben på Stortinget.

Krever bussdepot-nei

Krever bussdepot-nei

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2014 kl 10:06

Kristina Nilsen og hennes familie er nærmeste nabo til tomta som Norgesbuss ønsker å benytte til bussparkering. Hun mener at dersom ikke Ruter ordner opp, så må Lørenskogs folkevalgte gjøre det.

Nå leter Norgesbuss etter alternativer

Nå leter Norgesbuss etter alternativer

Publisert:

Allerede i oktober skal Norgesbuss begynne å kjøre bussrutene i Groruddalen, men fortsatt er det høyst uklart om de får lov til å bruke en gammel industritomt på Ellingsrud som bussdepot. Nå vurderer selskapet alternative tomter.

Trafikkulykke ved Aker sykehus

Trafikkulykke ved Aker sykehus

Publisert: - Oppdatert: 28.04.2014 kl 09:33

Et trafikkuhell skapte store trafikale problemer i Sinsenkrysset mandag morgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...