Søkeresultat

Nyheter av: Caroline Bremer

Beholder Nybyen likevel

Barnehagekaoset i Bydel Bjerke:

Beholder Nybyen likevel

Publisert: - Oppdatert: 26.06.2017 kl 16:30

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Mann pågrepet for bilbrann

Mann pågrepet for bilbrann

Publisert:

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

Forslag til nye bomstasjoner i hele Oslo:

Tveita senter kan bli «murt» inne

Publisert:

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Mathias og Karen fikk Kubenpriser

Mathias og Karen fikk Kubenpriser

Publisert:

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Usikkerhet om Ahusbanen - igjen:

Politikerne vil ikke forplikte seg

- og Ruter vil ha busstrasé

Publisert:

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre vil slette gjelda til Alna ridesenter etter 11 år:

Punger ut med 6 millioner

Publisert:

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

På valgkampturné i Groruddalen

Stortingsvalget 2017:

På valgkampturné i Groruddalen

Publisert:

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

Skamløs motivasjon

Sjekk hvem som møtte opp på Apalløkka:

Skamløs motivasjon

Publisert:

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Høyre frykter blokk-sjokk i Groruddalen

– Bygg heller i umoderne industriområder

Publisert:

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

Studenter vant konkurranse om sykkelhotell

Trygg sykkelparkering på Grorud

Publisert:

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

Mann i 50-årene funnet drept på Hellerud

Politiet slår full drapsalarm

Mann i 50-årene funnet drept på Hellerud

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2017 kl 13:39

Torsdag ettermiddag ble en mann i 50-årene funnet død av sin familie i Hellerudgrenda 87. Politiet etterforsker hendelsen som et drap.

Dødsbrann på Tveita

Dødsbrann på Tveita

Publisert: - Oppdatert: 15.06.2017 kl 10:20

En kvinne har omkommet i en brann i Nåkkves vei på Tveita. Det er den andre dødsbrannen på få år i de samme boligblokkene.

La ned stein for hindutempelet

La ned stein for hindutempelet

Publisert:

Statssekretær Bård Folke Fredriksen la ned grunnstein for det nye hindutempelet på Rommen sammen med blant annet Kjell Veivåg og Anders Røberg-Larsen. Etter 12 år er prosessen endelig i gang.

- Bydelsdirektøren er redd<BR> for å bruke penger

«Barnehagebonaza» i Bjerke bydel:

- Bydelsdirektøren er redd
for å bruke penger

Publisert:

Jon Sandven (R) reagerer på bydelsdirektørens uvilje mot å bruke penger på tjenester bydelen allerede bør ha på plass. Under bydelsutvalgsmøte sist uke ble det enstemmig vedtatt å gjenopprette en språkstilling i barnehagene - som ikke var fulgt opp av bydelsadministrasjonen siden desember.

Et steg videre for lokalsykehuset

Åpnet nytt kreftsenter på Aker:

Et steg videre for lokalsykehuset

Publisert:

Et nytt kreftrehabiliteringssenter på Aker sykehus skal samle kommune- og spesialishelsetjenesten under et tak, og markerer fremtidige mål for det nye og store lokalsykehuset. I tillegg til å minske forskjeller.

- Groruddalen holdes for narr

Signaler om å holde Stovner, Grorud og Bjerke utenfor Aker:

- Groruddalen holdes for narr

Publisert:

Da man endelig trodde freden over Aker som lokalsykehus i Groruddalen hadde senket seg, kom sjokket. Det foreslås at nesten hele Groruddalen ikke skal få lov til å bruke det. Nå er gnisten igjen tent hos Aker sykehus venner.

- Tunnel eller ingenting

Stort folkemøte på Tveita om motorvei i Smalvollveien:

- Tunnel eller ingenting

Publisert:

Folkemøtet på Tveita ble en suksess med fullsatt sal og het politisk debatt. Alle partier vil sende Statens vegvesen tilbake til tegnebordet - og Rødt kaller det hele for et prestisjeprosjekt.

«Bolighaier» får beholde smutthull

Skuffet over vag behandling på Stortinget:

«Bolighaier» får beholde smutthull

Publisert:

Etter behandling av endring i eierseksjonsloven på Stortinget ble forslaget om å stramme inn smutthullet som gjør at boligspekulanter kan opprette flere selskaper og kjøpe opp mange leiligheter i et sameie, til tross for en maksgrense på to, nedstemt. Jan Bøhler (Ap) er skuffet.

– Nei, det blir ikke motorvei i Smalvollveien

Folkemøte om motorveiplaner i Smalvollveien:

– Nei, det blir ikke motorvei i Smalvollveien

… uten lengre tunnel

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2017 kl 13:55

Alle partier i paneldebatten under folkemøte på Tveita angående motorvei i Smalvollveien var enige om at de går i mot prosjektet dersom veien ikke går i en lengre tunnel, og at de ikke vil rasere eksisterende bomiljø. Men Rødt mener det hele handler om prestisje.

Statens vegvesen forteller om planene

Tirsdag kveld: Folkemøte om motorveiplaner i Smalvollveien

Statens vegvesen forteller om planene

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2017 kl 10:53

Prosjektleder Ingun Risnes i Statens vegvesen utreder om hvorfor forslaget med ny motorvei i Smalvollveien kom fram. Hun mener det ikke blir ny motorvei i tillegg til E6, men istedet for dagens E6.

Må åpne lommeboka i begge retninger

Skrur opp bompengene og Groruddalen får nye bomstasjoner:

Må åpne lommeboka i begge retninger

Publisert:

Oslo får 55 nye bomstasjoner fremover, og prisene skrus opp. For Groruddalens del betyr dette at man må punge ut både til og fra jobb dersom man bor i øvre del av dalen og jobber innenfor den nye bomgrensen som planlegges ved Ring 2. Det kan komme til å koste.

- Vi har blitt litt glemt her oppe

Starter opp natteravngruppe på Vestli:

- Vi har blitt litt glemt her oppe

Publisert:

I helga kom det fram at ungdommer tente på søppelkasser og kastet steiner mot politiet på Vestli. Nå har leder i Vestli Vel, Annstein Garnes, tatt initiativ til å opprette en natteravngruppe i lokalområdet for å vise at de bryr seg.

Vil flytte Haukåsen skole til Stig

Åpent møte om skolebehovsplanen:

Vil flytte Haukåsen skole til Stig

Publisert:

Utdanningsetaten foreslår i skolebehovsplanen å flytte Haukåsen spesialskole, som nå ligger på Trosterud, til tomta der Stig skole lå før i Stovner bydel.

Åpner opp for beboerne

«Kickstartet» medvirkningsuke på Haugerud/Trosterud:

Åpner opp for beboerne

Publisert:

Prosessen med å forandre Haugerud/Trosterud-området har begynt. Nå kan befolkningen være med på å krydre stedet med parker, skoler og idrettsanlegg. Så godt har ikke kommunen lyttet til beboerne før.

Nå har Stovner fått sin park

Nå har Stovner
fått sin park

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2017 kl 16:05

Fossumparken ble åpnet med pomp og prakt som den siste av bydelsparkene i den forrige Groruddals-satsingen. Prosjektet har hatt en kostnadsramme på 62 millioner - og handler om mer enn bare park.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...