Søkeresultat

Nyheter av: Kenneth Fossheim

Åpnet skolegård – inne

Ordfører Fabian Stang:

Åpnet skolegård – inne

Publisert:

Elevene på Haukåsen skole har nedsatt imunforsvar og kan ikke være ute når det kaldt. Derfor har de fått bygget en innendørs skolegård. Tirsdag kom ordføreren og åpnet den.

Kvinne drept på Ulven

Kvinne drept på Ulven

Ektemannen er siktet

Publisert:

En kvinne ble onsdag kveld drept på Ulven. Politiet har siktet ektemannen for ugjerningen.

Nå bygges Linjeparken

Nå bygges Linjeparken

Publisert:

Her tar byrådene Guri Melby og Bård Folke Fredriksen det første spadetaket i det som skal bli Linjeparken på Stovner. Nå kommer hele inntrykket av Stovner til å forandres, spår politikerne.

Lover penger til Aker-gjenåpning

SV-Lysbakken

Lover penger til Aker-gjenåpning

Publisert:

SV setter av fem millioner kroner til å starte arbeidet med å gjenåpne Aker som et fullverdig lokalsykehus. Audun Lysbakken mener det er plass til både lokalsykehus og samhandlingsarenaen.

Slik skal Tone bli ordfører

Slik skal Tone bli ordfører

Publisert: - Oppdatert: 06.06.2015 kl 11:51

Tone Tellevik Dahl (45) er Arbeiderpartiets ordførerkandidat, men hun får en tøff jobb med å kaste Fabian Stang ut av ordførerkontoret på Rådhuset. Her er planen hennes for å lykkes.

Liastua er nesten ferdig

Liastua er nesten ferdig

Publisert:

Siden 2008 har seniorgutta i Høybråten og Stovner idrettslag brukt seks millioner kroner og lagt ned over 17.000 dugnadstimer på Liastua. Nå er markahytta så godt som ferdig.

Tror på ny Ap-dominans

BU-lederkandidatene

Tror på ny Ap-dominans

Publisert:

Med mindre det skjer et politisk jordskjelv vil disse fire Arbeiderparti-herrene bli BU-ledere etter høstens valg. De frykter ikke at Fabian Stang og Høyre lykkes med å male Groruddalen blå.

Nekter å svare om kjernetid

Nekter å svare om kjernetid

Publisert:

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne (Frp) vil ikke svare på om regjeringen vil fortsette ordningen med gratis halvdagsplass i Groruddalens barnehager etter 2016.

Småbarnsfar dyrket cannabisplantasje

Småbarnsfar dyrket cannabisplantasje på Vestli

Publisert: - Oppdatert: 27.05.2015 kl 09:53

Småbarnsfaren leide den 76 kvadratmeter store leiligheten på Vestli og brukte den til å dyrke store mengder cannabis. Kun tilfeldigheter gjorde at han ble avslørt.

– Du tar feil, Fabian!

Mener boligskatten ikke rammer Bjerke:

– Du tar feil, Fabian!

Publisert: - Oppdatert: 26.05.2015 kl 10:08

Ordfører Fabian Stang (H) håper å sanke mange Høyre-stemmer i Bydel Bjerke fordi han hevder at mange blir rammet av Arbeiderpartiets eiendomsskatt. Faktum er at kun 13 prosent av boligene i bydelen skattlegges.

– Skal snakke med selskapene

– Skal snakke med selskapene

Publisert:

Byrådet sier at de vil snakke med busselskapene for å hindre at bussene bruker Veitvetveien som snikevei.

Skiltforvirring på Veitvet

Skiltforvirring på Veitvet

Publisert:

Byrådet har satt opp skilting som gjør det forbudt for lastebiler å bruke Veitvetveien til gjennomkjøring. Men snike-bussene får fortsatt lov til å gjøre skoleveien utrygg.

Avviser kritikken

Avviser kritikken

Publisert:

Eldrebyråd Aud Kvalbein (KrF) vil ikke være med på at det finnes stoppeklokke-omsorg i Oslo kommunes hjemmetjeneste.

