Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

Lover å kjempe for fritidsklubbene

Lover å kjempe for fritidsklubbene

Publisert: - Oppdatert: 29.04.2014 kl 11:04

Ingen bydeler i Oslo har en bedre dekning av ungdomsklubber enn Grorud. Med en barnefattigdom på over 20 prosent, er Arbeiderparti-politiker Marit Bjerke innstilt på å snu hver stein for å opprettholde tilbudene.

Tar med Falkberget på 1. mai

Tar med Falkberget på 1. mai

Publisert: - Oppdatert: 29.04.2014 kl 11:05

Ellingsrud Arbeiderpartilag arrangerer 1. mai-feiring sammen med Furuset og Ellingsrud menighet. Sentralt i solidaritets-gudstjenesten vil Johan Falkberget og forholdet mellom kirken og arbeiderne være.

–  En av de fineste tradisjoner vi har

–  En av de fineste tradisjoner vi har

Klare for 1. mai på Høybråten:

Publisert: - Oppdatert: 29.04.2014 kl 11:05

Arbeidersamfunnet og kirken er begge bautaer i lokalmiljøet på Høybråten. 1. mai går de sammen om å arrangere solidaritets-gudstjeneste med appell, sang og jazz. Etterpå fortsetter arrangementet på Folkvang.

– Vi nærmer oss gjenåpning av Aker

– Vi nærmer oss gjenåpning av Aker

Klare for 1. mai-tog

Publisert:

Bodil Nordvik og Maren Rismyhr mener situasjonen for Groruddalens pasienter aldri har vært mer uavklart, men samtidig tror de gjenåpning av Aker sykehus nærmer seg. Nå vil de ha med hele Groruddalen i tog på 1. mai.

Slik blir 17. mai-festen på Grorud

Slik blir 17. mai-festen på Grorud

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2014 kl 12:58

I forbindelse med grunnlovsjubileet arrangerer Oslo kommune tidenes 17. mai-fest i Grorud-parken. Arister somer Omer Bhatti, Kaveh og Margaret Berger står på scenen.

Tre helsestasjoner blir én

Alna bydel må spare:

Tre helsestasjoner blir én

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2014 kl 10:52

For å spare penger har Alna bydel slått sammen tre helsestasjoner til én stor enhet på Furuset. Helsebyråd Øystein Eriksen Søreide tror tilbudet til befolkningen styrkes selv om reiseveien blir lengre.

Ellingsrud-folket føler seg nedprioritert av politiet

Nok er nok: Nå anmelder de politiet

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2014 kl 09:59

18 måneder har gått siden bystyret vedtok å nekte trailere å parkere ved innfallsporten til marka og langs Karolinerveien på Ellingsrud. Politiet har ikke fulgt opp saken og nå har nærmiljøet fått nok: De anmelder trafikkplan-avdelingen i Oslo politidistrikt.

Nå finansieres festivalene

Nå finansieres festivalene

Publisert:

Sommerens lokale festivaler er i boks: Alna bydels lokalpolitikere har delt ut 1,5 millioner kroner til idrett, kultur, frivillige lag og organisasjoner. Her kan du se hvem som fikk penger.

Slik forebygger politiet ekstremisme

Samler trossamfunnene:

Slik forebygger politiet ekstremisme

Publisert:

Politiet og Oslo kommune samlet i forrige uke alle trossamfunn i Groruddalen til et seminar. Målet med samarbeidsforumet er å skape relasjoner som i fremtiden skal forebygge konflikter, radikalisering og ekstremisme.

Forvententer respekt for Markaloven

Forvententer respekt for Markaloven

NOA inn i Ravnkollen-kampen

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2014 kl 10:00

Å ta Ravnkollen ut av marka er i strid med både Markaloven og kommunens egne retningslinjer. Naturvernforbundet forventer at Oslos politikere respekterer markaloven.

H og AP står på sitt

H og AP står på sitt

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2014 kl 09:47

Høyre og Arbeiderpartiet står på sitt og mener at Romsås trenger med attraktiv bebyggelse som vil gi mindre gjennomtrekk og et mer stabilt bomiljø i drabantbyen.

