Søkeresultat

Nyheter av: Caroline Bremer

Fra 17 til 8 parkeringsplasser

Uenige om utforming av nye Vestli skole

Fra 17 til 8 parkeringsplasser

Publisert:

Det planlegges å redusere parkeringsplassene til nye Vestli skole og flerbrukshall. Frps Camilla Wilhelmsen og Jan Arild Linja mener det er å ta for lite hensyn til skolens fremtid.

Klipper hår i din egen stue

Klipper hår i din egen stue

Publisert:

Tine Johansen (28) fra Årvoll startet sitt eget firma «Hjemmefrisør» for seks år siden. Hun ønsker å hjelpe folk der de bor - enten det er å stusse, klippe, farge eller lytte.

På tå hev mot stjernene

På tå hev mot stjernene

Publisert: - Oppdatert: 20.10.2017 kl 10:11

Filippa Arntsen Vik (16) har jobbet hardt for å bli med i Den Norske Balletsskolens «Masterclass». Nå fokuserer hun på ballettkarrieren på fulltid og trener rundt 40 timer i uka.

Trygg alderdom på Bjerke

Trygg alderdom på Bjerke

Publisert:

Øivind omsorg+ i Øivinds vei 2 skal ferdigstilles i desember 2018. Da er planen at Bydel Bjerke får en ny møteplass der beboere og frivilligheten skal leve sammen.

«Helsesnapper» til ungdom

Bruker Snapchat som virkemiddel:

«Helsesnapper» til ungdom

Publisert: - Oppdatert: 17.10.2017 kl 17:37

Sunniva Solhaug Fjelldal jobber som helsesøster i Bydel Alna. Nå er hun også å finne på Snapchat med brukernavnet «Helsesnap». Målet er å nå ungdommen der de er.

Et stort hull etter 76-bussen

Et stort hull etter 76-bussen

Publisert:

I fjor ble bussruta til 76-bussen over Teisen, Fjellhus og Ulven fjernet av Ruter. Over ett år etter er ingenting løst. Det bekymret leder av Fjellhus Hageby vel, Michele Bonafede.

- Det er ikke godt nok

Statsbudsjettet 2018:

- Det er ikke godt nok

Publisert:

Kari Elisabeth Kaski (SV) sitter i finanskomiteen på Stortinget. Hun mener regjeringens statsbudsjett ikke er godt nok, og svikter Oslo øst.

Nesten 40 millioner til Groruddals-satsingen

Statsbudsjettet 2018:

Nesten 40 millioner til Groruddals-satsingen

Publisert:

Regjeringen gir over fem millioner kroner mer til Groruddals-satsingen enn først antatt, totalt 38,9 millioner, i 2018. De «matcher» fortsatt ikke Oslos 60 millioner kroner. Finansminister Siv Jensen forsvarer det med at de nå vil rette blikket inn mot Oslo sør og øst.

Må kutte 28 millioner

Alna bydel:

Må kutte 28 millioner

Publisert:

I byrådets budsjettforslag kommer det fram at Alna bydel må kutte med 28 millioner kroner på grunn av det nye kriteriesystemet som nå trer i kraft. Det bekymrer bydelsutvalget.

– Jeg er der jeg vil være

Stortingsrepresentantene fra Groruddalen:

– Jeg er der jeg vil være

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 12:22

Selv om Jan Bøhler (Ap) har gått i stortingsgangene i flere år, betyr ikke det at han ikke er tent for en ny periode. Nå skal han inn i justiskomiteen – som passer ham som hånd i hanske.

Se utsikten fra toppen av Stovner

Stovnertårnets offisielle åpning på torsdag:

Se utsikten fra toppen av Stovner

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 12:23

Anders Røberg-Larsen og Rashid Nawaz kan se helt til Oslofjorden fra toppen av Stovnertårnet, som har offisiel åpning i morgen, torsdag. Det nye symbolbygget skal bli en møteplass for alle - og skal være en annerledes spasertur opp i lufta.

- Kjenner på ærefrykten

Stortingsrepresentantene fra Groruddalen:

- Kjenner på ærefrykten

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2017 kl 10:06

Kari Elisabeth Kaski (SV), som nå bor på Veitvet, er helt fersk på tinget. Hun gleder seg til å representere Groruddalen i stortingssalen fremover.