Stoppeklokkeomsorg

Ap vil avvikle:

Stoppeklokkeomsorg

Publisert:

Hjemmetjenesten i Oslo kommune har kun noen minutter til rådighet pr. bruker de besøker. Arbeiderpartiet lover at de skal avvikle stoppeklokke-omsorgen en gang for alle.

Klar, ferdig, grav!

Spaden i jorda for Vollebekk skole:

Klar, ferdig, grav!

Publisert:

Her tar neste generasjon skolebarn og byråd Hallstein Bjercke det første spadetaket på nye Vollebekk skole. Høsten 2017 står skolen klar til å ta imot nesten 800 elever.

– Barna må betale for lånefesten

Arbeiderpartiet:

– Barna må betale for lånefesten

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2015 kl 10:06

Arbeiderpartiet er bekymret for at fremtidens generasjoner må betale rentene av byrådets økende gjeld. Tone Tellevik Dahl mener derfor at kommunen må øke inntektene sine ved å innføre eiendomsskatt.

Bygger byen på «krita»

Bygger byen på «krita»

... men Høyre tror ikke at boligskatt stagger Oslo-gjelden

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2015 kl 09:56

Høyre rister på hodet når Arbeiderpartiet sier at de vil bremse Oslo kommunes gjeldsvekst og samtidig bygge flere barnehager og ruste opp eldreomsorgen ved å innføre eiendomsskatt. Finansbyråden mener at Oslo må fortsette å låne penger til å bygge byen.

Regjeringen holder <BR>kortene tett til brystet

Groruddals-satsingen

Regjeringen holder
kortene tett til brystet

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2015 kl 14:24

Regjeringen vil ikke si noe om de ønsker å forlenge områdesatsingen i Groruddalen og opprettholde ordningen med gratis kjernetid i barnehagen.

2200 barn kan miste gratis halvdagsplass

Barnehage-forslag fra regjeringen:

2200 barn kan miste gratis halvdagsplass

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2015 kl 14:46

I dag får alle fire- og femåringer gratis halvdagsplass i Groruddalens barnehager. Dersom regjeringens nye forslag blir vedtatt, må foreldrene til over 2200 barn betale full pris for en barnehageplass.

Historien om Einar Lonstad

Fyller 70 år:

Historien om Einar Lonstad

Publisert:

– Derfor meldte han seg ut av Frp i protest – Krangelen med Carl I. Hagen – Gjenvalgt som leder i Pensjonistpartiet – Klar for valgkamp til høsten

Går sammen om Ahusbanen

Folkemøte på Ellingsrud:

Går sammen om Ahusbanen

Publisert:

Arbeiderpartiets ordførerkandidater i Oslo og Lørenskog kommer til Ellingsrud på tirsdag for å diskutere hvordan Ahusbanen kan bygges så raskt som mulig.

– Ikke rosenrødt

Ap om Høyres styring:

– Ikke rosenrødt

Publisert:

Arbeiderpartiet mener det er rimelig å kreve eiendomsskatt for å unngå at kommunen låner penger over pipa på Rådhuset. Tone Tellevik Dahl kaller Fabian Stang og Høyre for «selvtilfredse».

– Slik skal Groruddalen bli blå

Ordfører Fabian Stang:

– Slik skal Groruddalen bli blå

Publisert:

Ordfører Fabian Stang er lei av at sosialistisk dominans i på østkanten – nå ønsker han seg flere blå stemmer fra Groruddalen. Samtidig tar han et knallhardt oppgjør med Arbeiderpartiets eiendomsskatt.

Får 230.000 til utstyr

Får 230.000 til utstyr

Publisert:

Furuset Ungdomssenter får 230.000 kroner til å kjøpe inn nytt musikkanlegg, kameraer, datamaskiner og kjøkkenutstyr. Klubbleder Sahra Jaber håper at oppgraderingen vil gjøre at enda flere ungdommer stikker innom.

– Vi har laget årets sommerhit

Gir ut låt med Universal:

– Vi har laget årets sommerhit

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2015 kl 09:42

I dag slipper Tommy «T-Tune» Jacobsen (23) og Chris Baco (21) låta «Pina Colada» med verdens største plateselskap i ryggen. De lokalene rapperne tror de har laget sommerens landeplage.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...