Selger rusmidler til mindreårig ungdom

Bekymret for sprittaxi:

Selger rusmidler til mindreårig ungdom

Publisert: - Oppdatert: 16.04.2014 kl 10:55

Ved hjelp av sprittaxi kan mindreårige ungdommer i Oslo enkelt skaffe seg alkohol og narkotika. Politiet og Oslo kommune ber foreldre om å snakke med barna om problematikken. Byråd Øystein Eriksen Søreide mener også at langerne bør straffes hardere.

Ap og SV smertegrensa er nådd

Ap og SV smertegrensa er nådd

Publisert:

Arbeiderpartiet og SV i Alna bydel er bekymret over de økonomiske utsiktene i årene som kommer og sender et varsku i retning Rådhuset.

Slik skal de løfte Haugerud

Tar tak i fraflyttingen

Slik skal de løfte Haugerud

Publisert: - Oppdatert: 16.04.2014 kl 11:39

Marius Folgerø og Thomas Dahl er lei av at barnefamilier enten flytter eller sender barna til privatskoler. Nå har de startet prosjektet «Boost Haugerud» der målet er å løfte Haugerud - både hva rykte og utseende angår.

–  Meningsløst å reforhandle nå

–  Meningsløst å reforhandle nå

Publisert:

Samferdselsbyråd Guri Melby (V) ser ingen grunn til å reforhandle Oslopakke 3 før hun har en oversikt over hvor mye de enkelte prosjektene kommer til å koste.

Ahus-banen i ferd med å spore av

Ahus-banen i ferd med å spore av

Publisert: - Oppdatert: 16.04.2014 kl 10:54

Ahus-banen skulle egentlig blitt bygd i 2018, men nå kan den bli skjøvet ut i tid fordi pengesekken ikke strekker til.

–  Ikke verdt noen ting

– Ikke verdt noen ting

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2014 kl 12:33

Alnas BU-leder Knut Røli (Ap) er fremdeles sterkt imot at private skal drive barnehager. Han mener ikke brukerundersøkelsen holder mål.

De beste barnehagene er private

De beste barnehagene er private

Publisert:

Ifølge brukerundersøkelsen gjort i Alna bydels barnehager for 2013 scorer private barnehager høyere enn de offentlige. Norlandia-konsernet mener det går an å levere god kvalitet og samtidig ha sunn økonomi.

–  En viktig seier for oss

– En viktig seier for oss

Publisert:

Sunnaas og Oslo Universitetssykehus er i ferd med å etablere en treningspoliklinikk for funksjonshemmede på Aker. Landsforeningen for ryggmargsskadde er glad for endelig å ha vunnet fram i kampen for å få et permanent treningstilbud i Oslo.

Se opp for innbrudd i påska

Se opp for innbrudd i påska

Publisert:

Selv om påsken ikke lenger er høysesong for boliginnbrudd, oppfordrer politiet deg til å ta noen enkle forholdsregler for å holde tyvene på utsiden.

Pakk riktig før bilturen

Pakk riktig før bilturen

Publisert:

Vet du hvordan bilen skal pakkes før turen går mot fjellet? Usikret last i kupeen kan være livsfarlig. NAF oppfordrer deg til å starte ferien hjemme og pakke fornuftig.

Mann banket helseløs av ungdommer

Mann banket helseløs av ungdommer

Publisert:

Politiet jakter det som trolig er fem gjerningsmenn etter at en mann i slutten av 30-årene ble utsatt for grov vold etter en fest på Årvoll. Nå ber de publikum om tips som kan bidra til oppklaring.

Utbyggere: -  Klart vi kan bygge på Romsås

Utbyggere: -  Klart vi kan bygge på Romsås

Publisert:

Selv om kommuneplanen har stort fokus på utvikling av områdene rundt Økern, mener både Obos og Selvaag at det vil være økonomisk lønnsomt å bygge rekkehus i Ravnkollen på Romsås.

Vil legge ned Nordtvet og Bjerke bibliotek

Vil legge ned Nordtvet og Bjerke bibliotek

Publisert:

Byrådet foreslår å legge ned bibliotekene på Nordvet og Bjerke. Pengene skal heller brukes til å bygge et nytt bibliotek på Økern.  

Nå går spaden i jorda

Nå går spaden i jorda

Publisert:

I Lørenskog stasjonsby skal det bygges 1000 boliger de neste årene, og ifølge Selvaag går salget over all forventning. Allerede om noen uker går spaden i jorda og innen året er omme flytter de første inn i den nye bydelen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...