Skogspark for hele bydelen

Haugerudparken skal bli et nytt fristed:

Skogspark for hele bydelen

Publisert:

Det har lenge vært anstrengt mellom eierne av Haugerudparken og Oslo kommune. Nå har derimot tvisten løsnet, og parken skal rustes opp og skogsfølelsen skal bevares. Det betyr også at det store lagerbygget med asbest skal rives.

Keshvari blir fraksjonsleder

Keshvari blir fraksjonsleder

Publisert:

Mazyar Keshvari er Frps fraksjonsleder i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

Her er foto-finalistene

Sommerbildet 2017:

Her er foto-finalistene

Publisert:

I løpet av sommeren har avisen fått inn flere hundre bidrag til årets sommerfotokonkurranse. Nå har juryen plukket ut ti finalister.

Godt nytt, men ikke helt i mål

Ruters nye bussruter:

Godt nytt, men ikke helt i mål

Publisert:

Stortingsrepresentant Kari Elisabeth Kaski bor ikke langt unna bomstasjonen på Linderud. Hun er positiv til sterkere busstilbud, men legger vekt på at det er en vei å gå før kollektivtilbudet i Groruddalen er i mål.

Taus om E6-lokket

Godkjenner Furuset-planer:

Taus om E6-lokket

Publisert: - Oppdatert: 10.10.2017 kl 10:32

Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) har godkjent planene om en miljøvennlig utvikling av Furuset. Kommunal - og moderniseringsdepartementet ønsker derimot ikke å ta stilling til lokk over E6.

Belønnet de som brukte beina

Gå-aksjon ved Årvoll skole:

Belønnet de som brukte beina

Publisert:

Gang- og sykkelveien ved Årvoll skole er en av Statens vegvesens eksempler på trygge veier for gående. Derfor ville de vise fram dette med en gå-aksjon.

Styrker bussen for å møte bomprisene

Ruters plan for nye bomtakster:

Styrker bussen for å møte bomprisene

Publisert: - Oppdatert: 05.10.2017 kl 11:05

Ruter tilpasser nå busstilbudet i Groruddalen på grunn av de nye bompengejusteringene. Nå som prisene går opp, forventer Ruter en vekst av reisende på strekningene med bompenger. Totalt bruker de 165 millioner på ruteendringene.

Kongelig epleslang med Líf laga

Kronprinsessen tok turen til Høybråtens eplehager:

Kongelig epleslang med Líf laga

Publisert:

Kronprinsesse Mette Marit ble med barn fra HSIL og lokale ungdommer på lovlig epleslang med Líf laga på Høybråten. Hun ble helt rørt av ungdommens engasjement for mindreårige asylsøkere.

Presser på for togby i dalbunnen

Ber stat og kommune prioritere Breivoll stasjon:

Presser på for togby i dalbunnen

Publisert:

Eirik Lae Solberg (H) er utålmodig og mener det er på tide å komme i gang med byutviklingen av Breivoll stasjonsby - med både kommunen, regjeringen og grunneiere på sin side.

For lite til buss og bane

Opposisjonen om budsjettforslaget:

For lite til buss og bane

Publisert:

Opposisjonspartiene synes det settes av for lite til kollektivsatsing i byrådets budsjettforslag for 2018. De mener at en så romslig pengesekk burde blitt håndtert bedre.

Gir mer til Bydelsmødrene

Oslobudsjettet 2018:

Gir mer til Bydelsmødrene

Publisert:

Bydelsmødrene får over to millioner i byrådets budsjettforslag for 2018. Sosialbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) håper tilbudet kan vokse seg mye større fremover.

Utvider gratis aktivitetsskole i Groruddalen

Oslobudsjettet 2018:

Utvider gratis aktivitetsskole i Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 28.09.2017 kl 16:08

Byrådet vil utvide gratis aktivitetsskole (AKS) på 30 skoler i Groruddalen i sitt budsjettforslag. Totalt sett er hele Oslobudsjettet for 2018 på 71 milliarder kroner.

Med tung skyts

Oslobudsjettet 2018:

Med tung skyts

Publisert: - Oppdatert: 28.09.2017 kl 16:09

På onsdag åpnet finansbyråd Robert Steen (Ap) byrådets pengesekk for neste år. Han ønsker å investere 14,5 milliarder kroner og øke driftsbudsjettet over fire prosent. Byråden mener Oslo har en sunn økonomi, og at man nå for alvor kan begynne å se at de innfrir valgløftene sine.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...